kızlar ben NHNH bu arada
elanaz olarak topiğimize uğur getiririm inşallah
sermest eşin gelmiş gözün aydın canım
günaydın gece en son ben uğramışım yine ben açtım. uykucular sizi anammmmm aslında bende uyurdum da bu kaşıntılar beni uyutmadı. 4 den beri ayaktayım. beni gören korkar valla nasıl kabardı her yerim gözlerimin içi kulaklarımın içi saç diplerim her yerim kaşınnıyooooo. arabada çalışmiiiii neccezzzz şimdi kaldırıcam eşimi arabayı öğlene kadar halletsinde hastaneye gidicez. çokkkkkk fenayım şimdi bile yazarken her yerim kaşınıyo.zorlayazıyorumdün akşamda misafirler yordu beni eşimin arkadaşı ve eşi 1,5 yaşında oğlu vardı veletttt ne yodu bizii zaten kedi derdim bana yetiyorr. ne tv sehbasının üstündekiler kaldı ne var neyok süs müsssss tpladık hep. eline ne geçiyosa yere atıyor. fırlama diyo eşim ona yeni yürümeye başladı. hevesleeee ç. makinemin b. makinemin düğmleri kapağı ne tokatlar yedi. deniz yapma diye diye dilimde tüy bitti. çoraplarını ayağında tutmuyo velettt çıkarıp mutfak çekmecesine basıyor. kızlarrrrrrr anaaaaaa birde kızdınmı şımarıkkkk siren gibi ses kulaklarını tıkaaaa offffff kızlarrrr hamişler en yakın sizsinizzz hazır olunn. bebişler size hiç rahat yüzü göstermicekkkk. anaaaaaaaa yerim onları ben
sorma balcım hep ben çağıracağım hatunlar çok fena yaaa çalışıyoruz diye burunlarından kıl aldırmıyorlar bizim komşularda öyle hiç biri yemek yapmıyor tek yemek pişen ev bizim ev apartmanda hep dışarıda annelerde yeniyor e oda bir seçim :))
gerçi sıra bizde hep sen çağırıyorsun diyenlerden biri çalışmıyor bebiş yappıp işten ayrıldı oda şehir dışına değişik şeyler yemeye çıkalım diyor ben böyle bir şey teklif etsem kendi arabamla götürürüm kuruşta harcatmam ama onlar öyle değil insanların görüşleri farklı farklı herkezin bunlara bakmamak lazım dost kalabilmek için yoksa insanın çevresinde kimse kalmaz ona bana demeyip farklılıkları es geçmeli :)
bizim topiğin hamileleri bir alem yahu millet uykudan gözünü açamaz hamilelikte semrada öyleydi sizde öylesiniz vallaha nöbetçi hamileler allah allaah bizim herşeyimizmi aynı olur ayol :)))
ben zaten enayinin önde gideniyim kocişim bile el insaf diyor birde bizim ağırlamalar atraksiyonlu olunca ohh bahçede salıncaklı nargile keyfi envayi çeşit alkol sınırsız yemek valla bende olsam bende hep bana gelirim :)))) ama sevimin yanında ben gıkımı çıkaramam bizimki arkadaşlarla hep bizim evde buluşmamız şeklinde oluyor :)
sorma kaynana dört gözle bizi bekliyormuş birde aman aman bu bayram yola çıkmamanız bana yaradı gözüme uyku girmiyordu siz dönene kadar korkudan demesinmi gerçi doğru söylüyor biz bayram seyran hep hava muhalefeti nedeni ile yollarda ölüm tehlikeleri atlatırdık dağlara taşlar çıkardık ekstrim sporlar yapardık anne babalarda bayramda bizi görmek yerine tırnak yerdi endişeden :))) henüz kaynanam yazlığa gitmeye karar verdiğimizi bilmiyor hava güzel gerçi bir sorun olmaz allahın izniyle :)
burpcum bende uyuyamıyroum ya
gece yarısı hep uyanıyorum sabah ta 5 te açıyorum gözümü(
off yaa ne güzel kocişle keyifli kahvaltı yapacaktık nerden çıktı bu iş yahuuu üff şimdi kahvaltı bile yapmak istemiyorum şimdi kahvaltı yapıp banyo yapıp süsleneyim kociş gelir gelmez çıkacağız muhtemelen sevgili kaynanama gideceğiz
güle güle burpcum şimdiden iyi bayramlar
bizimde çok işimiz var kan verip amrekt alışverişi yapacağız
kurban işini halletmedik daha sonra ikramlık birşeyler yapayım diyorum ev bomboş olmaz
bugunde geceyi buluruz yarın zaten yoğun geçecek
baba biliyor işini denizim uyanık kızların babaya aşık olacaklarını duymuş benim ablamın 7 yaşında kızı anneye papuç kadar diller babaya aşkım bebeğim canım ::)))
gunaydın fıstıklarım
cok iyi bir gece gecirmedim çok keyfisizim bu sabah yediklerim dokundu sanırım sabah kadar uyumadım mecbur kalktım işe gitmem lazım ama hiç halim yok bi topiğe gireyim de acılayım dedim.
