Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yarın öğlen eşim almaya gelecek işe
ordan kan vermeye gideceğim
doktor istemedi benim için rahat etsin
zaten 10 gün sonra kontrole gideceğim
bakalım yarın kaç çıkacak çok merak ediyorum

benim adetimin 25. günü değerim 227 çıkmıştı canım..29 günde adet oluyordum...

2 gündür evin canını çıkardık temizledik dolayısıyla giremedim zaten ben bi iş yapamıyomda getir götür yapıyorum...biraz dinleniyorum yarın da yiyecekleri hazırlıycaz annemle...maşşallah iyi kaynatılmış hepsini okuyamadım....

selam kızlar gülegüle kirlet evini nusrimim
özlemcim canım ne yap et uyu sonra çoook arıyacaksın gerçekten bu günleri
bugün benim için çok yaramaz bir gündü sıcak şaraplar naneli sigaralar ohh sefam olsun benim moron velet gelecek diye keyfimden olamam gelsin madem yamuk yumuk gelsin bukadar bekletmeseydi töbe tööbe :)))) insan karar verir bir iki ay dener her bokuna dikkat eder biz öylemiyiz 5 yıl heray dikkat edilirmi be
telefonlar hiç susmuyor bütün arkadaşlar buluşma ayarlamaya çalışıyor ne yapacağımızı şaşırdık bayramın 2. günü komşuları ağırlayacağız ama ondan sonra yazlığa kaçacağız dolayısı ile orada şömine başı bol bol içeriz gitar çalan arkadaşta gelecek ne yapayım kukuman kuşu gibi bebekmi beklenir 5 yıldır

denizim değerin inşallah katlanır hata kese bile görünüz eminim ama anladığım kadarı ile sadece kan vereceksin

meleğim sana bayram yok dimi gurbet ellerde senin bebişin gelecekte bayram edeceksin artık

sermestcigim kiyafetlerin hayirli ugurlu olsun tatlim iyi eksitmeler:)))

saol tatlım daha güzelleri senin olsun insallah

ay ne güzel ben de cok hayal etmiştim ikizim olmasını
hala da hayalimdir kimbilir belki ilerde nasip olur
önce kuzucuguma bir kavusmak nasip olsun da

saol canımcım afiyet olsun ama balık niye kabartsın ki cildini sen son zamanlarda zayıf düştün epey ihmal etme testlerini yaptır tedbiren

kızlar bugünde misafirim var yoğunum giremedim merak etmeyin diye kafa uzatayım dedim hepinizi öpüyorum

yogun hamarat hatunum bu sefer kimi agırlıyon bakayimm

kızz delüü gelmeyenlere genele dedim kendim de dahill
bakıyorum oglan anası sıfatını alınca sesimiz daha bir gür cıkar oldu haa:))
oh ne güzel sınav derdin yok ben her sınıfa ikişer grup hazırlıyorum bir de ugraslı oluyor
daha dedigin gibi okuması var bir de pöff

iyi akşamlar nasılsınız bakalım?
yoğun geçti bugun mutfağı yaptık eşimle
iyi oldu rahatladım valla
sonra pazar kuaför derken bu saat oldu
bakalım neler olmuş:))

yorma diyoruz kendini kime diyoruz huuuuu

son anda kocişe iş çıktı yarın bir şantiyeye uğrayıp dönecek oradanda kaynanaya gideceğiz nezaman döneceğiz bilemiyorum artık ama en fazla bir gece kalırım sonraki gün misafirim olacak ondan sonraki günde yazlığa gideriz giremezsem şimdiden söyliyeyim

kız sermest zopalarım seni şimdiye kadar girmeyeni zopaladık şimdi gireni zopalamak ilk senle olacak çabuk kocişin koynuna gir garibim zati bayramdan seyrana görüyor seni ve bebişini :))))))))))))

şimdi bir sürü arkadaşı ekeceğiz birde tüm arkadaşlar artık hep benim ağırlamamdan utanmış durumdalar ama hala daha gel ağırliiim demiyorlarda şehir dışı biryerlere gidelim birşeyler yiyelim diyorlar yuh diyorum millet ne çok sakınıyor kendini anlamıyorum bende hepsine ben gidiyorum isteyen gelir oraya başımızın üstünde yeriniz var bir sürü oda var iki katlı ev battaniyesini alan gelsin :)))) gerçi gene ben ağırlamış olacağım ama onlar vicdan rahatlatacak diye km tepip sıralarını savacaklar diye enerji ve para harcamamış olacağım ne uyanıklar hala inanamıyorum herbiride bir ağız olmuş aynı teklif hatta ben gene bize çağırdım onları artık yüzleri tutmadı siz düşünün artık :))))))))

denizcim ne mutfağı ne yaptınız yorma kendini o kadar....
hem kuaförde ne işin var senin bana bak boya moya yok ona göre...
evet ya kimse gelmemiş bende almayacağım kızlarını bak kalacaklar evde :)))

özlemcim hayırlı olsun tatlım allahım sağ salim eline almayı nasip etsin....
sağol canım benim inşallah ........

canım sen yorma da kendini kızımızda yorulmasın....

ama uyuyamıyorum canım ya saat 11 gibi inanılmaz bir uyku bastırıyor ardından sabaha kadar yıldız sayıyorum valla.....
öyle deme kız bebişine sağlıcakla gelsin inşallah....
ooo sizin bayram planı güzelmiş valla imrendim....
kaygana muhabbeti çekeceksin yani
tamam canım sana iyi tatiller balımmmmm

hanaaa ne yüzsüzler ya ne lacakmış sanki nasıl bir hesap kitap işidir
zat bu işleri bimediğimiz için bir moka sahip olamadık ((
aman insan olduk sonuçta boşverrrrrrrrr......

sermestttttttttttt kızdırma bak beni :)))
ne yani kaygana formatına soktun beni ben öyle olmam sanırım
ama yinede garanti veremiyorum vay o kızın haline :))))

ay evet ya birde 2 değişik şekilde hazırlıyorsun değil mi
nasıl okunur o kadar kağıt hiçççççççç sevmiyorum
sınav yapması sorun değil okuması birde e-okula girmesi sorun :)))

oh desene bu tatil yine leylegi havada göreceksin sen gez anacım yoruluyorsun valla
kayganaya gidiliyor demek ne dedikodularla dönersin sen şimdi:=)

kız sermest zopalarım seni şimdiye kadar girmeyeni zopaladık şimdi gireni zopalamak ilk senle olacak çabuk kocişin koynuna gir garibim zati bayramdan seyrana görüyor seni ve bebişini :))))))))))))

haha kız sabah beri evdeyiz dipdibeyiz zaten biraz bakınayım dedim o da maç özetlerine takılıyor :)

amannn kuzum ne yıpratıyon kendini millet alışmış menfaatine
haketmeyene insanlık da yapmıycaksın iki insan agrlamaya eriniyorlarsa nerde kaldı arkadaslık bosver sen kendi keyfine bak ne ugrascan milletle yavrum kocişinle gez toz eglen

hehe kaygana olacaksın yalan mı
ama cici kaygana olacaksın sen insallah formata aykırı kaygana:)
ay bir de e-okul zıkkımı vardı dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…