ay benimki hiç öyle yapmadı ayakları kaldırmış pipi ortada görünüyorben aksi bir koç sanada iyi geceler özlemim ne göreceksen görelim gerçi bizim kiler nazlı oluyorlar göstermiyorlar
ayy ne öksürükmüş bu ya sana yapıştı vallabenim kociş uyudu. ben yatamıyomki öksürükten kız pekmez şerbeti yaptım iyi gelirmiş. anaaa ne duyduysam onu yaptım. hastanede bi ablam var onun eşide bana yeşil kozalak toplamış yarın gidip alıcam kadından kaynatıcam çok iyiymiş . kız nasıldı kına okuyamadım geçmişi
anacım senin adını ben unuttumakşam eşim bana face açtııııııı duyurulurrrrrrrr. aklına göre kısıtladııııııı kıskanıyorrr erkekler davet filan eder diye benim ne işim olur kızzzzz evli barklı kadınımmm. arkadaşlarım olsun yeterrrrr eeeeeee nasıl ekliceniz beniiiiii sizleri merak ediyorum çokkkkk.melekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sorup duruyodunnnnnnnnn lennnnnnnnnn alsanaaaaaaaa
çok tatlı olmuş maşallah denizimekızlar nasıl olmuş denizim?
beğendiniz mi yoksa değiştirirm
canım benim sen tuanayınım dediği ilacı kullangelelim bana ben dr. geldim simdi haberler güzel tüpe basliyabiliyorum dogal yollardan yine olmazmisim yani olurda düsük olurmus demir eksikliginden dolay 100 olmasi gerirken benimkisi 15 düsmüs dr. vucut gercekten cok dayanikliymis bu kadar cok düsüklükten bayilip düsebilirdin dedi simdi sali günü igne vuracak carsamba gününden ihtibaren tüp ignelerime basliyorum erken baslatiyor cünkü rahim, kanallar ve yumurtalar cok iyi dedi birden yüksek ilaclar baslamanin bir anlami cünkü ozaman kalitelerini kaybederiz dedi bide ara kanamanin sebebi yumurtlamaymis suan yumurtlamamda bitmis erkende yumurtlamis:))))
inşallahhhhhhhhhhhhbebingim dün üzerine yorgunluk düşmüş inşallah bebek düşmüştür rahmine işşalaaaaaaaaaaaah
geldi oğluşum geldiiiiiiiiiii....Tünaydınnnnnnnnnnn ve gözünüzaydınnnnnnnnn,kimsenin kızı evde kalmayacak,Öslemimin oğluşu geliyor :)))))))))))))))))))
amin canım allah razı olsunÇankırıdan erkek çıkıyor demek kiiii,ama yaşasın yaaaa,kız egemenliği hakimdi,biraz da erkek gelsin,topiğimiz çeşitlensin,Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah.....
anacım olsun kızımız bakarızsevüüüm kiz mavisle anlasamamistin baslik olayini özlemle anlasirsin belki:))))))))))))
amin canım darısı başınıza inşallahhhhhözlemcigim canim gözün aydin oglun oluyormus allahim sagliklida kucagina almak nasib etsin tatlim
rüyamda görmüştüm hatırlarsan sencer diyeözlem isim ne olack canim merak ettim:)))
sen herşeyi biliyorsun canımmmmmmmhanam korktum kendimden bildiiim bildiiiiiiiiiiim çankırılı hatunların oğlu olacak dedim bildiiiim :))))
evet canım oğlumuz geliyorokudum da yazılanları
ufff keyfimi geri istiyorum
havada kapattı aamaaa
enerji gönderin banaaaa
demekki bir oğlan daha geliyorrrr
oleyyyy iyi şimdilik her erkege iki kız düşüyor
özlem cim hayırlı olsun canım ALLAH sağ salim kucagına aldırsın
adı ne olacakkk hemen merak ettim.
ilk tüp bebek erkeği bu
denizim thickerın hayırlı olsun canım
asıl sen bul bizim gibi kaynanayıdelü bebing bir erkeğe 2kız ha yok anam ben kızımı demokratik çağdaş atatürkçü türk kız yetiştirmeyi düşünüyorum vermem öyle bi erkeğe çokmu büyük konuştum ne
ama senin oğluşund ayolda bebingim yada meleğin onlara var ben yrtım özlem cadısıyla mavi cadısı almazsa gerçi hıh nerde bulcaklar benim gibi bir hatunun kızını onu ne dr lar ne mühendisler ister hıh
valla bak benim aklıma gelmemişti anasına benzerde cadı olursa benimkinide döversevim senin kızı ben almam ki
(sanki olduda evlenmesi kaldı?
benim oğlan ın yası küçük olur senin kızdan döver oğlumu bide
ömrü uzamış derler bizde canımburpum babamın işleriyle iligli can sıkıcı bir olay
cok takıyor cok yıpratıyor kendisini bizide cok üzüyor
rüyamda annemle ablam ölmüştü o kadar canım acıyordu ki uyandıgımda gercek gibi geldi
burpcum.
ay belki yatıya geleceklerdi niye üzdün şimdi....yaa benim annemler fecii nazlı saat kaç oldu hala ortada yoklar aradım kalayı bastım pijamalarınızla gelin bari yatıya geliyorsunuz sanki gecemi geleceksiniz diye
senin görümcende tam manyak ha:))))bebingim insan sıkıntılı uyuuyunca sevdiklerini ölmüş görüyor benim görümcem 2 ayda bir ya benim kocişi ya anasını ölmüş görüyor sakın canını sıkma
babanın işlerine gelince allah sağlık versin yeterki her iş hallolur
bugün benimde canım sıkkın annemler keşke erken gelseydi yada kociş erken gelseydi aklıma geçen senenin bayramları geldi hep tedavili hep kabus dolu ben bu bebek meselelerinden ciddi nefret ediyorum iğreniyorum artık lanetler okuyorum 5 yıl geldi geçti kızıcaksınız bana biliyorum ama koca bir yıl daha geçti daha dündü sanki iki bayramdada transferim yapılmıştı şu an ağzıma gelen küfürü saymak istiyorum şeytan diyor git aldır rahmi sen sağ ben selamet bazen diyorumki menapoza girsemde ortada belirsizlik kalmasa neyse şşimdi siz kızarsınız bana ben tüyeyim
oğlan olunca cinsiyeti ögrenmek daha kolay oluyor herhalde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?