Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
maltafor fort caizmidir tuanayım şifa reçetem çiğneme tableti meleğin gazıyla çiğnedim bilem :))) zati her gün bir bebe aspirini birde folik alıyorum mal gibi bir aydır ama bu ay kesin hamile kaalamadım adım gibi eminim biliyorsunuz ben biliiiim dedümmü biliiiim :)

melekcim nasıl iyi hissedeceksen öyle olsun tatlım bekelmek istemiyorsan hemen başla bak şimdi demir hapı içirtçeksin bana :)))))))

canim önce bir kanla baktir bakayim ne kadar düsük ona göre belkide serum taktirisin o daha cabuk etkisini gösteriyormus bitanem

insallah yanilirsuuuun insallah emiiiiiiiiiiii

yaa gerçekten iiirenç bir ilaç bu dişlerim paslanmış gibi oldu ben bu zımbırtıyı düzenli çiğnersem kahverengi dişlere sahip olurum bağırsaklarımı bilem boyar bu ayol

yaaa salak gibi hastane evrak dosyam bagajda oradan bakardım şimdi üşeniyorum arabaya gitmeye ne bok yemeye orada bıraktıysam
bana son tedavide vermişlerdi demir hapını zaten benim yaz kış elim ayağım buzdur kışı ısııtıcıların karşısında geçiririm

meleğim şimdiye kadar hiç yanılmadım malesef son hamileliğimde okadar çok hissetmiştimki hamile olduğumu sonraki 2-3 ay psikolojik belirtiler yaşadım aynı hamileyken yaşadıklarım gibi ama bir an olsun yanılıp ben hamileyim demedim yani insan hissediyor bir şekilde yanılmayı nekadar isterdim bilemezsin ama malesef böyle :/

Maltofer,ferrum fort,ferplex,vb.hepsi 3 değerlikli,yani bu demek ki at çöpe,burpcummmmm :)))

merhaba kızlar aksam eşime bilgisayarı kaptırdıktan sonra geri alamadım malaesef
keyfim de yoktu uyumuuşum feci kabuslar görerek.
sabaha keyifsiz basladım Allah ım sen koru diye diye
ve can sıkıcı seyler ögrendim gördüügüm rüyaları hatırlamak istemiyorum bu yuzden
şimdi dükkandayım ama cok sakin keşek bugun yorgunlukla ugrasıp dursam unutsam

okudum da yazılanları
ufff keyfimi geri istiyorum
havada kapattı aamaaa
enerji gönderin banaaaa

demekki bir oğlan daha geliyorrrr
oleyyyy iyi şimdilik her erkege iki kız düşüyor
özlem cim hayırlı olsun canım ALLAH sağ salim kucagına aldırsın
adı ne olacakkk hemen merak ettim.
ilk tüp bebek erkeği bu

denizim thickerın hayırlı olsun canım

delü bebing bir erkeğe 2kız ha yok anam ben kızımı demokratik çağdaş atatürkçü türk kız yetiştirmeyi düşünüyorum vermem öyle bi erkeğe çokmu büyük konuştum ne
ama senin oğluşund ayolda bebingim yada meleğin onlara var ben yrtım özlem cadısıyla mavi cadısı almazsa gerçi hıh nerde bulcaklar benim gibi bir hatunun kızını onu ne dr lar ne mühendisler ister hıh

neden morelin bozuk canım bende sabah 6da rüyayla uyandım ve kötüydü kalktım rüya tabirine baktım pek kötü şey yazmadı galiba annemle veya memeoyla tartışıcaz evden biriyle fikirlerimiz ayrılacakmış

memo beyi yakalarsam bayramda gidelim diyecemde adamı en son denizin haberini aldığımız gün yatağa yatarken 30dakka yakaladım okadar geç geliyo ve pat diye uyuyor bend eyoruluyor diye uyandırmıyorum sabahta zaten o çekilmezonla konuşulmaz hemen çıkıyor zaten kahvaltı falanda etmiyor

anaaam sevim iyiki mercanı aradan çıkartmışsınız yoksa bu yoğunlukta zor yapardınız

kinadan geldim agla agla gözlerim sisiti vallaha kafamda baska yerlerde oldugu icin kalkip oynamadim
sen değil kız gelin ağlayacaktı delü
günaydın umutlu savaşçılar..:))

yanmaz yanmaz eniştem senin gibi tatlı biri daha geliyor deniz oğlan bence
adını özelden yaz ekleyelim canım
hadi bismillah inş gelecek küçük melek ben sende o eneji gördüm
ana kendiliğinden kalmışsın ay ne güzel inş ğinelere başalyıncada kendiliğinden kalırsın demirini folik asidini al ihmal etem tatlım
denizim hala inanamıyorum bu senin tickerınmı
evet denizim çok güzel olmuş burp inş seninkinede inanmıyacaksın
günahlarım size geçti ohhhhhhhhh doğunca mok oturturlar beni anam kaynanam gelen giden bide evimin bitip temizlenmesi eşyalarım batmış onları temizlemem ve yerleştirmem oo bi 3ayımı alır zatı ben ayvanın büyüğünü yedimde sizimi toplasam acep ama hepiniz hamile olcaksınız ya neyse burdan gaci bulurum ben
bebingim dün üzerine yorgunluk düşmüş inşallah bebek düşmüştür rahmine işşalaaaaaaaaaaaah
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Tünaydınnnnnnnnnnn ve gözünüzaydınnnnnnnnn,kimsenin kızı evde kalmayacak,Öslemimin oğluşu geliyor :)))))))))))))))))))
ana bende bilmişim bak yaşasın gözün aydın özlemeim ama kendi kızımın adınada seviniyom he evde kalmaz belkim
sevüüüm kiz mavisle anlasamamistin baslik olayini özlemle anlasirsin belki:))))))))))))
yok anam oda başlık vermez benim kızın üstüne ben para veririm gibime geldi nedense
topingdee 4 kiz 2 oglan oldu bakalim denizin nesi olacak
oğlu olcakkkkkkkkkkkkkkkkk bence
melekcim nasıl iyi hissedeceksen öyle olsun tatlım bekelmek istemiyorsan hemen başla bak şimdi demir hapı içirtçeksin bana :)))))))
iç tabi coruk kız kansın kanında meymelet de yok anam olsa kansızlıktan betin benzin atmış sapsarısın der

şom ağğızlılık yapma bebek gene sana ceeeeeeeeeeeeeeee yapcak görürsün cadı

bende giderim ozaman çaktırmadan girmiştim zatı anam cam siliyor yazık 60yaşında kadın birni çağıralım dedim sabh kalktıki girişmiş bile bend e toz alıyorum yorulunca yatıyorum hırlayıp duruyorum

sevim senin kızı ben almam ki
(sanki olduda evlenmesi kaldı?
benim oğlan ın yası küçük olur senin kızdan döver oğlumu bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…