Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
burpum babamın işleriyle iligli can sıkıcı bir olay
cok takıyor cok yıpratıyor kendisini bizide cok üzüyor

rüyamda annemle ablam ölmüştü o kadar canım acıyordu ki uyandıgımda gercek gibi geldi
burpcum.

bebingim sen doğurcanda benim kızı almamk için takla atıyon he evde kaldı benim kız kesin ne yapalım kader

benim oğlum olsun düşünürüz sekerim ozaman :)

melekcim demek gecen ay gebeymişsin
en kısa zamanda kucagına alıcan beebeğini bak tüpe aslıyon hayırlı olsun canım
demek doktor haklıymıs ameliyattan sonra gebe kalırsın demişti kaldın

ben bu sefer kesin gider bebingim seni öptüm canım bol kaznçlar hayırlı işler akşama gene kınavar işler bitmesi lazım yarın düğün var 2tane ben birine giderim 20senlik arkadaşımınkine öbürüne de kim giderse gitsin banene kendinize iyi bakın kızlar

yaa benim annemler fecii nazlı saat kaç oldu hala ortada yoklar aradım kalayı bastım pijamalarınızla gelin bari yatıya geliyorsunuz sanki gecemi geleceksiniz diye

bebingim insan sıkıntılı uyuuyunca sevdiklerini ölmüş görüyor benim görümcem 2 ayda bir ya benim kocişi ya anasını ölmüş görüyor sakın canını sıkma
babanın işlerine gelince allah sağlık versin yeterki her iş hallolur

tuanay demir eksikliği için hangi ilacı alayım anacım sen yaz ben alayım ama kilo aldırmasın

bugün benimde canım sıkkın annemler keşke erken gelseydi yada kociş erken gelseydi aklıma geçen senenin bayramları geldi hep tedavili hep kabus dolu ben bu bebek meselelerinden ciddi nefret ediyorum iğreniyorum artık lanetler okuyorum 5 yıl geldi geçti kızıcaksınız bana biliyorum ama koca bir yıl daha geçti daha dündü sanki iki bayramdada transferim yapılmıştı şu an ağzıma gelen küfürü saymak istiyorum şeytan diyor git aldır rahmi sen sağ ben selamet bazen diyorumki menapoza girsemde ortada belirsizlik kalmasa neyse şşimdi siz kızarsınız bana ben tüyeyim

teyzeleri biz geldik oğluşumla :)))
hadi yine iyisiniz kızlarınız evde kalmayacak ama siz değil biz naz yapacağız bu sefer
eee zor bulunan cinsten olduk :)))

burpum niye acele ediyorsun gelirler daha akşam olmadı ki :)
huysuz cadı.
sen herseyi demekte serbestsin canım
yasadıkların korkunç seylerdi ama onlar gecmişte kaldı.
onları gecmişte bir bırakabilsen hersey duzelicek

ben aksi bir koç sanada iyi geceler özlemim ne göreceksen görelim gerçi bizim kiler nazlı oluyorlar göstermiyorlar
ay benimki hiç öyle yapmadı ayakları kaldırmış pipi ortada görünüyor
valla mal meydanda yatıyor
bence koruyun kızlarınızı çapkın oğlum geliyor :)))
ayy ne öksürükmüş bu ya sana yapıştı valla
bendede olmuştu 1,5 ay falan sürmüştü aktar bana bronşit çayı diye bir çay hazırladı
şak 2 gün sonra kesti
bence sen öyle bir şey yaptır ....
anacım senin adını ben unuttum
nasıl olacak o ekleme işi hatun kişi?
kızlar nasıl olmuş denizim?
beğendiniz mi yoksa değiştirirm
çok tatlı olmuş maşallah denizime
canım benim sen tuanayınım dediği ilacı kullan
ne güzel ya herşey tertemiz rabbime şükürler olsun
bebiş gelecek allahın izniyle sen rahat ol ne olur
bebingim dün üzerine yorgunluk düşmüş inşallah bebek düşmüştür rahmine işşalaaaaaaaaaaaah
inşallahhhhhhhhhhhh
Tünaydınnnnnnnnnnn ve gözünüzaydınnnnnnnnn,kimsenin kızı evde kalmayacak,Öslemimin oğluşu geliyor :)))))))))))))))))))
geldi oğluşum geldiiiiiiiiiii....
diye diye minik erkeğim geldi
yakışıklı oğlum benimmmmmmmmmm
Çankırıdan erkek çıkıyor demek kiiii,ama yaşasın yaaaa,kız egemenliği hakimdi,biraz da erkek gelsin,topiğimiz çeşitlensin,Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah.....
amin canım allah razı olsun
evet burdan erkek çıkıyor erkek düşünenleri bekleriz :)))
sevüüüm kiz mavisle anlasamamistin baslik olayini özlemle anlasirsin belki:))))))))))))
anacım olsun kızımız bakarız
şansımız bol elimizi sallasak kız :)))
seçeceğiz artık
becerikli olsunlar ha....
ayy bendende ne kaynana olur ha :)
özlemcigim canim gözün aydin oglun oluyormus allahim sagliklida kucagina almak nasib etsin tatlim
amin canım darısı başınıza inşallahhhhh
özlem isim ne olack canim merak ettim:)))
rüyamda görmüştüm hatırlarsan sencer diye
babamıza söyledim o da olsun dedi ama yinede bakarız belki daha farklı anlamı güzel isimler buluruz.....
hanam korktum kendimden bildiiim bildiiiiiiiiiiim çankırılı hatunların oğlu olacak dedim bildiiiim :))))
sen herşeyi biliyorsun canımmmmmmm
evet canım oğlumuz geliyor
valla şansımız bol 2 kızla:)
amin canımm darısı başınıza inşallahhhhhhhh
TÜPCAN :)
asıl sen bul bizim gibi kaynanayı
kız veriyorsun ha tttikkat et :))))
sevim senin kızı ben almam ki
(sanki olduda evlenmesi kaldı?
benim oğlan ın yası küçük olur senin kızdan döver oğlumu bide
valla bak benim aklıma gelmemişti anasına benzerde cadı olursa benimkinide döver
hele babası gibi sessiz bir adam olursa yandı oğlum:))))
ömrü uzamış derler bizde canım
allah sağlıklı ömürler versin inşallah
yaa benim annemler fecii nazlı saat kaç oldu hala ortada yoklar aradım kalayı bastım pijamalarınızla gelin bari yatıya geliyorsunuz sanki gecemi geleceksiniz diye
ay belki yatıya geleceklerdi niye üzdün şimdi....
senin görümcende tam manyak ha:))))

üffff saçmalama allah aşkına ya sanki hiç olamamış gibi konuşuyorsun
inşallah en kısa zamanda seninde olacak canım benim
bak ne mucizelere tanıklık ediyoruz allah büyük sende alacaksın mükafatını inancını yitirme ne olur...

oğlan olunca cinsiyeti ögrenmek daha kolay oluyor herhalde :)

pipiyi sere serpe sermiş yatıyordu
ay bu çocuk bizim topiktekilere hiç benzemedi mal meydanda :)))
yok bazıları erkeğide geç öğreniyor ya
benim bir arkadaş 6. ayında, komşum 5,5 aylıkken öğrendi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…