Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yarın kocacığımın doğumgünü.Geçen yıl,aşılama yaptırmıştım 2 kasımda.Doğumgününe bebeğimizi müjdeleyecektim.Ama velakin,olmadı.Ya nasip diyorum....

canim demir eksizligi var degerler cok düsük serum takabilirsin kontrollden sonra belli olacak oda tatlim kis geldi ya dügünler basladi burda

Ben eşimin yüz maskesini yaptırdım tam 40 tane.Toplam 40 arkadaş olacağız.Herkes bu maskelerden takacağız.Yani hepimiz Tarık olacağız.Eşimin haberi yok.Onu sürpriz bir şekilde kutlama yerine götüreceğim.Herkes maskeli.Maskelerin altında kimin olduğunu bilemeyecek.Sonra tek tek çıkaracak herkes.Yemek yenecek.Kutlama yapılacak,işte bu kadar.....

Yarın kocacığımın doğumgünü.Geçen yıl,aşılama yaptırmıştım 2 kasımda.Doğumgününe bebeğimizi müjdeleyecektim.Ama velakin,olmadı.Ya nasip diyorum....

nice mutlu yaslara eşini tebrik ederim canım
nasibin zamanı mucizelerle müjdelencek bize can kuşum
sen takma kafana olur mu

gözün aydin semersticigim bol bol hasert giderirsiniz insallah

saolasın canım

canim demir eksizligi var degerler cok düsük serum takabilirsin kontrollden sonra belli olacak oda tatlim kis geldi ya dügünler basladi burda

gecmiş olsun canım aman ihmal etme

süperrrrr kız aferimm sana :))

tsk ederim sermestcigim benim cikmam lazim esim durdurmuyor yarin görüsmek dilegiyle herkese iyi geceler öptümm

iyi geceler melegim rast gelsin yarın her işin insallah

gelicek tuanayım bir müjde de sana düşecek RAbbimin hediyesinden

melek siz bu işi beceremediginize göre bu aksam yoksa yagmur bebek mi geldi :)
bencede dahada denemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…