Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hangi denizden cok cekmiş canım anlamadım seniniki
kız olursa ne olucak adı

özlem batu nun anlamı neeeee

aylarca denizde kaldı ya bebim o yüzden duygu sömürüsü yapıyor:))

bebim oo fikir on kere değişir
şimdi söylemiyim daha bebişimin sağlığını bilmeden isim de konuşmak bilmiyorum hoş
başından denizimizi koyduk ama olsun

Sırtım feci ağrıyor kızlar yaaa,iki kürek kemiğimin arası,iyileşmek istiyorummmmmmmm...................

Denisim,kuzucum yaaa,kese mi,keseler mi acaba???Biri kız,biri erkek olursa,hangisinin adı Deniz olacak :)))

Kocişim işten geldi,yemek yedik,geldim,bir bakayım dedim ama bu ağrıyla zor dururum....

geçmiş olsın tuanayım
benimde sırtım feci ağrıyor sabah yatakatn kalktım sanki tonla yük taşıdım
sen hastasın ondan vucudun ağrıyor
ee ritayı aradın mı?dönmüş mü almanyadan
ilaç içiyor musun?
ben verdiği ilacı içimiyorum artık yarın arayacağım

kız olanın tuanayım:))
ben hissediyorum tek bebiş var ve kız

hislerim yanlış çıkıyormuş
2 bebek ve ikiside erkek ne gülerim kendime:))

Ritayı aradım bugün,yeni gelmiş yoldan,yarın ara konuşalım dedi,çünkü dosyalarıma bakması gerekiyormuş,senin müjdeni veremedim,bence ara,konuş,mutlaka birseyler verecektir,sağlıklı gebelik için çok fazla homeopatik ilaç varmış,hem çok sevinir...

durma o zaman yat dinlen
yarın iş günü
burpun dediği gibi evde hep erken kalktım bir kere öğlene kadar uyumadım yarın zor kalkarım

Tatlım,sabahattini ben ayarlarım,telefonda randevu vermiyor,yanına gidip kendisinden alman lazım,hemfikiriz değil mi,sabahattinle devam yani:)))

Tez zamanda 3 bebek haberi alacağız,bunlardan 2'si kız,biri erkek olacak Allahın izniyle,bu gece rüyasını gördüm,ama anlatmayacağım,bu kadarını bilin yeter...

uzaklığı sadece son zaman için sorun ettim
onda da kaderimizde na varsa onu yaşayacağız
annem ayşenin dediğine git içimize sinsin dedi
birde geçen gün bana aldığı kolyeyi çıkarma sana uğur getirdi o kız dedi:))

Tez zamanda 3 bebek haberi alacağız,bunlardan 2'si kız,biri erkek olacak Allahın izniyle,bu gece rüyasını gördüm,ama anlatmayacağım,bu kadarını bilin yeter...

ay çok heyecanlandım şimdi hadi bakalım hayırlısı müjdeler kimden gelecek

Ben idare etmeye çalışıyorum elanazım,ilaçları içiyorum,biraz iyi oluyorum,sonra etkisi geçince heryerim kırılıyor,ama grip bu,ilaç alsanda almasanda 1 haftdan önce geçmez,neler yaptınız bugün bakalım,anlatsana :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…