Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
:)))
yarın bir kere daha kan verirsin değerin zaten 500 ü bulur allahın izniyle arefe günüde görürsün bir kese denizimizi yada misafir varmı yanında :))))
bilmem daha belli olmaz herhalde
yaa fotodakileri yanımda istiooooooooomm

saol sevimim bende hangi ayda olursak olalım doğurur doğurmaz kurban kesmeyi adadım
bende canım bu kadar olmaz taa geçen sene adamıştım:)) allah yerine getirmeyi nasip etsin
eee tam oturduk sohbet edicez hevesiyle
kimseler kalmamıs topicte olmaz ki ama
doyurun karnınızı da gelin hadi bekliyoruzz

:84:
nerdesün.))

oo masallah canim allah nazarlardan saklasin ve kucagina saglikli bir sekilde almak nasib etsin canim buarada gözün aydin esinde gelmis sana güzel bir süpriz yapmis

ben de iyiyim tuanayım:)))
şükür gelenler olmus melegim tuanayım hosgeldiniz canlarım

bende geldim kizlar bugün ilk defa esimle ilginc birsey yasadik bebis calismasi yapalim dedik bir türlü olmadi dene dene yok ikimizde sasirdik ne oluyor diye simdiye kadar hic böyle bisey yasamadik neyse zorda olasa basardik:)))

Denisim,demek kaçmış gelmiş eşin sana ne sürprizler yapmış,ama ne yaparsa yapsın senin yaptığın sürprizin yanında sıfır kalır :)

yaa şu eti pufların paketlerini ne uyuz yapıyorlar
acamıyorum ya savas yapıyorum illa bişeyle delmem mi lazım
hofff:))

Kuzum sermestim,sen ben de görünmüyorsun,canımın içi nasılsın,yorulmuşsun,boşver ev dağınık kalsın,sen ve meleğin iyi olun yeter,ben seni 2 hafta sonra görürüm,tekmeler nasıl yenirmiş anlarsın :)

melegim zorlama olmuyor ruhunu öldürmemk lazım
biraz romantizme konsantre olun bebiş amacıyla girişince işe
işler sarpa sarabiliyor bazen:)

yoruldum çiçeğim ama ev elden gitmişti mecbur totomu kaldırdım:)
ayy insallah tuanayım merakla heyecanla bekliyorum o tekmeleri
vurdukca rahatlayacagım inan evhamlarımı silip süpürecek insallah her dokunusu

bende geldim kizlar bugün ilk defa esimle ilginc birsey yasadik bebis calismasi yapalim dedik bir türlü olmadi dene dene yok ikimizde sasirdik ne oluyor diye simdiye kadar hic böyle bisey yasamadik neyse zorda olasa basardik:)))
Dersinizi iyi çalışmazsanız yapamazsınızHem uzak durun bakıyım,ne olur ne olmaz

ay semestcigim uzun zaman sonra ilk defa bebisi düsünmedik ama yinede böyle bisey basimiza geldi vardir bundada bir hayir diyoruz..

Demek eşin geliyor sermestim,şimdiden gözünaydın diyeyim,sen dur hele,kıpır kıpır olacak meleğin,ama doğuma yakın büyüdükçe yeri dar gelecek,istesede kıpırdayamayacak....

kizlar yarin ben dr. radevumdan sonra giremeyecegim cünkü ya hastanede olacagim yada kinada ama eve gelir gelmez vakit gecde olsa girerim

melekcim sakın takılmayın nazar boncugu olsun bu da
her zaman mükemmel olması gerekmiyor:)

geliyor kuzum saolasın alandaymış şimdi ucakla geliyor bu sefer daha cabuk kavuscaz kısmetse
insallah hayırlısıyla o günleri de görürüm görürüz hepimiz yasarız insallah canım

oohh kınalardan beri gelemiyon bu ara melegim
hastanede derken yatma ihtimali mi var ki anlamadım ben o kısmını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…