valla ya maşallah ne çok yiyorlar ben sığınamam ki tombişin önde gideniyim artık ne yarıyorsa:)Sevim,beni de ye istersen,ne bu yahu,nasıl yiyorsunuz o kadar çok şeyi,biz de en fazla 2 çeşit olur,öyle alışmışız,ya tembellikten ya da becerememekten belki :))
ben hamile oldugumu ögrensem saklarmıyım be
daha sonucu okur okumaz telefona sarılırım bi yandan kendim ararım bi yandan eşime mesaj attırım size yaaaa
ben sadece tuanayımı gördükten sonra bişeyler oldu gercekten cok yakında gelicegini hissediyorum bu ay olmayabilir eşimde cok sasırıyor noldu sana iyimisin diye hayır bişeyim yok diyorum gercekten kendimi cok umutlu hissediyorum sihirli elleri dokundu tuaanayımın sanırım
reglime az kaldı 1 hafta kadar bakalım bu ay degilde bikaç ay içinde
hadi canım hayırlı olsun şimdiden,ikinizde pozitifsiniz,olucak bnde eminim,sizin sezgilerinize çok güveniyorum.Bebingimle birleştirdik ellerimizi,voltranı oluşturduk,aktı bütün enerjimiz birbirimize,biz çok iyi geldik birbirimize,Allah nasip edecek,hepimiz çok mutlu oluruz inşallah...
:)))valla doğrumu nee??bende hep ekşi yemiştim,prensesim gelmeden önce:))sevimcim zaten hep yediğim şeyler tatlıydı tatlı yiye yiye atlı yada hakkı geldi işte:)))
yemeklere bak yaaa.valla süpersiniz.bizdede tavuksote ve peynirli sebzeli makarna var.çorba mercimekli erişte adını siz ne diyosanız artık tavuk kıazrmam var yaprak sarmam da var yeter yapmıycam başka bişey et falan da görmek istemiyorum turşu ve ekşi köy yoğurdu yetmezmi
ben hamile oldugumu ögrensem saklarmıyım be
daha sonucu okur okumaz telefona sarılırım bi yandan kendim ararım bi yandan eşime mesaj attırım size yaaaa
ben sadece tuanayımı gördükten sonra bişeyler oldu gercekten cok yakında gelicegini hissediyorum bu ay olmayabilir eşimde cok sasırıyor noldu sana iyimisin diye hayır bişeyim yok diyorum gercekten kendimi cok umutlu hissediyorum sihirli elleri dokundu tuaanayımın sanırım
reglime az kaldı 1 hafta kadar bakalım bu ay degilde bikaç ay içinde
nasıl kötü oldum okurken anlatamam,yaa neden dikkatetmiyosun valla kızıyorum,kendini kötü hissetme ama dikkat et.bundan sonra ağır iş yapma gözünüseveyim yasabah kalkar kalkmaz tuvalette tam tuvalet kağıdı ile silerken pıt diye bir parça düştü ama adetin bilindik parçalarından farklı birşeydi kenarlarını kurulayınca zarlı bir yüzeyi olan bir pıhtı gibi aynı nar gibi bir parça 2 cm kadar kuyruk ve ortasında bir çıkıntı daha etrafındaki kanı alınca kurudu daha peçeteye kan vermedi yani zarlı bir yüzeyi vardı kocişle kürdanla otopsi yaptık bizce %80 ihtimal bebişti çünkü pazar misafirim vardı çok yoruldum pazartesi pembe kanama geldi salı çarşamba hiç birşey gelmedi çarşamba misafirlerim vardı 8 kişi çok yoruldum akşamı gene leke geldi sonra gene kesildi dünde bavulu yerinden oynatmamla gene kanama geldi bu sefer adet söküldü ağrısızı ile şimdi bundan ne gibi bir sonuç çıkarıyorum hiç birşey gene düşük olabilir ama bu konuda kendimi kötü hiç hissettemedim sağlıklısını nasip etsin allah
burpum lütfen dikkat ett,yatak çevirmek senin gibi minicik kadının işimi?cüneyt eniştem dağ gibi bırak o yapsın.folikte alıyorum sevimim
hem daha kötüsü iki gün öncede nevresimleri değiştirirken yatağı tersdüz yaptım aslında pratik bir yöntemle yapıyordum tutma yerlerinden ama tersbir hareketle devrildi yatak onu komidinin üzerindekileri devirmeden düzeltmek için kırk takla attım zorlandım ama bu bir ay iki ay değilki 5 yıldır hangi bir şeye dikkat edeyim sıkıldım bende :&
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?