aynen burpcum
içim kıpır kıpır bi anda gözümü açıyorum
sabaha karşı kabus görsemde hiç umutsuzluğa kapılmadım
3-4 kere test yaptırmışım 570 ten 300 lere düşmüş sonra 200 en son test 32 imiş ve düşük yapıyormuşum
denizim seni üzmemek için öyle yapıyordur benim kocişte tam tersi eskiden aliye diye bir dizi vardı nefret ederdik ama orda oynayan oğlana vurulmuştu benim koca illede öyle bir çocuğum olsun diye tutturdu şimdide öyle bir geçer zamankinin osmanına vuruldu gözleri yaşarıyor o çocuğu görünce e buda benim üzüntümü ikiye katlıyor çok üzülüyorum ama adetime bir hafta kala benim heyheyler tepeme çıkıyor ben daha gergin oluyorum bebek meselesine kızgın oluyorum oda daha olgun davranıyor olmazsa olmasın biz böyle de çok mutluyuz diyor yani bir şekilde dengeliyor çiftler birbirlerini başa gelene katlanma şekilleri işte birde bizim artık 5 yıl oldu tamamen kabullenme aşamasındayız
burpcum fındık fıstık almadım daha hiç
ama süt doldurdum
her gün en az 500 ml içiyorum ama eşim 750 ml e kadar içmemi söylüyor
akşamları bir tane soda..meyve yatmadan önce
öğünlerimi atlamıyorum hiç
ama bayramda kendime beslenme programı çıkartıcam
haa en önemlisi 10 kasım saat 15ten beri ağzıma sigara sürmüyorum
canım istemiyor aramıyorum bile:))
burpcum tamam canım alırım bugun zaten alışveriş yapacağız
zaten haftada 2 balık hep var menümüzde
sebze ağırlıklı besleniyoruz ama haftada bir et ve tavuk mutlaka olur
peynrie bayılırım zaten
inşallah hep iyi olurum da iğrenmem
ben de tam iyi geceler demeye gelmiştim
sana da iyi geceler özlemcim tatlı rüyalar
sağol canım benim evet bir oluşumuz daha oluyormuş bizde yeni öğrendik:)özlemcim hayırlı olsun canım demek topiğimize yeni bir erkek geliyor
darısı başımıza inşallah
kızlar ben NHNH bu arada
elanaz olarak topiğimize uğur getiririm inşallah
canımcım 1 de versem 2-3 saatten önce çıkmaz ben sana mes atarım şekerim:)ben de kacayım işlerimin peşine cıkmadan ugrarım insallah
denizim kan sonucunu ögrenmek icin geliciim yine yaz mutlaka haberdar et tatlım
merhaba fıtıklar nasılsınız bakalım :)
ayy o kadar hastalıktan sonra birde bu mu çıktı şimdiiyi geceler kızlarrrrr gittiniz heralde ben uyuyamadım çok kaşınıyorum vücudumun her yeri kabarık kabarık oldu. kalktım ılık duş aldım. krem sürdüm. banamısın demedi. olmazzsa yarın hastaneye gidicem.
