Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben salatamı yapıp geliyim benim menüde yayla çorbası kıymalı makarna cevizli çörek havuçlu yoğurt ama hiç birini istemiyorum salata istiyorum ben

sevim benzesin çok isterim okadar tatlı bir çocukmuşki resimleri var aynı öyle bir geçerki zamandaki osmana benziyor zaten sırf o çoccuğa hayran olduğu için o diziye başlattı beni okadar çok istiyorki öyle bir evladı olsun ben kendimden çok onun bu isteği karşısında üzülüyorum ona bir evlat veremediğime

tuanayım iki gün kala cinlerim tepemde oluyor adet günüde ağrılı geçiyor keşke bayrama denk gelmese diyorum bende

yaa kıskandım bugünkü yemekler ağır oldu kaşarlı maşarlı kalorilendik gerçi ben fazla yemedim ama bizde sadece salata yiyebilsek keşke kociş ille yemekte istiiiiiii

tuanayım cumartesi annemleri ablamı ve enüştemi yimeğe davet ettim menüde balık var levrek aldım yanına çorba yapacağım zeytinyağlı dolma var revani yapacağım salata barbunya başka ne yapabilirim balığın yanına kara kara düşünüyorum

Balığın yanına fırında sütlü patates de yap garnitür olarak,levreğin yanında güzel gidiyor...

Hayat sürprizlerle dolu .)))))

tuanayım olacağı varsa bile ben düşürmüşümdür dün nevresimleri değiştirirken yatağı tersdüz ettim bugün kapı pervazlarını temizledim peluş yatak örtümü çıkarıp havalandırdım sirkeleye sirkeleyeki kendisü halı kadar ağırdır kocişte kızdı bana neden iş yapıyorsun en azından adete kadar bekle yada kadın bul diye bende ona kızdım bırakta nasıl yaşaayacağıma ben karar vereyim dedim benim durumum 1 2 aylık değil 5 yıldır hayatım kısıtlanıyor dedim

mantarların köklerini at,çukurlarına kaşar koy,güveç tabakta,fırına ver,biraz da tereyağı koy üstüne,erisin kızarsın,ohh mis........

kociş takıntılı balık yerse süt ürünü tüketmiii haspam ama kaşarlı patates yapabilirim gider dimi balığın yanına ben kaşarlı karnıbaharmı yapsam dedim ay balığında yanına zor yakışıyor

Burpum,bizim bebeklerin görüldüğü üzere,ne zaman gelecekleri hiç belli değil,son derece nazlı,kendini beğenmiş ve egoist bebekler bunlar...O yüzden çok takmadan bu duruma,çok da koyvermemek lazım,sen yine de dikkatli ol,eşinin söylediklerini önemse bence...

ah ah tuanayım bende kocişte mantara bayılır ama annemler yemiiii asıl mantar süper olur balığın yanında

Patates,balığın ağırlığını alır,sindirmini kolaylaştırır,kaşarlı patateste olur tabi...

insan bayıyor artık tuanayım artık koyvergitsin diyorum üzülüyor sonra insan
fırında helva hiç yapmadım iyi fikir nasıl yapıliii tuanayım?

aynen tuanayım bencede sence :))) kaşarlı patates yapacağımdır balığın yanına off babamda şeker hastası her seferinde ona ayrı yemek yaparım oda annemin tabağındakileri çalar bende basarım kalayı :)))) canı sağolsun boğazına çok düşkün benim babiş

Küçük güveç kaseler var ya,tahin helvasını al,bir küp kes,folyoya sar,güveç kaba koy,fırına ver,ben sulu sevmiyorum,hafif sert olacak,5 dk sonra çıkar,kızarmış olacak,biraz da gevşemiş,üstüne bal gezdir biraz,bir de ceviz kır,afiyet olsun :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…