Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aneeey galiba abarttım sabah kalktım önce market alışverişi sonra pazar alışverişi derken saat 3 oldu sonra patlıcan salatası fırın patates revani yaptım yarına fırında levrek tuanayımın tarifi fırında güveçte tahinli helva zeytinyağlı dolma zeytinyağlı barbunya börek çorba salata yapacağım ne yapayım annemler kırk yılda bir geliyor gelmişken abardım umarım bu yemeklerin çoğunu babamdan sakınabiliriz yoksa adam şeker komasına girecek off ablamla eniştemde inşallah yok kolestrol yok eniştem yok şeker demez inşallah onca emek çöp olur bir çorba bir balık salata yiyecekler gibi bir his var içimde

bal hasbasııııııı sen bizden bebiş bekliyonda senin elin armutmu topliiiiii a güzelim soruyorum sana :))))))))

özlemim kendini iyi hissetmiyormuşsun tatlım bayram tatili cuk oturmuş ozaman dinlenirsin tatlım

aa nbnh hoş geldin tatlım umarım boş gelmemişsindir aa vallahi ayıp olur bize biz alıştık güzel haberlere

hehe kızlar size tavsiye iki sayfada açın topiği hem güncel laf yetiştirin hem eskiyi okuyun :))) ben öyle yapıyorum şimdik

hanaaam nbnh kullanıcı adını değiştireceğine ne sevindim bilemezsin gerçi alışmıştık ama çok sanal geliyor kulağa
yeni isim için öneri hıımmmmm mini olabilir ismine istinaden

nasıl döktürmüşssün yemekleri hasbam seni
artanlar benim olsun
bence de bi corba bi balık bide helva yicekler gerisini sen bütün bayram yiceksin
baska misafir cagır bari

ahh özlemim ah erkek milleti işte bizim gibi köle ruhlu olamıyorki sabah kocişe her gün çekirdek gibi kıyafet atıyorsun yıkamaya ve onları gardropta ütülü ve miskokulu buluyorsun bunun için minnetten gebermen bana her sabah dua üzerine dua etmen lazım sen böyle hissetmiyormusun dedim oda ne bileyim bebeğim benim için rutine bindi bak sen söyleyince farkettim bana doğal geliyordu ellerine sağlık diyor bre öküz birgün düşünemedinmi bu karıcık hem çalışıyor ne temizliği ne ütüyü ne çamaşırı yemeği ihmal ediyor demekki kıymet anlaması için ara vermek lazım onada benim içim elvermiyor

bebingim başka misafir gelecek ama çok sonra bayramın 3. günü falan hayatta kalmaz o yiyecekler bizde evde olmayız of salak kafam

bebingim bugün çok komik bişi oldu markette kasaya girdim ablamda başka kasaya girdi ben tam kasaya aldıklarımı boşaltıyorum elinde bir kucak aburcuburla hatunun teki müsade edermisiniz benim az ürünüm var sizin önünüze geçeyim dedi bende normalde tabi buyrun derim ama busefer -10 kasa var - 5 kasa var sinirlendim hatuna hayır olmaz benimde acelem var -10 kasasını kullanın dedim sonra aldıklarımı ödedim ablamda ödemesini yapmış bana yardıma geldi sonra aaa ben süt almadım demesinmi ben sana veririm diyorum anlamıyor yolda markete uğrarız diyorum anlamıyor koştu gitti 4lü paket süt aldı benim kasam kapanmadan geçir dedim yok olmaz sen parasını almazsın deyip kadından rica etmesinmi önünüze geçebilirmiyim diye kadında tabi buyrun dedi yuuuuh dedim tabi sonra ablamı paraladım :))) kırkyılda bir gıcıklık yaptım allah direk tepemde patlattı :))))

kızlar eski nickimi hatırlıyormusunuz bende kazene mail atıp değiştirmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…