günaydın gece en son ben uğramışım yine ben açtım. uykucular sizi anammmmm aslında bende uyurdum da bu kaşıntılar beni uyutmadı. 4 den beri ayaktayım. beni gören korkar valla nasıl kabardı her yerim gözlerimin içi kulaklarımın içi saç diplerim her yerim kaşınnıyooooo. arabada çalışmiiiii neccezzzz şimdi kaldırıcam eşimi arabayı öğlene kadar halletsinde hastaneye gidicez. çokkkkkk fenayım şimdi bile yazarken her yerim kaşınıyo.zorlayazıyorumdün akşamda misafirler yordu beni eşimin arkadaşı ve eşi 1,5 yaşında oğlu vardı veletttt ne yodu bizii zaten kedi derdim bana yetiyorr. ne tv sehbasının üstündekiler kaldı ne var neyok süs müsssss tpladık hep. eline ne geçiyosa yere atıyor. fırlama diyo eşim ona yeni yürümeye başladı. hevesleeee ç. makinemin b. makinemin düğmleri kapağı ne tokatlar yedi. deniz yapma diye diye dilimde tüy bitti. çoraplarını ayağında tutmuyo velettt çıkarıp mutfak çekmecesine basıyor. kızlarrrrrrr anaaaaaa birde kızdınmı şımarıkkkk siren gibi ses kulaklarını tıkaaaa offffff kızlarrrr hamişler en yakın sizsinizzz hazır olunn. bebişler size hiç rahat yüzü göstermicekkkk. anaaaaaaaa yerim onları ben
ay evet ya uyku haram gibi bu gece biraz daha iyi uyudumbizim topiğin hamileleri bir alem yahu millet uykudan gözünü açamaz hamilelikte semrada öyleydi sizde öylesiniz vallaha nöbetçi hamileler allah allaah bizim herşeyimizmi aynı olur ayol :)))
ben zaten enayinin önde gideniyim kocişim bile el insaf diyor birde bizim ağırlamalar atraksiyonlu olunca ohh bahçede salıncaklı nargile keyfi envayi çeşit alkol sınırsız yemek valla bende olsam bende hep bana gelirim :)))) ama sevimin yanında ben gıkımı çıkaramam bizimki arkadaşlarla hep bizim evde buluşmamız şeklinde oluyor :)
sorma kaynana dört gözle bizi bekliyormuş birde aman aman bu bayram yola çıkmamanız bana yaradı gözüme uyku girmiyordu siz dönene kadar korkudan demesinmi gerçi doğru söylüyor biz bayram seyran hep hava muhalefeti nedeni ile yollarda ölüm tehlikeleri atlatırdık dağlara taşlar çıkardık ekstrim sporlar yapardık anne babalarda bayramda bizi görmek yerine tırnak yerdi endişeden :))) henüz kaynanam yazlığa gitmeye karar verdiğimizi bilmiyor hava güzel gerçi bir sorun olmaz allahın izniyle :)
ben yapmadı hala hatta dün akşam eşime dedim dışını bari sil diyemutfak dolaplarını sildik çekmece ve rafları indirdi eşim, ben sildim sonra yerleştirdik parladık yani:))
özlemcim kaş bıyık aldırmaya gittim
özel bölge sire bile gidemiyorum korkudan yıllardan sonra ilk kez jilet yaptım sirle birşey olur diye
kuaföürme sordum hiçbirşey olmaz dedi ama biraz büyüsün toplu iğne sonra bakarım artık:))
valla ya ne bu uykusuzluk semradan bulaştı bizeburpcum bende uyuyamıyroum ya
gece yarısı hep uyanıyorum sabah ta 5 te açıyorum gözümü(
işini bitir duşunu al kaynanana muhabbete gitoff yaa ne güzel kocişle keyifli kahvaltı yapacaktık nerden çıktı bu iş yahuuu üff şimdi kahvaltı bile yapmak istemiyorum şimdi kahvaltı yapıp banyo yapıp süsleneyim kociş gelir gelmez çıkacağız muhtemelen sevgili kaynanama gideceğiz
tek olsunda yeter sağlıklı olsun canım benimnursimcim güle güle kirlet evini
seninle aynı gibiyiz nursimcim benimde 27. ün 262
bence sağlıklı olduğuna işaret allaha şükür
ikiz olacağını sanmıyorum
benimki ne dedi dün çok güldüm ya
ikiz olunca doğum parası da iki katı mı oluyor dedi:)))
bir de babamızın içine kız doğuyormuş
ince narin akıllı birşey olacakmış:))
sabah akşam başımda süt iç pekmez ye
akıllı olsun diyor:))
ayyy o da bulaşır azcık geç büyüyen bir salgın ama büyüyordeniz daha önce uyku problemin yokken hamileliklemi geldi topikte herşey bulaşıcı ayol hamilelik hariç :)
hadi daha vermedin mi sen ya meraktan öldüm bengüle güle burpcum şimdiden iyi bayramlar
bizimde çok işimiz var kan verip amrekt alışverişi yapacağız
kurban işini halletmedik daha sonra ikramlık birşeyler yapayım diyorum ev bomboş olmaz
bugunde geceyi buluruz yarın zaten yoğun geçecek
canım geçmiş olsun dikkat et nolurgunaydın fıstıklarım
cok iyi bir gece gecirmedim çok keyfisizim bu sabah yediklerim dokundu sanırım sabah kadar uyumadım mecbur kalktım işe gitmem lazım ama hiç halim yok bi topiğe gireyim de acılayım dedim.
saçma sapan rüyalar görmeni yasaklaıyorum canımaynen burpcum
içim kıpır kıpır bi anda gözümü açıyorum
sabaha karşı kabus görsemde hiç umutsuzluğa kapılmadım
3-4 kere test yaptırmışım 570 ten 300 lere düşmüş sonra 200 en son test 32 imiş ve düşük yapıyormuşum
yaa kıskandım şimdiden...
