Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
melekcim görüntülü konuşma bu sitedemi başka sitedemi canım ya

inşallah sorun yoktur canım başlarsın bir an önce tüpe belkide gerek kalmıcak.. minik kelebeğin gelicek kendiliğinden sana ce yapıcak.

tuanayım geçmiş olsun canım depremmi oldu. ah canım ya kimbilir nasıl korktun.eeeee çalışmada olmadı mııı yaaaaa

canim SIKILIYOR tolanptiyada gitmedim esim gelsede gitsem allahtam benim mesai sattim yok istedigim vakitte geliyorum istedigim vakitte gidiyorum

melekcim yapalım o zaman ne güzel ya bende hala face açıcam bayram tatilimde aaçarım heralde

kızlar ben söyleyim size tuanay melek burp bebim ben sizden bekliyorum acele edin artık ümitsizliğe kapılma yok canlarım denizi görüyorsunu. rabbim vakit saat dolunca gönderiyor minik kelebekleri.

semracım ben bilmiyodum canım adacımın rahatszılığı olduğunu geçmiş olsun canım. hayırlı yolculuklar bayramın kutlu olsun tatlım

melekcim tatlım git evine dinlen sende bizde 16:30 u bekliyoruz. canım bu ay tedavi yok olmıcak hani sizler sormuştumya reglim olmadı daha bayrama denk geldi. bu ay doğal yoldan preseedle denicez canım , birde bitkisel karışım yaptım ona banada ayrıca anlatmıştım sizlere onlara başladık bu gün bakalım eşime keçi boynuzuda kaynatıcamm. 1 ay böyle denizcez olmazsa aralık reglimde aşılama sonrası tüp inşallah bunlara gerek kalmaz

kızlar bugün sabahtan bu tarafa kendimi çok halsiz ve yorgun hissediyorum((
midemde hafiften bulandı, başım döndü ufff ya bugün zor geçecek valla...
sizden ne haber?
zaten dün akşamda pekkeyfim yoktu giremedin topiğe....

melekcim eşime dedim isvicrede bi arkadasım var topikten belki bi gun gideriz onu da görürüz diye
o da neden olmasın dedi.uçaktan korkuyor ama bulacak herhalde bi çaresini
sonucta ne zaman geliriz bilmiyorum ama gelebilme ihtimali bile mutlu etti beni

özlmecim sanırım hamilesin şekerim ondandır butun bunlar
sen en iyisi dinlen bayramda evdemisin ankaraya mı gidicen
hormonlar degisiyor canımın içi cok normal

hosgeldin nbnhcigim nasilsin tatlim tatilin nasil gecti anlat bakalim? fotolarini gördüm ve cok begendim canim

iyiyim canım tatil güzel geçti gezdik alışveriş yaptık arkadaşlarla görüştük geldik
fotolar içinde sağol canım beğendiğine sevindim
canım sende tüpe gerek kalmadan hamiş kalırsın inşallah

iş yaparkenbirden aklıma geldii.sırf senin için geldim nbnh senin bayramını kutlamıyı unutmuşum tatlım,özür dilerim.affet beni.seni çokseviyorum,iyi bayramlar..

sağol canım sanada iyi bayramlar nereye gittiğini okuyamadım ama iyi yolculuklar iyi tatilller
Ada hanıma da geçmiş olsun

kızlar değerim 570 çok yazamıycam işler çok..
gelirim yine

maşallah canım maşallah

semracım canım çok teşekkür ederim sanada iyi bayramlar......
yok ben yemek yapmıyorum anneannem yapıyor şimdilik:)))
ankaraya gitmeyi düşünmüyoruz canım buradayız biz ....
size ve minik kuzuma iyi yolculuklar......
belli olursa ararım canım yan gelip yatıyorsa bilemem :)
bende seni çok seviyorum canım arkadaşım, kızımızda bir an önce sağlıcakla tedaviyi atlatır canım benim ben kızıma dua edeceğim :)

bebingim ya ne hormonmuş bunlar başımda ağrıyor ya...
yok bitanem ankaraya falan götürmüyor bizimki korktu ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…