elanazcigim sen tüp tedavisine ne zaman baslayacaksin tatlim?
yok öyle bisey demedi ama nedense benim icimden bu soruyu sormak geldi canim:)))))
daha ne yiyceksin be bide bana çok yiyor diyorlar ben bunun yarısını bile yiyemiyorum bakmayın her gün illaha 3 4 çeçit yemek olmasına mecburen anam öyle alışmış bide bizim çat kapı gelenlerimiz olur hatta bazen çok yaparız 2 3gün bitmez memo kızar az yapın şunları diye ama anam işte ben yanlız olsam bi çor ba bi salata tamam gerçi son aylarda ne yersem dokunuyor midemede o yüzden yemiyorum yoksa daha oburum doymam ben ama sen ye yarasın deniz oğlana hatta deniz kıza ikiz diyosa tuanayım ikiz dir hayırlısı sağlıklısı olsundabol da su içiyorum tabi
ada masalımız büyüyor desene maşallah çorbalara başladınmıBugün kızıma yoğurt yediricem,çok heyecanlıyım:))annem süt aldı köy sütü,bende getirdim dün akşam yoğur mayaladım,ilke göre süper olmuş:)öğlen kızıma yoğurt yediricem:))
Melekcim,hayırdır içinden mi geldi :))
valla melekcim hiç başlayasım da yok da herhalde ocak şubat gibi düşüneceğiz
sen nasıl oldun canım senin yumoş kontrolün ne zaman
Melekcim,hayırdır içinden mi geldi :))
kıyamam ben size ya ne zordur
gideceği gün hele hepsinden çabuk geçer nedense((
bende eşimle çıkarken yanıma gelirdi 2 gün kalırdı
bende sabah erkenden kalkardım ki buluşalım diye valla tuvalete bile gitmezdim ayrılmayayım diye
her gittiğinde gözlerim balon olurdu
sen kuzucunla geçir canım bu vakitleri
kimbilir ne zamana denk gelir bir daha
rabbim sizi hiç ayırmamak üzere birleştirsin inşallah...
sende kendine ve bebişine iyi bak canım...
kizlar kusura bakmayin dün aksam giremedim cok rahatsizdim bugün cok iyim allaha sükürler olsun ya Rabbim uzun zamandir kendimi böyle iyi ve mutlu hissetmemistim icim kipir kipir vallah
sermestcigim allah kavustursun tatlim sizin bu ayriliklariniz ne zaman bitecek kuzum ya allah sana kolaylik versin canim
Bugün kızıma yoğurt yediricem,çok heyecanlıyım:))annem süt aldı köy sütü,bende getirdim dün akşam yoğur mayaladım,ilke göre süper olmuş:)öğlen kızıma yoğurt yediricem:))
aceleden yanlış yazıyorum hep ya
Allah kavuştursun sermestim şimdiden bugun gidecek galiba eşin
bebişimin teyzesi doktor randevumuzu almış nasıl mutluyuz :))
beraber gidersek daha mutlu olacağız tabiki:))
selam kızlar nasılsınız bakalım...
biz iyiyiz asıl siz nasılsınız?
32 haftayı devirdin nursimcim maşallah
hazırlıklar tamam mı*
oda aldınız mı beşik mi aldın yoksa park yatak falan mı?
tayinci oldunca ne kadar zor işimiz heves ediyoruz ama düzen olmaması insanı üzüyor
canım sende yee işte ne güzel,hazırdan bebeişine gidicek,en güzel şey hamile olmak,sen ne yeersen oda yiyor,heryeere senle geliyor.süper valla..iş olunca erkenciyim melekcim napalım(((
balcım iyiyim sen nasılsın diyeceğim ama hastalık hala peşinde yarın yaptır bakalım testleri nasıl çıkacak inşallah birşey çıkmaz..
semracım ayy ne hoş bugun ilk kez yoğurtla tanışacak
hadi bakalım inşallah sever
bende evde mayalayıp kendim yemeği düşünüyorum
sağol canım benim.semracım annenlerin evi hayırlı olsun güle güle otursunlar
yok tatlım benim başlamadık,bizim kadar olanlar çokdan başladıda doktorumuz bize başlatmadı henüz,çok şükürsütüm yetiyor ve yarıyor,yoğurduda bugün ilk kez vericem dahada 2 hafta sonra başlıcaz bakalım nasıl olur??daha ne yiyceksin be bide bana çok yiyor diyorlar ben bunun yarısını bile yiyemiyorum bakmayın her gün illaha 3 4 çeçit yemek olmasına mecburen anam öyle alışmış bide bizim çat kapı gelenlerimiz olur hatta bazen çok yaparız 2 3gün bitmez memo kızar az yapın şunları diye ama anam işte ben yanlız olsam bi çor ba bi salata tamam gerçi son aylarda ne yersem dokunuyor midemede o yüzden yemiyorum yoksa daha oburum doymam ben ama sen ye yarasın deniz oğlana hatta deniz kıza ikiz diyosa tuanayım ikiz dir hayırlısı sağlıklısı olsunda
ada masalımız büyüyor desene maşallah çorbalara başladınmı
içimizden neler neler geliyorda bide olsa inşşşşşşşşşşşş olcak
biz iyiyiz asıl siz nasılsınız?
32 haftayı devirdin nursimcim maşallah
hazırlıklar tamam mı*
oda aldınız mı beşik mi aldın yoksa park yatak falan mı?
tayinci oldunca ne kadar zor işimiz heves ediyoruz ama düzen olmaması insanı üzüyor
canım afedersinde tam öküzlermiş yanii.gerçi bizim muhitimiz nezih biyer olmasına rağmen yan komşum kapıları çok arpıyor,tamda adanın odasınınyanıama kadın hamile,doğursun göstericem ben ona gününü.bence sende söyle,anlamıyolarsada şikayet et.eee nasıl kelebekcik,tepiniyomu çok???karnında kocaaman olmuş annesi,dahad açıkmadı diyorsun.sseni son zamanlarda çatlatıcak kelebeğimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?