ya kızlar bthcg değerlerine baktım birazda
adeti geçneleri 250 300 lerde çıkmış
benim gibid ğeri olanlar ikiz olmuş hep
nasıl yani anlamadım?
özlem değerlerini hatırlıyor musun
ama kaçıncı günde yapıldı yazarsan
hamişler sizde yazın adetin kaçıncı günü test yaptınız kaç çıktı?
ay evet sermestim ya erkekim oluyor minik adam :)
sermestcigim kiyafetlerin hayirli ugurlu olsun tatlim iyi eksitmeler:)))
denizcimmmm kız ikiz gelebilir vallla bu değerler yüksek maşşallah biz 3 kardeşken babam erkek istiyordu illada 4. yü yapmaya karar vermişle erkek için 24 yıl önce ultrasonda yok şimdiki gibi hayal meyal hatırlıyorum anemin karnı kocamandı. önce kız doğmuş normal doğum sonra annemin karnına bastırmış hemşire eşi gelsin diye 20 dk. geçmiş aran dr gelmiş napıyorsunuz 2. bebek var demiş karnında almış erkek kardeşimide yani ikiz oldular.5 kardeş olduk sonra bende çok isterim ikiz olmasını
hayırlı olsun tatlım kıyafetlerin sermestimmmm. işe başlayım tam bir kan idrar baktırcam ya bu nedir böyle akşam balık kızarttım kociş diyoki o dokundu belkide geldi şimdi evde beni merak etmiş. arabayı bırakmış gelmiş servise bebim çok yoğunsun dimi canımmmm allah yardımcın olsunn.
kızlar bugünde misafirim var yoğunum giremedim merak etmeyin diye kafa uzatayım dedim hepinizi öpüyorum
aaa aşkolsun biz kimse değil miyiz o kadar geldik gittik asıl siz yoktunuz((
offf ya yazılı deme allahtan öyle derdim yok hiç sevmiyorum kağıt okumayı,
sana allah kolaylık versin canım
hadi hazırlan bakalım müsade senin
iyi akşamlar nasılsınız bakalım?
yoğun geçti bugun mutfağı yaptık eşimle
iyi oldu rahatladım valla
sonra pazar kuaför derken bu saat oldu
bakalım neler olmuş:))
valla kızlar hayırlısı olsun en diyelim ki ikiz tek ne olursa kabulum))
sermestim güle güle giy elbiseni cicilerini:))
maaş olayı sakat olmuş ya..ek hesp alan yok mu şekerim ordan kullanın kredinizi :))
olmadı mı biz öyle yapıyoruz
biz daha halletmedik kurban işini ya 1. gün biraz düşüyor diyorlar birde alsan nerde bakacağız nasıl olacak bilmiyorum hiç..
/QUOTE]
denizim hayırlısı saglıklı hayırlı evlat olsun da tek cift farketmez
ciciler için de saolasın canım ek hesaptan cok cektim zamanında
eşimin ek hesap canımıza okuyor yeterince ben kendime actırmadım
idare edicek kadar var canım param da kafamdakileri ertelemem gerekecek bayram sürecince yok yere ona canım sıkıldı kurban işini biz bagıs yaptık annemlerde kesilecek nasılsa diye
yarın öğlen eşim almaya gelecek işe
ordan kan vermeye gideceğim
doktor istemedi benim için rahat etsin
zaten 10 gün sonra kontrole gideceğim
bakalım yarın kaç çıkacak çok merak ediyorum
hadi bakalım hayırlısıyla katlamıstır değerin güzel haberlerle gel insallah denizim
2 gündür evin canını çıkardık temizledik dolayısıyla giremedim zaten ben bi iş yapamıyomda getir götür yapıyorum...biraz dinleniyorum yarın da yiyecekleri hazırlıycaz annemle...maşşallah iyi kaynatılmış hepsini okuyamadım....
nursimim bayram temizligi herhalde aklandın paklandık ohh ne güzel
ama yorma kendini sen ne kadar az kaldı ya masallah elamıza
sağol canım benim inşallah ........özlemcim hayırlı olsun tatlım allahım sağ salim eline almayı nasip etsin....
