Küçük güveç kaseler var ya,tahin helvasını al,bir küp kes,folyoya sar,güveç kaba koy,fırına ver,ben sulu sevmiyorum,hafif sert olacak,5 dk sonra çıkar,kızarmış olacak,biraz da gevşemiş,üstüne bal gezdir biraz,bir de ceviz kır,afiyet olsun :)))
Canımcım eşim geldi,şimdi yemek zamanı,seni çok seviyorum,kendine iyi bak,görüşürüz :))
benim babamda rakı hastasıydı en sonunda onunla gömüldü şincik içiyormudurki acep otarafta aklıma geldi bazen kaynanama takılıyorum kayınpederimle babam mangalı yakmışlar rakıyı açmışlar yanlarınada hurileri almışlar sen burda bekleki ali gelecek de seni sevindirecek
Bektaşi camide vaaz dinliyormuş. Hoca vaazında, içkinin kötülüklerini sayıp, dökmüş. İçki içenlerin sırat köprüsünden, boyunlarında dünyada içtikleri içki şişelerinin asılı olduğu halde geçeceklerini açıklamış.
Bektaşi merak edip;
-Peki hocam şişeler boş mu olacak, dolu mu? Diye sormuş.
Hoca, incecik köprüden, dolu şişelerle geçmenin daha zor olacağını düşünerek;
-Elbette dolu olacak, diye yanıtlamış.
Bektaşi;
-Hay ağzını öpeyim hocam, orada da yaşadık desene, demiş.
hoşbulduk bitanemmmmm bilmem değeri bayağı yüksek olunca insan öyle düşünüyorözlemim hoşgeldin kuzum onlar demişsin yoksa içinden ikizmi geçiyor tatlım
evet ne biliiim hakkımı kullanmışım gibi hissediyorum birdaha olmayacakmış gibi 5 yıl çok uzun süre
canım benim ya geçmiş olsun bencede başka bir dr a daha götürün canım ya....doktordan geldik kızlar,düzelmemiş.bayram dönüşü çocuk cerrahına yönlendirdi,sanırım küçük bir operasyon geçiricek yavrum.canım çok sıkkın.neyse görüşürüz.
evet ya fırında pişen lokma mı olursevim o nasıl lokmafırında pişiyorrrr
kız ben senin yemekelri hiç anlamıyorum Allah kabul etsin canım
ahanda anladım :)))canım dağıtmak için lokma tatlı lokma değil bizd ehayra dağıtılan şeye lokma denir bende cevizli çörek yapıp dağıttım daha doğrusu ben yaptım dayımın torununa dağıtırdım ben bu gün çok yoruldum çünkü
bende yavrumu sağ salim alayım kucağıma ilk işim o olacaksaol sevimim bende hangi ayda olursak olalım doğurur doğurmaz kurban kesmeyi adadım
beni de gör bebingggggggggggggben oynadım bugun inş cıkar hepinizi görürüm o zaman kızlar ilk sevimi tasırım evine ama :)
bende lokma isterim acıktım yaaaa
ayyy inşallah bayram süprüzü senden gelir :)19 kasım benim geklenmeyen ama kaçınılmaz günüm ama oda bişi en azından menapoza girmedim henüz çıkmadık candan umut kesilmez misali :)))
iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
bana progesteron takviyesine gerek görmemişler
yarın sabah kan değeri tekrarı var
zaten onlar istemese ben yaptıracaktım
böyle işte sadece folik plus başladım
gittim kendime bir sürü süt aldım
:))
ve en güzeli eve geldim eşim gelmiş bana sürpriiiizzz yarın akşma gelecekti kaçmış :))
eline orkide saksısı ile mor çok güzel iyi bakıp öldürmemeliyim:)
hiç anlamam çiçekten ama anneme güveniyorum:))
iyi yolculuklar mavim sağlıkla gelin
sermestim nasıl sinir bozucu dimi şu veletler çakmışsın kafaları sıraya :)))) bende hiç affetmiyorum haddini aşanın haddini bildiriyorum öyle daha çok saygı duyuyorlar
sen dinlen canımmm yoruldun kolaymı okadar sepet kafalarla uğraşmak
sorma balım yaa canım çıkıyor canım çin işkencesi vallaaha
benden önce senden istiyorum bu haberi ben tüm hakkımı ziyan ettim galiba
sermest merak etme kadın milletinin ruhunda hizmetçilik var ve gerektiğinde sen istemesende hismette sınır tanımazsın nasıl yapacam diye hiiiç düşünme istemediğin kadar yaparsın iş merak etme acısıda çıkar bu günlerin hihooha
doktordan geldik kızlar,düzelmemiş.bayram dönüşü çocuk cerrahına yönlendirdi,sanırım küçük bir operasyon geçiricek yavrum.canım çok sıkkın.neyse görüşürüz.
