Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sağol canım inş 37 den sonra bırakıcam çalışmayı esasen yarın 32. haftam bitiyor çalışabilir raporu lmmam lazım ama doktorumla görüştüm bugün 29 kasımda gel dedi ben 33. hafta bitiyor o zaman dedim oda transfer tarihine göre hesapladım 29 kasım tam tarih dedi..kızım görmek için 6 gün daha sabredicem artık yapcak bişey yok...4 ocakta doğum iznine ayrılcam doktora göre...bu arada çalışabilir raporu alınca hiçbir rapor yıllık izin geçerli değilmiş alırsam çalışabilir raporuda doğum sonuna izin aktarma işide yanıyormuş ...

aa o niye canım çalışabilir raporunu almanın maksadı zaten o haftaları dogum sonuna aktarmak ne anladım o zaman ben o işten sizde mi farklı acaba durum o zaman aktaramıyorsan al iznini keyfine bak evde ne calıscaksın madem
şimdi calısabilir raporunu alınca normal saglık hastalık raporu alamıycaz mı yani haydaa:S

ben kendimi cok yorgun ve hasta hissediyorum ellerim ayaklarım buz gibi yüüzüm yanıyor ama
yatsam uyurum sabah 6.30 da kalktım ondan mıdır ki üfffff bilemedim

semracım ne guzel severmiş teşekkür edermiş annesinin kuzusu
yarasın masallah sen yapcan bbegenmicek imkanı var mı canım ya

nursimcim gercekten cok az kaldı bende cok heyecanlanıyorum içim kıpır kkıpır oluoyr
hastane cantanıda hazırla canım artık daha cok dinlenmelisin izin rapor işlerine kafam hiç basmaz böyle bir imkanım olmadıgı için
besiğinizi de gule gule kullanın canım son fotolarından koysana göbüşünü görelim

mavi hayırlı olsun aldıklarınız seninde az kaldı diimi

ooooo özlemcim sana bişey bırakmıcaklar bu gidişle tabi ben cok sinir olurdum böyle bişey yapsalar o ayrı

sermest nöbetler bitti haaaa süperrrrrrrrrrrr

tuaanayyyyy regl oldun muuuuuuuuu

bu sermestte hep işten kaytarma peşinde vallaaaaa :)
beni iyileştirinnnnnn lütfennnnn
okuyun üfleyinnnnn

napiiim bebişim yaa yasal hakkım kaptırır mıyım devlet uyanıksa ben iki kere uyanıgım banane:)
nazar mı oldun sen birden noldu yine hemen dualarımı yolluyorum sana sevgimle birlikte iyileş hemencik bitanesii

dünya kadar iş var beni bekleyen ama yapamıcam ya
üfffffffffff hiç sevmiyorum ev işlerini ben
erkek olsaydım daha iyiymiş sanırım :)

bugun durduk yerde acaba hamile olsam bunu eşime nasıl söylerdim diye hayal kurdum hayret yaaaa güzel bi planda yaptım aslında
cok ektra degil tabide idare eder.

nursim evet resim koyun görelim maviş sevim özlem de koysun deniz fındık göbüşünü koysun.:)
koca göbeklileri göreyim de depresyona gireyim gene hatta ben:=))

hayallere ısınma turu basladıgına göre hobarey haberi yakındır bebimmm
insallah en güzeli en özeli nasip olur haber verişinin

ben saka yapıyom zaten sermestcim
tabikide kullan sonuna kadar

sevim cim
bende atmayı cok severim eşyaları geliyim mi yardıma ama karısmıcan bana kendim takılıcam
1 tane hastane cıkısı yeter canım çıtçıtlı body daha cok kullanılır bir iki tulum bir iki alt üst takım yeter de artar
büyüdükçe alırsınız

canım yaaa gözümde degil öyle en guzelleri en özelleri hayırlısıyla saglıkla gelsin de
bakalım ne zmana gelicek pıtırcık
bal küpü ne guzel yaaaa bu ismi cok tuttum bu arada

sermestcim çalışabilir raporu aldın 10 gün sonra grip oldun izin yada rapor alırsan yanıyormuş canım paşa paşa çalışırsan 5 hafta doğum sonunna aktarılıyormuş tatlım...

hay ne bakımmış bitmiyor mübarek bi türlü
demek öyle nursimcim bu ayrıntıyı da ilk defa duyuyorum
vay uyanıklar vay grip bu ne zaman olacagımı nerden bileyim be:)

bebingcim bolca çıt çıtlı badi aldım canım ben bu iç zıbınlardan almaya gerek varmı tatlım...bende 2 tane 5li hastane çıkışı aldım...eşim koyu bjk li kartal yuvasından alacakmış bende kırmadım eşimi...

özlemcim senin doktorun son adet tarihinden mi hesaplıyor gebelik haftyanı canım yoksa benim doktorum gibi transfer tarihindenmi....

canım tatlı bişeyler istiyor ama evde yiyecek bişey kalmadı ıvır zıvır olarak
cuma günü şeker testim var insallah cıkmaz korkulu rüyam

Sermestcim,tatlım Allah kavuştursun,en kısa zamanda hiç ayrılmamacasına bir araya gelin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…