Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
dün sevimimin günahını almışız ayol tötüyü kaldırmamış kınada kuruyemiş yemiş ne yapalım sevim cadısı senin kurtlu göt olduğunu biliyoruz ne bilelim dizini kırıp oturacağın tuttuğunu mercan aşkı seni oturtuyor hehe doğunca sen rüyanda gör oturmayı :)))))

hehe millet sigarayı bırakma derdine düşer bebingim çekirdek bırakma derdinde :)))))))) cadoloz seni bende çok severim çekirdeği hele yanında çay yada kolada oldumu deyme keyfime :)))

bebingim dün üzerine yorgunluk düşmüş inşallah bebek düşmüştür rahmine işşalaaaaaaaaaaaah

Tünaydınnnnnnnnnnn ve gözünüzaydınnnnnnnnn,kimsenin kızı evde kalmayacak,Öslemimin oğluşu geliyor :)))))))))))))))))))

Çankırıdan erkek çıkıyor demek kiiii,ama yaşasın yaaaa,kız egemenliği hakimdi,biraz da erkek gelsin,topiğimiz çeşitlensin,Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah.....

:86:
nasıl yani meleğim geçen ay kendiliğinden hamile mi kalmışsın inanamıyorum yaa bu harika bir haber :86:

hanam korktum kendimden bildiiim bildiiiiiiiiiiim çankırılı hatunların oğlu olacak dedim bildiiiim :))))

evet brupcugum hamileymistim bende cok sevindim ve cokta sasirdim hic beklemiyordum ameliyat faydasini göstermis bile dr. istersen tüpe biraz daha bekle dedi ama biz beklemek istemiyoruz basliyoruzzzzzzz:))))))))))))

hahahah bende dert ediyordum şimdi misafir gelince topiğe giremem öğrenemem cinsiyeti diye müjdecibaşı tuanay saolasın sende böyle güzel haberler ver olurmu bize en kısa zamanda inşallah

melekcim nasıl iyi hissedeceksen öyle olsun tatlım bekelmek istemiyorsan hemen başla bak şimdi demir hapı içirtçeksin bana :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…