ohhh ne güzel ya işlerde yapılmış benimkide anneannemi bırakmaya gittiTünaydın fıstıklar,sabah erken açılmış sayfa,ben de 1 saat önce uyandım ama kocamı yeni kaldırdım,kahvaltı yapacağız,sonra klasik süpürme,silme işi....Bebingim,malum olmuşsun bana,bütün gece seni gördüm rüyamda,hastaymışsın,çok üzülerek kalktım,ama akşama kadar birseyin kalmaz inşallahhhh fıstığım......
iyi olmana sevndim canım banim iyi bak annen yanındaözlemcim az daha iyiyim anneme haslanmıs patates siparişi verdim onu bekliyorum
mecbur geldim dükkana hem yat yat belki daha cok hasta oluyorumdur diye düşündüm
aşkımmmmmmm,aşkımmmmmmm,aşkımmmmmmmmmm :))))))Öslemmmmm,öslemmmm,öslemimmmmmmmmmm :)))))))))
demekk ikinizinde bebişleri geliyorrrrrrrrrrrrrYok kötü hastalık falan değil,böyle karnın ağrıyor gibiydi,gözlerin dolu doluydu,çocuk esirgeme kurumuna bebek bakmaya gidecekmişiz,sen ben gelemem hastayım çok diyorsun,öyle gördümmm cnm,kötü birsey yok,için rahat olsun,hatta söylemeyecektim bile,ama sen hastayım deyince,çıkıverdi ellerimden...
Ben kahvaltıya gider kızlar,görüşürüz :)
Bal,ürtiker olmuşsun be güzelim,nam-ı diğer kurdeşen...Git acile,bir iğne yaparlar birseyin kalmaz.Ya da Aeurus iç,o da çok iyi gelir...
melekcim geçen ay hamileymişsin inş gelecek ayda hamiş olacaksın hamile sayısını çoğaltacaksın canım...
meleğim sana bayram yok dimi gurbet ellerde senin bebişin gelecekte bayram edeceksin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?