melekcim nasıl iyi hissedeceksen öyle olsun tatlım bekelmek istemiyorsan hemen başla bak şimdi demir hapı içirtçeksin bana :)))))))
maltafor fort caizmidir tuanayım şifa reçetem çiğneme tableti meleğin gazıyla çiğnedim bilem :))) zati her gün bir bebe aspirini birde folik alıyorum mal gibi bir aydır ama bu ay kesin hamile kaalamadım adım gibi eminim biliyorsunuz ben biliiiim dedümmü biliiiim :)
sen değil kız gelin ağlayacaktı delükinadan geldim agla agla gözlerim sisiti vallaha kafamda baska yerlerde oldugu icin kalkip oynamadim
günaydın umutlu savaşçılar..:))
yanmaz yanmaz eniştem senin gibi tatlı biri daha geliyor deniz oğlan benceeşim balık ve tarifine uyuyor canımcım..
ben yengeç arkadaşın kızı var adaşım o da yengeç yeğenim var o da yengeç
benim bebişte yengeç olacak eşim akşam yandıııııım ben diyor
[
adını özelden yaz ekleyelim canımakşam eşim bana face açtııııııı duyurulurrrrrrrr. aklına göre kısıtladııııııı kıskanıyorrr erkekler davet filan eder diye benim ne işim olur kızzzzz evli barklı kadınımmm. arkadaşlarım olsun yeterrrrr eeeeeee nasıl ekliceniz beniiiiii sizleri merak ediyorum çokkkkk.melekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sorup duruyodunnnnnnnnn lennnnnnnnnn alsanaaaaaaaa
hadi bismillah inş gelecek küçük melek ben sende o eneji gördümgelelim bana ben dr. geldim simdi haberler güzel tüpe basliyabiliyorum dogal yollardan yine olmazmisim yani olurda düsük olurmus demir eksikliginden dolay 100 olmasi gerirken benimkisi 15 düsmüs dr. vucut gercekten cok dayanikliymis bu kadar cok düsüklükten bayilip düsebilirdin dedi simdi sali günü igne vuracak carsamba gününden ihtibaren tüp ignelerime basliyorum erken baslatiyor cünkü rahim, kanallar ve yumurtalar cok iyi dedi birden yüksek ilaclar baslamanin bir anlami cünkü ozaman kalitelerini kaybederiz dedi bide ara kanamanin sebebi yumurtlamaymis suan yumurtlamamda bitmis erkende yumurtlamis:))))
ana kendiliğinden kalmışsın ay ne güzel inş ğinelere başalyıncada kendiliğinden kalırsın demirini folik asidini al ihmal etem tatlımgecen ay adettimden önce kan vermistim bogazimdan dolayi orda hamilelik göstermis 78.4 burda normal kan verdinmiydi sonucu bir hafta sonra aliyorsun bende o sürec icinde adet oldugum icin yapacak bisey olmadi malesef cok sasirdim buduruma yani su demir eksizligim olmasa kendiliginden olacakmisti yada suan iki aylik hamile olacaktim neyse artik bundada vardir bir hayir tuanayim bana baktigi fali yavas yavas cikiyor kizlarrrrrr
evet denizim çok güzel olmuş burp inş seninkinede inanmıyacaksındenizim hala inanamıyorum bu senin tickerınmı
günahlarım size geçti ohhhhhhhhhdün sevimimin günahını almışız ayol tötüyü kaldırmamış kınada kuruyemiş yemiş ne yapalım sevim cadısı senin kurtlu göt olduğunu biliyoruz ne bilelim dizini kırıp oturacağın tuttuğunu mercan aşkı seni oturtuyor hehe doğunca sen rüyanda gör oturmayı :)))))
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşbebingim dün üzerine yorgunluk düşmüş inşallah bebek düşmüştür rahmine işşalaaaaaaaaaaaah
ana bende bilmişim bak yaşasın gözün aydın özlemeim ama kendi kızımın adınada seviniyom he evde kalmaz belkimTünaydınnnnnnnnnnn ve gözünüzaydınnnnnnnnn,kimsenin kızı evde kalmayacak,Öslemimin oğluşu geliyor :)))))))))))))))))))
yok anam oda başlık vermez benim kızın üstüne ben para veririm gibime geldi nedensesevüüüm kiz mavisle anlasamamistin baslik olayini özlemle anlasirsin belki:))))))))))))
oğlu olcakkkkkkkkkkkkkkkkk bencetopingdee 4 kiz 2 oglan oldu bakalim denizin nesi olacak
iç tabi coruk kız kansın kanında meymelet de yok anam olsa kansızlıktan betin benzin atmış sapsarısın dermelekcim nasıl iyi hissedeceksen öyle olsun tatlım bekelmek istemiyorsan hemen başla bak şimdi demir hapı içirtçeksin bana :)))))))
maltafor fort caizmidir tuanayım şifa reçetem çiğneme tableti meleğin gazıyla çiğnedim bilem :))) zati her gün bir bebe aspirini birde folik alıyorum mal gibi bir aydır ama bu ay kesin hamile kaalamadım adım gibi eminim biliyorsunuz ben biliiiim dedümmü biliiiim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?