Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bebingim,daha var benim regle,aman gelmesin,uzak dursun :))Senin bel ağrın yorgunluktan da olabilir...Baştan koyma olumsuzluğunu....

gerçekten çok hevesli eşim beraber çarşıya gidince bebe mağazalarından çıkaramıyorum...hevesini kırmadan bişey almamaya zor ikna ediyorum ....

nursimim sen en azından uyanıyorsun bu ara ara da olsa uydugunu gösterir ben ne edeyim uyayamıyorum bile:)))
az kaldı senin dayan biraz daha bizim danalarla ugrasmak olmasa katlanılır da tatilde iyice elden avuctan cıkmıslardır kesin işimiz var silbaştan

tuananyım olumsuzluk yok arrtıık ben sildim onu defterden sadece bi his oldu öyle evet yorgunluktandır

Nursimcim,ne güzel işte,eşinin hevesli ve istekli olması,kırma adamın hevesini,kızı için herşeyin en iyisini istiyor doğal olarak...Bir de nazlı bebek bunlar,hoş tutmak gerek,ne şekerler verdik gelmediler,zorla kandırdık :))

tuanayım önce çok güzel uyuyordum ben şimdilerde nefes almada zorluk çekiyorum birde tuvalet derdi var mecburen uyanıyorum...

bilsem tuanayım rutin gebelerde olan şeylerin hiçbiri olmadı bende
altıncı ayı bitircez göbek bile inşa edemedik henüz:=))

gelmesin tuanayım bebek gelsin artık

bir parça çikolata yedim enerji olsun diye
dün aksam cekirdekle olan ilişiğimi kesitm boğazıma kactı ölüyordum mahvoldum .....

bebingcim bebek şekeri işi ne oldu canım...bende bakıyordum unutmuştum tuanayım şeker deyince aklıma geldi birden...

çekirdekçiiii pes ediyon mu artık
tatil boyunca çıt çıt çedene modundaydı eşim de ayy kokusunu sevmiyom hiç
nasıl yiyorsunuz o kadar ya:)

Aman dikkat et bebeğim yaaa,sen daha anne olacaksın,sonra babaanne,yaşanacak güzel günler var,çekirdeği boşver zaten...

Eşim geldi şimdi,bugün halı saha maçı günü,karnı aç,ben ona acilden birseyler hazırlayayım,gelirim yine,burada olursanız :))

hanaa eşler de benziyor demek topiğimizde
kızını da alıştırcakmış bir de birlikte çitleyeceklermiş
ayy illet gibi bişey baslayan bırakamıyor bakınız bebimm:))

eşim de yiyior suan ama bakmıyorum bile ona coook seviyorum cünki

tuanayım koçişi doyur
ama ben anane olmak istiyorum :)

bebek şekeri işimiz başladı daha sipariş almadık ama alıca zinş yakında
taklit ederler diye fotosunu koyamıyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…