bal soy adine ne tatlim
ohhh ne güzel ben uyuyamıyorum ya herkes uyu ararsın bu günleri diyor ama nerdeeeeeedün akşam erkenden uyudum bugun 11 e kadar dinlenmişim.
simdi dükkandayım
bi okuyum yazılanları gelirim gene
aaa aşkolsun biz kimse değil miyiz o kadar geldik gittik asıl siz yoktunuzhaftasonu rehaveti kimseler yazmamış
biz de dün cok yorulduk bugün dinlenme ense modundayız evde
ne var ne yok bakalım güzel hatunlar
aaa kızıyorum bak sen nerdesin kuzumnasıl yani hiç muhabbet olmamış inanamadım size yaaa
yok bu tatiller size yaramıyor
bende gidiyorum madem
geldiginde hiç birikmemiş oldugunu görün de anlayın
sağol canım benim darısı başınıza inşallahkızlar anaaaa kimse yok bende şimdi ooooo kaynatmışlardır dedimmm. üffffffffff benim başımda bişey mi dolaşıyor acaba bu hastalıklar peşimi bırakmıyor. bu günde belim bacaklarım ellerimin üztei hep kabar kabar oldu. delirdim. anlamadım sabah kalktım fena olmuşum gün ilerledikçe daha fena oldu. eşimi aradım arabanın bakımları varmış onlarla uğraşıyor. yarına kadar çoğalırsa dr a gidicem. allahıma isyan etmiyorum ama nedir bunlar yaaaa dünden kalan camların yarısını sildim bu gün ev sil süpür dip köşe banyo wc yarına artık akşamada misafirlerim varmış. şimdikte alışverişe gidicem. dün akşam beklenen kırmızılarım geldi. bitince başlıcaz nasipse doğal yoldan denemeye
melekcim inan çok sevindim tatlım. güzel haberler almışsın demek geçen at hamile kalmışın yaaaa allahım bak verecek teker teker mucize bebeklerimizi hayırlısıyla tüpe başlıcan heralde
özlemcim çok sevindim tatlım oğluşun olucak heee erkek kız gibi değil saylanacak ne varmışşş ayıp değilya malzemesini ortaya koydu kuzum benimmm. sağlıklı olsunda özlemcim kız erkek farketmez . özlem cadısı ismimi hatırlamıyon he telde dedimyaaaaaaa
sermestimde bebişini görmüş maşallah ya allahım hayırlısıyla nasip etsin sana kucağına almayı bebişini canım
sevümmmm ne buz kız düğünler kınalarrrrr maşallahh bayram arefelerinde mercanımızı iyi bak yaptında şimdiye kalmadı. kocişini yakalyamaıyon desene bende önceden yapaydım şimdi kocişi rahat rahat pakistanlara bırakırdım afrikalara gtmesine izin verirdim.hayırlısı napimmmmmmmm bende
eşim facede pakistan resimlerini koydu. sanki face kendinin benim değildeeee hep onun resimleri
burpp cadısı telede üzdün belkide anneleriii ne biliyon kız cadııııı belki yatmaya gelicekler hem kendinide kara
msar etme gelicekkkkkk yakında bebişlerrrrrrr dur görürsünnnn demedi demeeeee. bak kızlaraaaaa doğal doğal geliyorlarrrr vallaaa
aminnnnnnnnah bebişimm bayram arefesi yogunsundur da şimdi sen
Allah kolaylık versin insallah bol kazanclı bir arefe olur senin için kuzum
ha gülser deyince çıkıyorsun yani kuzum senin soyadın yok mu ?bebimmmm sermestimmm kızlar ekleyin beniii adım gülser geçiyor facedeee ayyyyyy çok merak ediyorum siziiii canlarım benim ben alışverişife gider bizim kızdan güzel bir tarif aldım. gül tatlısı yapıverecem .
hah bende az önce tamda bundan bahsettimmmmbebim gülser diyosunda soyadını nerden bilcez
offf ya yazılı deme allahtan öyle derdim yok hiç sevmiyorum kağıt okumayı,benim de biraz işlerim var kuzularım
bayram dönüşü yazılı yapacagım
soru hazırlamam lazım yarın annemlere gecicez
birkac gün orada kalırız muhtemelen kitap tasıyamam şimdi oralara
bari bugünden biraz hazırlıgımı yapayım o yüzden şimdilik bana müsade
geliciiim ama evdeyiz bugün
öpüyomm herbikesleri
hani bir reklam varyaçakal melkcimmm soy adımmm hahha komik dimiiii
hannaaaa benim kocişte kızarttı içimdeki minik balıkla yedikhayırlı olsun tatlım kıyafetlerin sermestimmmm. işe başlayım tam bir kan idrar baktırcam ya bu nedir böyle akşam balık kızarttım kociş diyoki o dokundu belkide geldi şimdi evde beni merak etmiş. arabayı bırakmış gelmiş servise bebim çok yoğunsun dimi canımmmm allah yardımcın olsunn.
hanaaa tuanayımdan bakar bende gönderirim bak benide kabul etBal arkadaşlık isteği gönderdim,kabul et beni :)))
kızlar bugünde misafirim var yoğunum giremedim merak etmeyin diye kafa uzatayım dedim hepinizi öpüyorum
kızlar bugünde misafirim var yoğunum giremedim merak etmeyin diye kafa uzatayım dedim hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?