Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
valla ben çok lanet bir kaynana olurum fitil fitil getiririm burnundan gelinin:)
evet e-okul var bizde ara karne vereceğiz çok çalştılar ya...

pipiyi sere serpe sermiş yatıyordu
ay bu çocuk bizim topiktekilere hiç benzemedi mal meydanda :)))
yok bazıları erkeğide geç öğreniyor ya
benim bir arkadaş 6. ayında, komşum 5,5 aylıkken öğrendi :)

özlemcim hayırlı olsun canım demek topiğimize yeni bir erkek geliyor
darısı başımıza inşallah

Mrb elanazcım,bu nick sana çok uğurluuuuuu gelecek çok,nazlı elan çıkıp gelecek inşallah........

tuanaycım inşallah canım sınav sonucun nasıl canım umarım istediğin puanı almışsındır

iyi geceler kızlarrrrr gittiniz heralde ben uyuyamadım çok kaşınıyorum vücudumun her yeri kabarık kabarık oldu. kalktım ılık duş aldım. krem sürdüm. banamısın demedi. olmazzsa yarın hastaneye gidicem.

günaydın:))
elanaz hoşgeldin biraz kendinden bahseder misin:))))))))))))
özledik seni valla
iyi ki döndün canım ebnim

günaydın gece en son ben uğramışım yine ben açtım. uykucular sizi anammmmm aslında bende uyurdum da bu kaşıntılar beni uyutmadı. 4 den beri ayaktayım. beni gören korkar valla nasıl kabardı her yerim gözlerimin içi kulaklarımın içi saç diplerim her yerim kaşınnıyooooo. arabada çalışmiiiii neccezzzz şimdi kaldırıcam eşimi arabayı öğlene kadar halletsinde hastaneye gidicez. çokkkkkk fenayım şimdi bile yazarken her yerim kaşınıyo.zorlayazıyorumdün akşamda misafirler yordu beni eşimin arkadaşı ve eşi 1,5 yaşında oğlu vardı veletttt ne yodu bizii zaten kedi derdim bana yetiyorr. ne tv sehbasının üstündekiler kaldı ne var neyok süs müsssss tpladık hep. eline ne geçiyosa yere atıyor. fırlama diyo eşim ona yeni yürümeye başladı. hevesleeee ç. makinemin b. makinemin düğmleri kapağı ne tokatlar yedi. deniz yapma diye diye dilimde tüy bitti. çoraplarını ayağında tutmuyo velettt çıkarıp mutfak çekmecesine basıyor. kızlarrrrrrr anaaaaaa birde kızdınmı şımarıkkkk siren gibi ses kulaklarını tıkaaaa offffff kızlarrrr hamişler en yakın sizsinizzz hazır olunn. bebişler size hiç rahat yüzü göstermicekkkk. anaaaaaaaa yerim onları ben

sen gitmedinmi kan vermeye kuzum. zazez tanıyamadımm. kimmmmmm

elenaz isim güzel olmuş uğurlu gelir cana inşallahhhhh

oooo denizcim aileye 2. bebek belkide 3. maşallah canım yaa kıyamam demek abin söylememiş sana eşinin hamiş olduğunuu anaaaane etsin bak seni ne çok düşünüyorlar. rabbimin gönlü senin üzülmene razı gelmedi tatlım yaaaaa verdi mucizeni kelebeğini kondurdu göbişeeeee

burpcum yoğun geçicek bayramın heeeee ne güzel sıkılmazsın ayyy hep kız nedense demekki iyi niyetden kaynaklanıyor..sizden davet beklemek hoşlarına gidiyor haspaların baksana ohhhhhazıra konuyorlar işlerine gelmiyor bir bayramda biz çağıralım. bizim arkadaşlarda edirne keşanlılar eşi annesine gidiyolar bizide çağırıyorlar. eşim kabul etmedi. ne işimiz var diyo bayram da arkadaşımın eşinin annesinin evinde yanlız tabi yol masrafları hep bize kalıyor.

sorma balcım hep ben çağıracağım hatunlar çok fena yaaa çalışıyoruz diye burunlarından kıl aldırmıyorlar bizim komşularda öyle hiç biri yemek yapmıyor tek yemek pişen ev bizim ev apartmanda hep dışarıda annelerde yeniyor e oda bir seçim :))
gerçi sıra bizde hep sen çağırıyorsun diyenlerden biri çalışmıyor bebiş yappıp işten ayrıldı oda şehir dışına değişik şeyler yemeye çıkalım diyor ben böyle bir şey teklif etsem kendi arabamla götürürüm kuruşta harcatmam ama onlar öyle değil insanların görüşleri farklı farklı herkezin bunlara bakmamak lazım dost kalabilmek için yoksa insanın çevresinde kimse kalmaz ona bana demeyip farklılıkları es geçmeli :)

bizim topiğin hamileleri bir alem yahu millet uykudan gözünü açamaz hamilelikte semrada öyleydi sizde öylesiniz vallaha nöbetçi hamileler allah allaah bizim herşeyimizmi aynı olur ayol :)))
ben zaten enayinin önde gideniyim kocişim bile el insaf diyor birde bizim ağırlamalar atraksiyonlu olunca ohh bahçede salıncaklı nargile keyfi envayi çeşit alkol sınırsız yemek valla bende olsam bende hep bana gelirim :)))) ama sevimin yanında ben gıkımı çıkaramam bizimki arkadaşlarla hep bizim evde buluşmamız şeklinde oluyor :)

sorma kaynana dört gözle bizi bekliyormuş birde aman aman bu bayram yola çıkmamanız bana yaradı gözüme uyku girmiyordu siz dönene kadar korkudan demesinmi gerçi doğru söylüyor biz bayram seyran hep hava muhalefeti nedeni ile yollarda ölüm tehlikeleri atlatırdık dağlara taşlar çıkardık ekstrim sporlar yapardık anne babalarda bayramda bizi görmek yerine tırnak yerdi endişeden :))) henüz kaynanam yazlığa gitmeye karar verdiğimizi bilmiyor hava güzel gerçi bir sorun olmaz allahın izniyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…