selam fıstıklar nasılsınız baya oldu ben girmeyeli inanılmaz ilerlemiş sayfalar...annemleri dün akşam yolcu ettik tek başıma kaldım nasıl alışmışım annemin varlığına sanki boşluğun içine düşmüş gibi oldum...
ela ennurummunda maşallahı var inanılmaz tekmeliyor yatarken nefes almakta çok zorlanıyorum...birde egzamam yine azdı çok kaşınıyorum göbeğime de ne sürsem fayda etmiyor çatır çatır çatlıyor....
hoşbulduk bebing evet deniz sağolsun,onun deneyimlerine başvuruyorum,yakınlarım daha kırıcı oluyorlar bazen onlardan hamile olanlar oluyor bende doktor arayışı içinde olduğum için doktorundan memnunmusun diye sorduğumda cevap genelde şöyle oluyor benim doktorum ii ama bildiğim ii bir kısırlık araştırma merkezi var istersen adresini vereyim diyor KISIRLIK insanların gözünde ben buymuşum bu keliimenin beni ne hale soktuğunu bilmiyorlar çünkü onlar bunu yaşamadı damdan düşenin halinden yine damdan düşen anlar diye internette arayış içindeyim ve sizi buldum gerçekten şanslıym
sermestim canım bence senin şimdiye kadar herşeyin tıkırında gitti ve şimdi tam anlamıyla gerçek yaşama girdin insan anne babasının yanında ekmek elden su gölden yaşıyor hiç bir sorumluluğun altına girmeden taki insan evlenince tüm sorumluluklar insanın tepesine iniveriyor ama bak herşey yoluna girecek eşinle aynı şehire geleceksiniz kelebeğiniz şansıyla konacak kucağınıza inşallah
sabah kalkar kalkmaz tuvalette tam tuvalet kağıdı ile silerken pıt diye bir parça düştü ama adetin bilindik parçalarından farklı birşeydi kenarlarını kurulayınca zarlı bir yüzeyi olan bir pıhtı gibi aynı nar gibi bir parça 2 cm kadar kuyruk ve ortasında bir çıkıntı daha etrafındaki kanı alınca kurudu daha peçeteye kan vermedi yani zarlı bir yüzeyi vardı kocişle kürdanla otopsi yaptık bizce %80 ihtimal bebişti çünkü pazar misafirim vardı çok yoruldum pazartesi pembe kanama geldi salı çarşamba hiç birşey gelmedi çarşamba misafirlerim vardı 8 kişi çok yoruldum akşamı gene leke geldi sonra gene kesildi dünde bavulu yerinden oynatmamla gene kanama geldi bu sefer adet söküldü ağrısızı ile şimdi bundan ne gibi bir sonuç çıkarıyorum hiç birşey gene düşük olabilir ama bu konuda kendimi kötü hiç hissettemedim sağlıklısını nasip etsin allah
ben hamile oldugumu ögrensem saklarmıyım be
daha sonucu okur okumaz telefona sarılırım bi yandan kendim ararım bi yandan eşime mesaj attırım size yaaaa
ben sadece tuanayımı gördükten sonra bişeyler oldu gercekten cok yakında gelicegini hissediyorum bu ay olmayabilir eşimde cok sasırıyor noldu sana iyimisin diye hayır bişeyim yok diyorum gercekten kendimi cok umutlu hissediyorum sihirli elleri dokundu tuaanayımın sanırım
reglime az kaldı 1 hafta kadar bakalım bu ay degilde bikaç ay içinde
beim bebeğimde gelecek yakında,hem de çok yakında Allahın izniyle....
ne zaman buluşuyoruz hatunlarrr????tuanayımla bebeingimde buluştu:))haddii yaaa sevim,sermest,bal,burpum haddiyin:)
Sırtım feci ağrıyor kızlar yaaa,iki kürek kemiğimin arası,iyileşmek istiyorummmmmmmm...................
