Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bol da su içiyorum tabi
daha ne yiyceksin be bide bana çok yiyor diyorlar ben bunun yarısını bile yiyemiyorum bakmayın her gün illaha 3 4 çeçit yemek olmasına mecburen anam öyle alışmış bide bizim çat kapı gelenlerimiz olur hatta bazen çok yaparız 2 3gün bitmez memo kızar az yapın şunları diye ama anam işte ben yanlız olsam bi çor ba bi salata tamam gerçi son aylarda ne yersem dokunuyor midemede o yüzden yemiyorum yoksa daha oburum doymam ben ama sen ye yarasın deniz oğlana hatta deniz kıza ikiz diyosa tuanayım ikiz dir hayırlısı sağlıklısı olsunda
Bugün kızıma yoğurt yediricem,çok heyecanlıyım:))annem süt aldı köy sütü,bende getirdim dün akşam yoğur mayaladım,ilke göre süper olmuş:)öğlen kızıma yoğurt yediricem:))
ada masalımız büyüyor desene maşallah çorbalara başladınmı
Melekcim,hayırdır içinden mi geldi :))

içimizden neler neler geliyorda bide olsa inşşşşşşşşşşşş olcak

valla melekcim hiç başlayasım da yok da herhalde ocak şubat gibi düşüneceğiz
sen nasıl oldun canım senin yumoş kontrolün ne zaman

belli degil canim ne zaman adet olursam o zaman randevuyu kendim alacagim:))))

Melekcim,hayırdır içinden mi geldi :))

evet tatlim ya bugün bir neseyle uyandim ve ilk aklima gelen sen oldun "acaba tuanay hamilemi" diye ay insallahh öyledir canim ya coook süper oluurrrr

meleğim burdasın yumoşlar büyümeye başlamıştır allahım gönlündekini versin gülüm dularım şuan seninle

benim çıkmam lazım banka işlerim var ilk kez bankaya gidecem 5aydan sonra bakalım neler olmuş neler bitmeiş gerçi para kalmamıştır tık yok maniler suyunu çekti kredi kartını yatırmam lazım ama sanki çok yorgunum fazla kaynatmayın ulen yazdıklarınızı okuyum derken anamdan fırça yiyorum sabahtan beri onun başındasın bıkmadınmı diyor oysaki ya yarım ya 1saat giriyorum bu kadın beni vurur öpüldünüz

allah razi olsun sevimcigim allahim hepimizin gönlüne göre versin canim ay cok sevincliyim ben ya iylesiyorum oleyyyyyyyyyyy

biz iyiyiz asıl siz nasılsınız?
32 haftayı devirdin nursimcim maşallah
hazırlıklar tamam mı*
oda aldınız mı beşik mi aldın yoksa park yatak falan mı?
tayinci oldunca ne kadar zor işimiz heves ediyoruz ama düzen olmaması insanı üzüyor

zor valla özlemim bu sefer uzun uzun beraber olunca daha zor geldi ayrılmak amin insallah biter bu ayrılıklar da ne diyeyim

kizlar kusura bakmayin dün aksam giremedim cok rahatsizdim bugün cok iyim allaha sükürler olsun ya Rabbim uzun zamandir kendimi böyle iyi ve mutlu hissetmemistim icim kipir kipir vallah

masallah melegim hep böyle ol insallah

sermestcigim allah kavustursun tatlim sizin bu ayriliklariniz ne zaman bitecek kuzum ya allah sana kolaylik versin canim

saolasın canım daha en azından bir sene garanti ayrıyız be kuzum

Bugün kızıma yoğurt yediricem,çok heyecanlıyım:))annem süt aldı köy sütü,bende getirdim dün akşam yoğur mayaladım,ilke göre süper olmuş:)öğlen kızıma yoğurt yediricem:))

yarasın adamıza masallah ek gıdalara da baslıyorsunuz demek bize de o günler nasip olacak mı acaba insallah

aceleden yanlış yazıyorum hep ya
Allah kavuştursun sermestim şimdiden bugun gidecek galiba eşin

bebişimin teyzesi doktor randevumuzu almış nasıl mutluyuz :))
beraber gidersek daha mutlu olacağız tabiki:))

saol denizim gönderdik gitti bile
demek randevu aldınız hadi bakalım git de dünyanın en güzel sesini duy doya doya

selam kızlar nasılsınız bakalım...

