aaa demek öyle canım ya çok zordur eminimyahu benim korkularım var manyak manyak tedavilik
istanbula giderken bu yuzden yol uzatıyoruz tünel var diye
napıyım burp bana doktor bulcak
aaa tuanayım belki senin rita da çözer
inşallah canım allahım duy bu fıstıkların sesini ya rabbimmmmmmmmmmmm.....Biz bebingimle peşpeşe vereceğiz güzel haberleri,Allahım çok yakında kısmet edecek bize,çifte hobarey yapacağız :)))
canım benim ya unut tabi benim batu'm çok şeker olacak bak gör sensevim benimde her yazdığım mesaj sonrası başa dönüyor
bebingim bana kocişte söylüyor tuanay sana sihirli değnek gibi iyi geliyor diyor tuanayın öyle bir özelliği var inşallah kendinede sanada uğurlu gelecek onun o güzel kalbi
özlemim batu ismi senin bebişinin ismi olacağını öğrendiğimden itibaren diğer salak herifi unuttum bile tamamen bana yemelik bir batucuk geliyor bal kutusu bir bebik geliyor aklıma o tam bir ballıbatu olacak :)
ayy fırında köfte patates vardı sadece patateslerini yedimya tuanayım sanki yiyormuyum ben hepsini hayatımda tavuk yemem zatı yaprak sarmada midemi yakıyor erişteli çorbayıda sevmem turşula yoğurda talimmim anlıycan öbürlerinede bi kaşık belki
dünyanın en güzel voltranının üyeleri inşallah en kısa zamanda gelecekBebingimle birleştirdik ellerimizi,voltranı oluşturduk,aktı bütün enerjimiz birbirimize,biz çok iyi geldik birbirimize,Allah nasip edecek,hepimiz çok mutlu oluruz inşallah...
ne güzel demişsin kız:)))burpum sen içinin sesine kulak ver bak neler olcak dilin negatif kalbin pozitif canım
ben öğrendim de ama şu sayfanın ilk sayfaya dönmesine kılım yani:)ya ben ne okuyabiliyorum nede yazdıklarınıza cevap verebiliyorum,off ne bu yaa.valla sizler olmasanız parmağımı oynatmam buraya takılmak için.bugidişle işimiz zorr
evet canım çıktı ya ben dahil herkes erkek hissediyordu 1-2 kişi kız dedi düşün yani :)koca bayramda hiç et yemedim,zaten kırmızı etle aram yok bu bayramda dahada fenalaştım.
özlemcim bak rüyam gerçekçıktı,ama ismini tutturamadık.ben doruk görmiştüm,çokda güzel,popüler ama güzel bi isim.
cankızlar ben geldim hatırladınızmı beni
zasa sende burdasın ben buraya neredeyse 1 yıldır girmiyorum
bebing burp özlem ve diğer arkadaşlar sizler nasılsınız bakalım
yeni gelişmeler var bakıyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?