naber millet nasılsınız lokmam fırında pişiyor ben anca fırsat buldum girdim geçmişide okuyamadım gelişmelere bakıyım neler olmuş
sevim o nasıl lokmafırında pişiyorrrr
kız ben senin yemekelri hiç anlamıyorum Allah kabul etsin canım
canım dağıtmak için lokma tatlı lokma değil bizd ehayra dağıtılan şeye lokma denir bende cevizli çörek yapıp dağıttım daha doğrusu ben yaptım dayımın torununa dağıtırdım ben bu gün çok yoruldum çünkü
sevimim bugün kociş erken geldi ama projesi varmış oda yanımda açtı laptopunu işini yazarken kızlar nasıl dedi bende al bak dedim okuttum mesajını bu topiğe birde selamlık bölümümü açsak biz tam anlamıyla bir aile olduk ve bilmem farkındamısınız gittikçe büyüyoruz :)))
ya sevim inşallah bir an önce kendi evine çıkmak nasip olur allah bol para versin size emi ben çıldırdım sizin misafirlerden bende sayısal oynayacağım yada millipiyango 600 milyara ihtiyacım var yeni parayla 600 bin galiba annemlerin alt katı satılıyor ben o evde doğmuşum annemler daha sonra üst kata taşınmış annemlerinki kadar olmasada genede boğaz manzaralı hemde doğduğum ev hemde annemlere yakın oynayalım bakalım sayısal belki çıkar :) hemde o evi zamanında büyükbabam 2bine satmış sırf zevk için sağlıklarında yemek için ama genede allah rahmet eylesin afiyet olsun onlara kazanmışlar almışlar
ben daha işteyim burpcum afiyet olsun sana yine karısıkmıydı menü
valla sen toplasan da ben onları acar yeniden toplarım hepsi bir nizam olsun diye
bizim millet karıstırmayı seviyor halbuki her ürünün askıda acıgı var ama yok illa dürülü olanları acacaklar yada pakettekileri cıkaracaklar :)
kızmayın sakın haaaa bana
sevim benzesin çok isterim okadar tatlı bir çocukmuşki resimleri var aynı öyle bir geçerki zamandaki osmana benziyor zaten sırf o çoccuğa hayran olduğu için o diziye başlattı beni okadar çok istiyorki öyle bir evladı olsun ben kendimden çok onun bu isteği karşısında üzülüyorum ona bir evlat veremediğime
iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
bana progesteron takviyesine gerek görmemişler
yarın sabah kan değeri tekrarı var
zaten onlar istemese ben yaptıracaktım
böyle işte sadece folik plus başladım
gittim kendime bir sürü süt aldım
:))
ve en güzeli eve geldim eşim gelmiş bana sürpriiiizzz yarın akşma gelecekti kaçmış :))
eline orkide saksısı ile mor çok güzel iyi bakıp öldürmemeliyim:)
hiç anlamam çiçekten ama anneme güveniyorum:))
ben artık sofra kurmaya özlemim senide bebişide denizim ve annesi sizide burpum senide kocaman öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?