Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Allah kavustursun canım tatil iyiydi hoştu da ayrılık kısmı fena koyacak kocişimle eskisi gibi beraberdik ne güzel gidiyor yarın sabahtan kalcaz yine birbasımıza

hay masallah kuzuma gelsin de kardesine ögretsin nefes tıkayan uçan tekme nasıl atılır:)

canım insanlar anca konusuyor ates düstügü yeri yakar anlamalarını bekleme sakın kulaklarını tıka kımseden yardım ısteme sorma anca moral bozuklugu yaparlar böyle umudunu kırarlar burada birbirimizi en iyi anlamamızın nedeni de bu aynı yollardan gectik aynı duygularla dilerim hayırlısıyla kavusrsun yavruna

insallah tatlım herseyin hayırlısını versin RAbbim hepimize

kız delüüü bebiş miydi şimdik o hiç bakmıyon ki kendine cocuk ısrarla gelcem diye ugrasıyor sen inandıramıyon kendini küsüyor böyle bebişler lütfen dikkat et kendine agır iş yapma keske parcayı doktora götürseydiniz ya

canımmm bu pozitif enerjinin sonu cok güzel olacak insallah az kaldı bitanem

beim bebeğimde gelecek yakında,hem de çok yakında Allahın izniyle....

inşallah çiçeğim benimm

ne zaman buluşuyoruz hatunlarrr????tuanayımla bebeingimde buluştu:))haddii yaaa sevim,sermest,bal,burpum haddiyin:)

benimki gidiyor yarın ama cumadan karsıya gecicem yine seker testi falan var ayarlarsanız gelirim geri farketmez yani uyarım duruma göre:)

Sırtım feci ağrıyor kızlar yaaa,iki kürek kemiğimin arası,iyileşmek istiyorummmmmmmm...................

kıyamamm sana acil şifalar versin RAbbim

Tez zamanda 3 bebek haberi alacağız,bunlardan 2'si kız,biri erkek olacak Allahın izniyle,bu gece rüyasını gördüm,ama anlatmayacağım,bu kadarını bilin yeter...

ayy cok heyecanlandım insallah hayırlısıyla canım benim

kızlarrrrr aloooooooo ben geldimmmmmm çok özledim siziiiii hanımlarrrrrr

nerdesin kız özlettin kendini gezdin mi kocacıgınla

sermest gelmiş
okuyodur şimdi
ben çıkıyorum kızlar pazartesi sendromum başladı((
öptüm hepinizi
nasıl alışacaksak iş hayatına????

sorma mavişim anca okuyabılıyorum tın tın bu yeni düzende yarın işbası var diymi Allah kolaylık versin canım öff işe gitmek nasıl zor geliyor anlatamam

bizde bugun ps3 aldık cok boş vaktimiz var gibi
coktandır istiyordu eşim tabi bende

oyun mu yavrum o ne cahil kaldım amanın:))

moralim bozuk alıştım eşimle birlikte vakit gecirmeye sanki bir evin içindeymişiz gibiydi ne güzel
yarın gidiyor böyle ayrılık zamanı gelince sinirlerim bozuluyor catıp duruyorum herşeye
işler bitmek bilmiyor aksilikler diziliyor peşpeşe ben zamanı cogaltmak istedikce inadına kısalıyor meret
yemekti ütüydü cantasını hazırlamaktı derken bu saat oldu bile işte bir bakayım dedim size en kısasından
bu gece kalamıycam saatlerimiz var zaten kuzucumla birlikte gecirelim bari
iyi bakın kendinize e mi

bizde özledik seniiiiiiiiiiiiii
canım ya ne güzel demek şekerin düzelmiş
valla aferin sana çok iradelisin maşallah
sağol teyzesi beğendin demek adımızı:)
sencer'i ben duymamıştım rüyamda gördüm kitaptan anlamına kadar gösterdiler
hiç bilmediğim bir ismin anlamını görmek beni etkiledi tabi
dur bakalım bizimki nasıl olur babamız esmer o da belki öyle olur...
nişanda güzel geçmiş ne güzel allah tamamına erdirsin inşallah

kıyamam ben size ya ne zordur
gideceği gün hele hepsinden çabuk geçer nedense((
bende eşimle çıkarken yanıma gelirdi 2 gün kalırdı
bende sabah erkenden kalkardım ki buluşalım diye valla tuvalete bile gitmezdim ayrılmayayım diye
her gittiğinde gözlerim balon olurdu
sen kuzucunla geçir canım bu vakitleri
kimbilir ne zamana denk gelir bir daha
rabbim sizi hiç ayırmamak üzere birleştirsin inşallah...
sende kendine ve bebişine iyi bak canım...

yok kız nerdee kociş burda kaldı. ben gittim bandırmaya bebişimizi görmeğe yeğenimi maşallah çok tatlı ya
sermest canım ya allah kavuştursun eşin gidiyo hekız hadi zasa gibi bende bir an önce istanbul buluşmasını yapalım. nezaman olucak artık olsun kız burp az biraz geçmişe takılıverdim de anaaa delüüüüüü sen gebeymişsin kız üfffffff ne yapıntın sen ya böyle ağır bişeymi kaldırdın tühhh
bebektir ooooo keşke dr a gitseydin yaaaa hayret bişiysin valla
tuanayım kız hayırlara çıksın rüyaların inşallah beklicez sonuçları bakalım kimlerden gelicek 3 bebek hayırlısıyla

canımmm,seninle hep görüşüyoruz zatende,burdaki arkadaşlar kırıldı sana accıkk,arsıra girip haber vermeni beklediler,neyse bebekden giremiyorsundur normal.hamilelerimiz arttı canım,hepsi hamile kalmadan gitmek yok bana:)

canım ben önceden zayıftım şimdi hiçde değilim valla,yerleşti kilolar gitmiyor vallaa,ada tosun oldu ama bende hiçbirdeğişiklik yok,diyetisyene gidicem,randevumu almalıyım en yakın sürede.bakalım,önümüzdeki yaza hedefim 15 kilo:))önceden olsa ben 1 ayda verirdimdee olmuyor şimdi

bizde seni:))

özlemcim sencer çok güzel isim şekerim ya düşün bence bu ismi,

bende çıkıyım yarın iş var maraton başladı.

iyigeceler cnm,bende yatıyorum.

2. de ben olmalıyım diymi buranın eskilerindenim..
zümracık tam 6 aylık oldu teyzesi allahdan seninde sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim

kizlar kusura bakmayin dün aksam giremedim cok rahatsizdim bugün cok iyim allaha sükürler olsun ya Rabbim uzun zamandir kendimi böyle iyi ve mutlu hissetmemistim icim kipir kipir vallah

brupcugum bak gördünmü yavrun gelmis hamile kalabiliyorsun sen tatlim insallah bidaha gelisi tam olacak tatlim rüyamda seni hamile olarak görmüstüm ve tel tuanaya ve bala söylemistim ama nete yazmadim rüyalarim genelde tersi cikar diye tatlim ben senden cok ümitliyim sende tüp yaptirsana.....

sermestcigim allah kavustursun tatlim sizin bu ayriliklariniz ne zaman bitecek kuzum ya allah sana kolaylik versin canim

Bugün kızıma yoğurt yediricem,çok heyecanlıyım:))annem süt aldı köy sütü,bende getirdim dün akşam yoğur mayaladım,ilke göre süper olmuş:)öğlen kızıma yoğurt yediricem:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…