2 gündür evin canını çıkardık temizledik dolayısıyla giremedim zaten ben bi iş yapamıyomda getir götür yapıyorum...biraz dinleniyorum yarın da yiyecekleri hazırlıycaz annemle...maşşallah iyi kaynatılmış hepsini okuyamadım....
ama uyuyamıyorum canım ya saat 11 gibi inanılmaz bir uyku bastırıyor ardından sabaha kadar yıldız sayıyorum valla.....selam kızlar gülegüle kirlet evini nusrimim
özlemcim canım ne yap et uyu sonra çoook arıyacaksın gerçekten bu günleri
bugün benim için çok yaramaz bir gündü sıcak şaraplar naneli sigaralar ohh sefam olsun benim moron velet gelecek diye keyfimden olamam gelsin madem yamuk yumuk gelsin bukadar bekletmeseydi töbe tööbe :)))) insan karar verir bir iki ay dener her bokuna dikkat eder biz öylemiyiz 5 yıl heray dikkat edilirmi be
telefonlar hiç susmuyor bütün arkadaşlar buluşma ayarlamaya çalışıyor ne yapacağımızı şaşırdık bayramın 2. günü komşuları ağırlayacağız ama ondan sonra yazlığa kaçacağız dolayısı ile orada şömine başı bol bol içeriz gitar çalan arkadaşta gelecek ne yapayım kukuman kuşu gibi bebekmi beklenir 5 yıldır
kaygana muhabbeti çekeceksin yanison anda kocişe iş çıktı yarın bir şantiyeye uğrayıp dönecek oradanda kaynanaya gideceğiz nezaman döneceğiz bilemiyorum artık ama en fazla bir gece kalırım sonraki gün misafirim olacak ondan sonraki günde yazlığa gideriz giremezsem şimdiden söyliyeyim
şimdi bir sürü arkadaşı ekeceğiz birde tüm arkadaşlar artık hep benim ağırlamamdan utanmış durumdalar ama hala daha gel ağırliiim demiyorlarda şehir dışı biryerlere gidelim birşeyler yiyelim diyorlar yuh diyorum millet ne çok sakınıyor kendini anlamıyorum bende hepsine ben gidiyorum isteyen gelir oraya başımızın üstünde yeriniz var bir sürü oda var iki katlı ev battaniyesini alan gelsin :)))) gerçi gene ben ağırlamış olacağım ama onlar vicdan rahatlatacak diye km tepip sıralarını savacaklar diye enerji ve para harcamamış olacağım ne uyanıklar hala inanamıyorum herbiride bir ağız olmuş aynı teklif hatta ben gene bize çağırdım onları artık yüzleri tutmadı siz düşünün artık :))))))))
son anda kocişe iş çıktı yarın bir şantiyeye uğrayıp dönecek oradanda kaynanaya gideceğiz nezaman döneceğiz bilemiyorum artık ama en fazla bir gece kalırım sonraki gün misafirim olacak ondan sonraki günde yazlığa gideriz giremezsem şimdiden söyliyeyim
kız sermest zopalarım seni şimdiye kadar girmeyeni zopaladık şimdi gireni zopalamak ilk senle olacak çabuk kocişin koynuna gir garibim zati bayramdan seyrana görüyor seni ve bebişini :))))))))))))
şimdi bir sürü arkadaşı ekeceğiz birde tüm arkadaşlar artık hep benim ağırlamamdan utanmış durumdalar ama hala daha gel ağırliiim demiyorlarda şehir dışı biryerlere gidelim birşeyler yiyelim diyorlar yuh diyorum millet ne çok sakınıyor kendini anlamıyorum bende hepsine ben gidiyorum isteyen gelir oraya başımızın üstünde yeriniz var bir sürü oda var iki katlı ev battaniyesini alan gelsin :)))) gerçi gene ben ağırlamış olacağım ama onlar vicdan rahatlatacak diye km tepip sıralarını savacaklar diye enerji ve para harcamamış olacağım ne uyanıklar hala inanamıyorum herbiride bir ağız olmuş aynı teklif hatta ben gene bize çağırdım onları artık yüzleri tutmadı siz düşünün artık :))))))))
sermestttttttttttt kızdırma bak beni :)))
ne yani kaygana formatına soktun beni ben öyle olmam sanırım
ama yinede garanti veremiyorum vay o kızın haline :))))
ay evet ya birde 2 değişik şekilde hazırlıyorsun değil mi
nasıl okunur o kadar kağıt hiçççççççç sevmiyorum
sınav yapması sorun değil okuması birde e-okula girmesi sorun :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?