Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok kötü hastalık falan değil,böyle karnın ağrıyor gibiydi,gözlerin dolu doluydu,çocuk esirgeme kurumuna bebek bakmaya gidecekmişiz,sen ben gelemem hastayım çok diyorsun,öyle gördümmm cnm,kötü birsey yok,için rahat olsun,hatta söylemeyecektim bile,ama sen hastayım deyince,çıkıverdi ellerimden...

Burpummm,kuzum kaynana slm söyle,benim yerime de kutla bayramlarını :)))Söyle onlara seneye 3 kişi olacağız,o zaman göreceksiniz gününüzü diye .))

Bal,ürtiker olmuşsun be güzelim,nam-ı diğer kurdeşen...Git acile,bir iğne yaparlar birseyin kalmaz.Ya da Aeurus iç,o da çok iyi gelir...

ohhh ne güzel ya işlerde yapılmış benimkide anneannemi bırakmaya gitti
gelince yapacak temizliği
rüyanın tam tersi çıksın inşallah bomba gibi olsun bebingimiz
özlemcim az daha iyiyim anneme haslanmıs patates siparişi verdim onu bekliyorum
mecbur geldim dükkana hem yat yat belki daha cok hasta oluyorumdur diye düşündüm
iyi olmana sevndim canım banim iyi bak annen yanında
evet ya hastalanınca yatınca daha da kötü olunuyor
çalışırken farkında olmuyorsun hastalığın
Öslemmmmm,öslemmmm,öslemimmmmmmmmmm :)))))))))
aşkımmmmmmm,aşkımmmmmmm,aşkımmmmmmmmmm :))))))
demekk ikinizinde bebişleri geliyorrrrrrrrrrrrr
Ben kahvaltıya gider kızlar,görüşürüz :)

afiyet olsun bitanemmmmmmmmm

Bal,ürtiker olmuşsun be güzelim,nam-ı diğer kurdeşen...Git acile,bir iğne yaparlar birseyin kalmaz.Ya da Aeurus iç,o da çok iyi gelir...

saol tuanayımcım eşimi bekliyorum arabanında bozulacağı tuttu. çok fenayım ya kendimden korkar oldum kız. dün acale alışverişe gittim facede yazamadım size kız maşallah çok tatlısın canım benim topiğin hatunları hep güzeller güzeli heraldeeee

melekcim geçen ay hamileymişsin inş gelecek ayda hamiş olacaksın hamile sayısını çoğaltacaksın canım...

insallah tatlim hayirlisi neyse o olsun

meleğim sana bayram yok dimi gurbet ellerde senin bebişin gelecekte bayram edeceksin artık

yok tatlim ya sizlere bakiyorumda cok imreniyorum yaa seneye allah nasib ederse bayrami trde kutlamak istiyorum 18 sene sonra

balcigim gecmis olsun tatlim uzun zamandir sende bir türlü kurtulamadin su hastaliklardan canim allahim beterinden korsun

sermestcigim senide bu maas konusunda baya sinirlendirmisler be güzelim sonucta o senin paran nasil kullanabiliyorlar anlamiyorum vallaha ben senin yerinde olsam bankami degistirirdim

özlemcim inş en yakın zamanda :)

tuanayım evlatlık mı alacagız yoksam biz
afiyet olsun canımın içi
anladım ben sen beni cok seviyorsun :)

hayyy ben böyle şansınnn
iki saat yazdım uzun uzun döşedim
herbikeslere ayrı ayrı amma velakin son anda gönderecekken
silindi gitti hepsi uyuz oldum ya
daha üstümü giymeden bir ugrayayım dedim
dar vakitte yazacam derken uctu gitti emeklerim
neyse yazamıcam tekrar vaktim yok gec kaldık trafik ne alem kimbilir
bu arada maasımı uzun ugraslar sonucu almayı basardım cok şükür::)
hepinizi kocaman öpüyorum şimdiden herkese hayırlı bayramlar diliyorum
iyi bakın kendinize güzel huzurlu mutlu bir bayram olsun insallah
yine görüşürüz bayramlasırız gerci simdilik Allaha emanet olun canlarım
hepiciiinizi kucaklıyoruz

denizim haberini bekliycem tatlım mesaj at mutlaka
haydi kactım ben hastalar iyileşsin tez zamanda:),
kocaman öpüldünüzü fıstıklarım

ben bügün ise gidemedim cok kötü agrilarim var bu halsizlik beni resmen 80 yasindaki nenelere benzetti allahim kimseler yasatmasin böyle hastaliklari inanin cok kötü biseymis dün gece esim acile götürdü sadece agri gesici verip eve gönderdiler bisey yapmadilar anlayacaginiz yarin sabah 8 dr. randevum var serum takacak insallah eski enerjime tekrardan kavusurum bayramin ilk günün birazini hastanede birazini isde birazinida annemlerde gecirecegiz zaten kurban kesmekte yasak burdaki müslimanlar gizli ve uzak ciftliklerde kesiyorlar burda inegi koyunu her ne olursa artik tabancayla kafasindan vuruyorlar aci cektirmemek icin bu yüzdende muslimanlara boyundan kesmegide yasakliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…