eminim iyi bir baba olacak
çok rahat ve kaygısız dediğim kocam
meğerse ne mutlu oldu
olmazsa olmasın diyordu
ama öyle değilmiş
hanaa bunları yerse çok kilo alır ha :)sende yorma kendini denizim kendine fındık ceviz kuru üzüm pekmez bal süt al bol bol her gün birer avuç ye herbirinden çokta abartmaya gerek yok bir avuç yeterli geliyormuş günlük günde bir litre sütt iç diyorlar ama bence oda abartı bir iki bardak süt yeter ama bolca su şart tatlım
haaanaaa senin oğlan illada artiz olacak diyorsun yanidenizim seni üzmemek için öyle yapıyordur benim kocişte tam tersi eskiden aliye diye bir dizi vardı nefret ederdik ama orda oynayan oğlana vurulmuştu benim koca illede öyle bir çocuğum olsun diye tutturdu şimdide öyle bir geçer zamankinin osmanına vuruldu gözleri yaşarıyor o çocuğu görünce e buda benim üzüntümü ikiye katlıyor çok üzülüyorum ama adetime bir hafta kala benim heyheyler tepeme çıkıyor ben daha gergin oluyorum bebek meselesine kızgın oluyorum oda daha olgun davranıyor olmazsa olmasın biz böyle de çok mutluyuz diyor yani bir şekilde dengeliyor çiftler birbirlerini başa gelene katlanma şekilleri işte birde bizim artık 5 yıl oldu tamamen kabullenme aşamasındayız
fındık, ceviz ve kara üzüm mutlaka ye ama abartmaburpcum fındık fıstık almadım daha hiç
ama süt doldurdum
her gün en az 500 ml içiyorum ama eşim 750 ml e kadar içmemi söylüyor
akşamları bir tane soda..meyve yatmadan önce
öğünlerimi atlamıyorum hiç
ama bayramda kendime beslenme programı çıkartıcam
haa en önemlisi 10 kasım saat 15ten beri ağzıma sigara sürmüyorum
canım istemiyor aramıyorum bile:))
bizdede balık vardı dün akşamburpcum tamam canım alırım bugun zaten alışveriş yapacağız
zaten haftada 2 balık hep var menümüzde
sebze ağırlıklı besleniyoruz ama haftada bir et ve tavuk mutlaka olur
peynrie bayılırım zaten
inşallah hep iyi olurum da iğrenmem
sabah sabah herkeste bir yogunluk
gece gec yattık biraz erken kalkmam lazımdı
maas sorununu halletmek için
önce mutemeti aradım adam coktan yapmıs maasları
sonra saolsun bankayı aradı arastırdı
gerzek bankadan kaynaklı tabii ki
yok neymiş erken olunca bütün okulların listeleri
yıgılmadan sistem karısmıs mış mış
sonra sistem komutları algılamada sorun cıkarmıs mış
yedi üc günlük faizi tabii haram zıkkım olsun
kadroluların maasında oynayamıyor bizde hep aynı dümen
peşine düşmesen bayram boyu yiyecek paranın karını vicdansızlar
resmen hırsızlık bu bana sormadan benim paramı işlet beni zorda bırak
valla bıktım artık bu bankanın sacmalıklarından aylardır bir kredi kartı limitimi arttırmıyorlar
hep tamam diyorlar sonra ne dönen var ne sonuc veren var cinlerimi cıkardılar tepeme iyice
neyse bakalım ögleden sonra geçicekmiş hesaba insallah gene bir pislik yapmazlar
saolsun muhasebecimiz işini iyi yapıyor da o ugrastı
benim agzı acık idarecimde de bir mok yok herifi cumartesiden aradım bilgilendirdim
ee kem küm ben bilmem diyor bilmiyodun ögrendin sen amirsin sen düşcen hak magdurıyetımın peşine
güya mutemeti arıycaktı salak aramamıs adamın numarısını buldum bulusturdum da benden ögrendi halletti bak yarım saatin icinde saolsun
öfff sabah sabah sinirlendirdiler valla
görümcem de rüyasında görmüş gibi aradı sabahın köründe ne alakaysa
eşim buraya gelince bir kıymete biniyor onun yapmacıklıgına da bir ayrı sinir oldum
aylardır aramamıs eşimin yanında şov yapıyor kac aylık oldun nasıl gidiyor oh masallah falan diye
ayyyy daha bir sürü işim var ya kahvaltı hazırlıycam duş alcam esyaları ayarlıycam
ta karsıya gecicez bayram trafiginde kaç aktarma annemlere
öglen oldu bile öglen cıkıcaktık güya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?