Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sevim,beni de ye istersen,ne bu yahu,nasıl yiyorsunuz o kadar çok şeyi,biz de en fazla 2 çeşit olur,öyle alışmışız,ya tembellikten ya da becerememekten belki :))
valla ya maşallah ne çok yiyorlar ben sığınamam ki tombişin önde gideniyim artık ne yarıyorsa:)

inşallah cüniyt enişteden sonra seninkindende alırız güzel haberi....
ne güzel ya bu kadar umutlu olman beni çok mutlu ediyor...

allahım ne oldu bu kızlara ağızlarından bal damlıyor ballllllll
tatil yaramış TUANAYıma ve bebingime :))
bence siz sık sık biraraya gelin yahu ....

yahu benim korkularım var manyak manyak tedavilik
istanbula giderken bu yuzden yol uzatıyoruz tünel var diye
napıyım burp bana doktor bulcak
aaa tuanayım belki senin rita da çözer

Biz bebingimle peşpeşe vereceğiz güzel haberleri,Allahım çok yakında kısmet edecek bize,çifte hobarey yapacağız :)))

sevim benimde her yazdığım mesaj sonrası başa dönüyor
bebingim bana kocişte söylüyor tuanay sana sihirli değnek gibi iyi geliyor diyor tuanayın öyle bir özelliği var inşallah kendinede sanada uğurlu gelecek onun o güzel kalbi
özlemim batu ismi senin bebişinin ismi olacağını öğrendiğimden itibaren diğer salak herifi unuttum bile tamamen bana yemelik bir batucuk geliyor bal kutusu bir bebik geliyor aklıma o tam bir ballıbatu olacak :)

ya tuanayım sanki yiyormuyum ben hepsini hayatımda tavuk yemem zatı yaprak sarmada midemi yakıyor erişteli çorbayıda sevmem turşula yoğurda talimmim anlıycan öbürlerinede bi kaşık belki

bebingim doktoru öğreneceğim arkadaşım haftaya pazar evleniyor ama bir şekilde ben bu hafta öğrenmeye çalışacağım tatlım şimdiye kadar çok yoğundu soramadım

şu an görüntülü olarak kocişin pc den görümcem ve eşi ile konuşuyoruz daha doğrusu ben ekrana bakıyorum sadece boş boş on parmak bildiğim için çatır çatır kendi pc imden size yazıyorum top on listesine görüntülü bir başkası ile konuşurken topiğe laf yetiştiren olarak girerim herhal :))))))))

ya vallaha ağzınızdan bal damlıyor canlarım ay inş ağınızdan çıkanları mevlam duysun allahım ne olur peş peşe ver bu cadılara bebiş

ya ama sevüüm benim ağzımdan iyi bişi çıkmıyor mal gibinim biliiin çok bi sinirliyim bu işlere ben nooolcam

işşşşşşşşşşşşşşaaaaaaaallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bebingimle birleştirdik ellerimizi,voltranı oluşturduk,aktı bütün enerjimiz birbirimize,biz çok iyi geldik birbirimize,Allah nasip edecek,hepimiz çok mutlu oluruz inşallah...

benimde çıkmam lazım kocişle kaynım gelir şimdi sofrayı kuram
amam velakin hep böyle pozitif olun ne olur sizi seviyrem

ya ben ne okuyabiliyorum nede yazdıklarınıza cevap verebiliyorum,off ne bu yaa.valla sizler olmasanız parmağımı oynatmam buraya takılmak için.bugidişle işimiz zorr

Bebingimle birleştirdik ellerimizi,voltranı oluşturduk,aktı bütün enerjimiz birbirimize,biz çok iyi geldik birbirimize,Allah nasip edecek,hepimiz çok mutlu oluruz inşallah...
hadi canım hayırlı olsun şimdiden,ikinizde pozitifsiniz,olucak bnde eminim,sizin sezgilerinize çok güveniyorum.

sevimcim zaten hep yediğim şeyler tatlıydı tatlı yiye yiye atlı yada hakkı geldi işte:)))
:)))valla doğrumu nee??bende hep ekşi yemiştim,prensesim gelmeden önce:))

çorba mercimekli erişte adını siz ne diyosanız artık tavuk kıazrmam var yaprak sarmam da var yeter yapmıycam başka bişey et falan da görmek istemiyorum turşu ve ekşi köy yoğurdu yetmezmi
yemeklere bak yaaa.valla süpersiniz.bizdede tavuksote ve peynirli sebzeli makarna var.

allahım tez zamanda nasip etsin inşallah canım yaaa.dualarım sizlerlee hep!

nasıl kötü oldum okurken anlatamam,yaa neden dikkatetmiyosun valla kızıyorum,kendini kötü hissetme ama dikkat et.bundan sonra ağır iş yapma gözünüseveyim ya

burpum lütfen dikkat ett,yatak çevirmek senin gibi minicik kadının işimi?cüneyt eniştem dağ gibi bırak o yapsın.

nursel35 hoşgeldin cnm,inşallah ALLAH en yakında sanada yaşatsın bu duyguyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…