şu anda dr a güvenmekten başka elimden bişey gelmiyo zaten.umarım çatlamamıştırii akşamlar fıstıklar nasılsınız bende denize katılıyorum melek bu kadar sıkıntı yapma kafanıda karıştırma doktoruna güven bence...
haklısın hayatım.herkez aynı şeyi söledi oyüzden perhizi bozmıyalım en iyisi.kısmetse olur yapacak bişi yok.selam leylmelek bu ilk aşılamansa eger sen gerçekten bilemezsin yumurtanın catladıgını buyuyor bile olabilir bugun iğne olduysan hemen catlamaz zaten.valla daha önce asılama yaptırmadıysan böyle erken catlama durumunu yasamadıysan doktoruna ve kaderine guvenmekten baska çare yok perhiz önemli çünki.
elimde değil inan moralimde çok bozuk.daha şimdiden tutmuycak moduna girdiğim için kendimede kızıyorum ama inan bu elimde değil.bu bizim daha ilk aşılamamız hiçbişey bilmediğimden belki kafam bukadar karışık.sen kaç mm ken çatlatma iğneni vurdun
ii akşamlar fıstıklar nasılsınız bende denize katılıyorum melek bu kadar sıkıntı yapma kafanıda karıştırma doktoruna güven bence...
nursimcim senide gördum facedec oh rahatladım valla.cünki böyle yazarken canlandırıyorum kafamda daha gercekçi oluyor.bi mavi kaldı onuda görmem lazım catlıcam meraktan
saol canım verdiğin cevaplar içinkaydirigubbakcemile5allah seninde buradaki tüm arkadaşlarında yardımcısı olsun.a.s.canım sakin ol demek kolay ama olmak zorundasın bence eşinle birlikte olma bekle zaten aşılama günü değil de sonraki günden sonra sürekli birlikte olun ki şansınız arttırın..
benim 19 m m civarındaydı zaten 1 ya da 2 tane oluşmuştu tutmadı
sadece bekle acele etme herşey sabır bak benim tüp bebek odu daha 7 günüm var ama malesef başımıza ne gelecekse çekmek zorundayız..
birde her zaman olumlu ol ama şunuda unutma aşılamaya çok fazla bel bağlamak doğru değil normal ilişkiden çok az bir yüzde fazlası var tutma olasılığında onun için hayırlısı neyse o olsun..
bir bakarsın çoğu kişinin tutmaz bir bakarsın bizim boncuk arkadaşımız var aşılamayla ikizlere hamile kaldı..
allah yardımcıın olsun arkadaşım..
denizcim nasılsın neler aldın anlat bakalım
saol canım verdiğin cevaplar içinkaydirigubbakcemile5allah seninde buradaki tüm arkadaşlarında yardımcısı olsun.a.s.
peki beğendinizmi bari beni bende sizleri çok merak ediyodum valla süper oldu ayrıca hepiniz çok güzelsiniz....
ii atış yapmak tetiği yavaş ezmekle ve silahı ii tutabilmekle alakalı kızlar ben çok seviyorum atış yapmayı....alkisalkisalkis
denizcim doğru tahmin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?