Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
balllllllllllllllllll nerdesin kuzuuuuummmmmmmmmmm seni asagida görüyorum ama yazmiyorsun küstünmü bize yoksa

kizlar msn gibi bir görüntülü görüsme daha var orda topluca hepimiz birbirimizi görebiliyoruz ve konusabiliyoruz isimi OOVOO belki duymusunuzdur isterseniz pc indirip ordanda görüselim nedersiniz fistiklar????

bende cok birikti sandım ama yok ya iki çiziktirmişsinizzzzz

tuanayım bide bize soruyosun ne yapsam diye süprizin kralını hazırlamıssın canım

eee o zmaan niye doktora gitmek çok önemlşi bugun senin için kandırma beni şekerim sonra gebe demem zopalarım seni.

kiz önemli cünkü tüpe baslayip baslamayacagim belli olacakta ondan tatlim 3 aydir ara kanamasi oluyorum kanama derken cok az miktarda kahverengi lekenme oluyor ve buyüzdende korkuyorum bir sorun cikacakta ertelenecek diye canim ici

Son düzenleme:
bal niye yazmıyorsun canım sen akşamlarıda gelmiyorsun
bi sıkıntın mı var bizimle paylaşmadıgın
inş cok yogun oldugun için yazmıyorsundur bişey yoktur canım

cok kaynatmamıssınız anlamında demiştim melekcim

tüpe gerek kalmamıstır belki bebiş gelmiştir canım
bu ara kanama dedigin acaba bebekten olamaz mı ama
sen bi doktora gidince ultrason yaptır belkide deniz gibi regl oldum sandın ama olmadın ve suan hamilesin kuzucum

tuanay hamile 269 gün sonra doguracak melekimde hamile bence o da tuanayla aynı zamanda doguracak.denizim onlardan 1 ay önce doguracak
ben bal nbnh burp kaldık müzmin kısır olarak.
hadi bal ve burp te kimyasal yasadı onlarda kalır da nbnh ve ben bilemiyorum napcaz :)

sizinde olur insallah tatlim ümitsizlik yok hayatim gönlünü ferah tut sen sana afiyet bal seker olsun güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…