doğru canım hava astsubayı eşim....
ya ne demezsin o yok zaten nöbetçi ne aldın diyor bende hiiiç ufak tefek lazım olan şeyler ama pek kanmadı gibi:))
ama lazııım çok güzel pasta kalıpları aldım daha çok mutfakla ilgili aldığım şeyler gelirseniz sizede yaparım:)))
canım söylemek istemiyor sengözlerimebaksanab ajan falan galiba :))duymasın mavim kızacak bana:))
hayatım bu sabah doktora gittim zaten iki tane yumurtam varmış 20mm ve 18mm.saat 22 dede çatlatma iğnesini oldum.çatladığını akıntım oldu oradan anladım geçen ayda aynısı olmuştu çünkü.doktoruma pazartesi geç olazmı diye sordum oda şu an çatlamamış 2 yumurta var akşamda iğneni olursun 36 saat sonrada aşılamayı yaparız dedi.çatladığı anı kesin olarak bilemeyiz dedi.ben araya pazar günü girdiği için pazartesiye aldığını düşünüyorum o yüzden kafama bu kadar taktım.ya aşılamayı iptal edip sadece çatlatma iğnesiyle ilişkiyemi girsem.kafam çok karışık
selam sekerler sizsiz kalamadım ben yaaaa.
tuanayım bende bi arayıp sesini duymak istiyorum içime sinmedi çünki...
mavicim ist da cok kar varmıs tedarikli olun yollarda kalmayın sonra...
özlemim bende özledim seni yaaa.demek hep karavana ben korkarım ama silahtan
ii atış yapmak tetiği yavaş ezmekle ve silahı ii tutabilmekle alakalı kızlar ben çok seviyorum atış yapmayı....alkisalkisalkis
nursimcim senide gördum facedec oh rahatladım valla.cünki böyle yazarken canlandırıyorum kafamda daha gercekçi oluyor.bi mavi kaldı onuda görmem lazım catlıcam meraktan
peki beğendinizmi bari beni bende sizleri çok merak ediyodum valla süper oldu ayrıca hepiniz çok güzelsiniz....
kek kalıpları aldım değişik değişik sonra birkaç mutfak eşyası aldım baharatlık ( var ama napıyım gözüm kaldı) çelik pasta keki kalıpları aldım takımmış 3 tane var içinde yuvarlak kalpli falan kalıbı daha güzel çıkartıyor ıvır zıvır
ha en önemlisi salonuma saat alıcaktım kaç zamandır şöyle şık güzel birşey bulamamıştım
ama bugün buldum türk bayrağı motifli ortasında kocaman ay ve yıldız bence çok şık kociş gelince duvara çakacak..
turkbayragi
canım sende çok tatlısın süper olmaz mı yaw buraya belli olmuyor site çöker falan biz baki kalırız yalnız resimlerin altında bir yorum okudum ve bir anlam çıkardım kendi kendime eşin asker mi tatlım?
bebing çıktın mı tatlım görünmüyorsun da?
ya bendekide soru çıktıysan nasıl cevao vereceksin
kızlar bende tçıktım herkese iyi geceler
özlemim akşam uğrmadı mı ne?
ne yani kaçıyor musunyavv adını andım iyi insan gelmiş
nrsimcim muhabbetine teşekkürler
özlemcim şimdi kaçınca fırça atacak bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?