Tez zamanda 3 bebek haberi alacağız,bunlardan 2'si kız,biri erkek olacak Allahın izniyle,bu gece rüyasını gördüm,ama anlatmayacağım,bu kadarını bilin yeter...
kızlarrrrr aloooooooo ben geldimmmmmm çok özledim siziiiii hanımlarrrrrr
sermest gelmiş
okuyodur şimdi
ben çıkıyorum kızlar pazartesi sendromum başladı((
öptüm hepinizi
nasıl alışacaksak iş hayatına????
bizde bugun ps3 aldık cok boş vaktimiz var gibi
coktandır istiyordu eşim tabi bende
bizde özledik seniiiiiiiiiiiiiikızlarrrrr aloooooooo ben geldimmmmmm çok özledim siziiiii hanımlarrrrrr
canım ya ne güzel demek şekerin düzelmişyedim yemeğimi
geldim
çok sevinçliyim çünkü şekerim çok güzel çıktı:)))))))))))))))
burp yazdıklarını şaşkınlıkla okudum dün kahverengi falan deyince bi an aklıma geldi benim acaba dedim ama dillendirmek istemedim
sen takılma bunlara ama sebebini araştırın bence de
denizim besle güzelce deniz bebeği:))
ama çok abartma
hamurişi ekmek kısıtla bol sebze meyve
turşuyu da abartma tuz hem şişirir hem tansiyon gerek yok erkenden şişmeye
sigara içemediğin için ilk zamanlar şişeceksin birazcık zaten:)))
ikiz olmasın yaaa
ikiz gebelik stres yaptırmaz mı
tek olsun bizim olsun:)))))))))))))
özlemim adı da anlamı da çok güzel ballıbatu:))))))))))))))))))
iki isim ben de sevmem sevmem derken söylemek zor
sadece batu güzel boşver rüyayı
sencer de fena değildi
kardeşimin bi arkadaşı vardı kara kaşlı kara gözlü:)))))
tuanayım geçmiş olsun
ama sırtının ağrısı farklı sebepten devam etsin:)))
aynı tarif ettiğin ağrı var bende 4.aydan beri:)))))))))))))
demek 3 bebek gelecek 2 kız bi erkek:))))inşallaaahhhhhhhhhh
bebing ne güzel umutlusun ben de pko olduğumu öğrendiğim gün sevinmiştim
bu sorun aşılırsa olur gibi gelmişti yakındır güzel günler diye düşünmüştüm
ve o ay oldu
sen de 1 haftaya müjde verirsin inşallahhh
elanaz yeni nickin hayırlı uğurlu bebekli olsun:))))
melekcim nişanı sormuşsun
güzeldi,çok kalabalık değil aile arasında olsun dedik ama 40 kişiyi bulduk:)))
tatilde yoğun ve çabucak geçti
kıyamam ben size ya ne zordurmoralim bozuk alıştım eşimle birlikte vakit gecirmeye sanki bir evin içindeymişiz gibiydi ne güzel
yarın gidiyor böyle ayrılık zamanı gelince sinirlerim bozuluyor catıp duruyorum herşeye
işler bitmek bilmiyor aksilikler diziliyor peşpeşe ben zamanı cogaltmak istedikce inadına kısalıyor meret
yemekti ütüydü cantasını hazırlamaktı derken bu saat oldu bile işte bir bakayım dedim size en kısasından
bu gece kalamıycam saatlerimiz var zaten kuzucumla birlikte gecirelim bari
iyi bakın kendinize e mi
cankızlar ben geldim hatırladınızmı beni
zasa sende burdasın ben buraya neredeyse 1 yıldır girmiyorum
bebing burp özlem ve diğer arkadaşlar sizler nasılsınız bakalım
yeni gelişmeler var bakıyorumda
canım ben önceden zayıftım şimdi hiçde değilim valla,yerleşti kilolar gitmiyor vallaa,ada tosun oldu ama bende hiçbirdeğişiklik yok,diyetisyene gidicem,randevumu almalıyım en yakın sürede.bakalım,önümüzdeki yaza hedefim 15 kilo:))önceden olsa ben 1 ayda verirdimdee olmuyor şimdikeseler miiii
deniz ikiz mi geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
vaar yaaa cok süper olur dimiiii
ne süperr ne süperr:))sormayın vallaha:))
semracım eti sevmiyorsun demek ondan cıtı pıtı bi hatunsun sen sebze yedigin için demek
bende etsiz doymayanlardanım :)
denizcim bence gayet iyi besleniyorsun sen hem kalori hesabını yapıyorsundur canım
kızlarrrrr aloooooooo ben geldimmmmmm çok özledim siziiiii hanımlarrrrrr
özlemcim sencer çok güzel isim şekerim ya düşün bence bu ismi,
bende çıkıyım yarın iş var maraton başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?