canım benim iyiyiz cok sükür ay senin zaman yaklastıkca benim icim eriyor nursimim ya senin ticker hızl atıyor gibi geliyor hayal gibi o günleri görmek sanki nasıl özeniyorum anlatamam az kaldı masallah ya hayırlısıyla gelsin kızımız sagsalim annesine izne ayrılmak icin 37.haftayı beklıycekmısın canım?

tayinci olunca ne düzen kalıyor ne bişey ben ne edeyim bir orada bir burada evim nere ben de şaşırdım iyice

kuzumu ugurladım boynum büküldü yine
sabah erken kalktık diye uykumu da alamadım
üsttekilerden sikayet ederken yandakiler de azıttı
sabah altıda yedide müzik acıyorlar bangır bangır
bütün manyaklar beni buluyor özenle uyku hepten haram oldu
eşimi gecirince yattım biraz ama nafile dalamadım
hepten tepe sersemi gibiyim karnımı doyurup dogru derslerin basına oturmam lazım
tatilde hiç hazırlık yapamadım birikti işler valla off hiç işe gidesim yok yaa

canım sende yee işte ne güzel,hazırdan bebeişine gidicek,en güzel şey hamile olmak,sen ne yeersen oda yiyor,heryeere senle geliyor.süper valla..
semracım annenlerin evi hayırlı olsun güle güle otursunlar
sağol canım benim.

yok tatlım benim başlamadık,bizim kadar olanlar çokdan başladıda doktorumuz bize başlatmadı henüz,çok şükürsütüm yetiyor ve yarıyor,yoğurduda bugün ilk kez vericem dahada 2 hafta sonra başlıcaz bakalım nasıl olur??

hazırlıklar evlere şenlik oluyor valla.en güzel şeyler bunlar,valla yarın taşınıcağınızı bilseniz bile yine yapın herşeyi,sonuçta bu ilk yaşanan bişey,her anı çok güzel,çalışşısn babalar,kazaansın,uyusun bebişler beşiklerdee:))

canım afedersinde tam öküzlermiş yanii.gerçi bizim muhitimiz nezih biyer olmasına rağmen yan komşum kapıları çok arpıyor,tamda adanın odasınınyanıama kadın hamile,doğursun göstericem ben ona gününü.bence sende söyle,anlamıyolarsada şikayet et.eee nasıl kelebekcik,tepiniyomu çok???karnında kocaaman olmuş annesi,dahad açıkmadı diyorsun.sseni son zamanlarda çatlatıcak kelebeğimiz.

of sorma canım sağım solum öküz dolu bıktım usandım artık laftan da anlamıyorlar inceligin insanlıgın zerresi yok sanki yaylada köyde yasıyorlar apartman hayatından bir haberler yöneticiye sıkayet ettim bikac kere ses cıkmadı umurları değil ki hicbirinin tayinim cıksa da tasınsam suradan diye dua edıyorum valla
kelebegim ara ara tıplatıyor genelde geceleri ya da sabahın erken saatlerinde tamamen keyfine kalmıs hanımın gene de cok sükür daha hissedilir en azından ama öyle can yakıcı tekmeleri yok kızımın narin hatun ayacıklarına kıyamıyor herhalde göbüşüm cok cıkmadı aslında zaten biraz bende vardı o sekillenmeye basladı gibi yeni yeni bakalım artık büyür herhalde dısardan pek farkedilmiyor gerci daha ya saglıkla büyüsün kuzu o da olur insallah

canım patates cekti kızarttım amma velakin ne bicim patatesmiş sırf yag cekti güya taze patates begenmedim valla mideme oturdu ne yesem ki acep karnım doymuyor bu ara:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…