Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Nursimim,daha dün gibiydi test sonucunu beklediğimiz heyecanlı gün,ne çabuk geçiyor,günler,aylar,sağlıkla gelsin kuzun inşallah..

Bebing,tatlım,kesin nazar değdi sana,bu kadar tatlı olursan,gözü kalır insanların sende,şimdi sana enerji gönderiyorum,tam 21.15 de gözlerini kapa,burnundan nefes al,burnundan ver,sana enerji göndereceğim...

nursimcim eger hastane cıkısı için battaniyen de varsa ihtiyacın yok cok parcalıya
iç zıbın da 5 li setin içinde varsa eger o iki tane yeter göbek düşene kadar kullanıyorsun sonra hiç bi işe yaramıyor

tuanayım asıl sana sürekli nazar degmesi lazım kuzum
senin tatlılığının yanında lafı mı olur benim kinin
aldım kabul ettim enerjini
daha iyiyim sanırım

yok bebingim iç zıbın bebitofun kilerden aldım ben o zaman 2 tene iç zıbın alayım....battaniye aldım canım 2 tane var battaniyemiz...

tuanayım inş yakında sanada böyle gün saymaya başlıycaz tatlım...

Bebingim,sağ bacağında dizinin üstünde bir ağrı var mı kuzum,direkt ben de ağrı oluştu,şimdi git yüzünü yıka,1 bardak su iç...

eşim kızımıza internet sitesi yapabilmek için web tasarım kursuna gidiyor bugün açmış sayfayı sanırım artık tüm resimlerimizi ordan paylaşıcaz teyzeleri...

agrıdan cok bi kasılma var orda acıyordu
ne diyim tanayım tüylerim ürperdi şimdi
sagol canım
ama seni mi hasta ettim ben şimdi

nursimcim 2 tane iç zıbın al dikişsiz olsun
battaniye de var tamam o zmaan gule gule giysin inş

Sermestim,ben bugün daha iyiyim şükür,kırıklığım daha az,canın tatlı istemiş,burda olsaydın,sana nefis tatlılar hazırlardım...

Nursimcim,ne güzel yaaa,meleğimizin kendi sitesi olacak,daha doğmadan şanslı bu melekler,inşallah hep böyle olur yaşamları boyunca...

eşim kızımıza internet sitesi yapabilmek için web tasarım kursuna gidiyor bugün açmış sayfayı sanırım artık tüm resimlerimizi ordan paylaşıcaz teyzeleri...

ay masallah babanız nasıl hevesli siteler falan çok hoş ya

Sermestim,ben bugün daha iyiyim şükür,kırıklığım daha az,canın tatlı istemiş,burda olsaydın,sana nefis tatlılar hazırlardım...

aman aman iyi ol kuzum sen
senin tatlı dilin yeter bal kaymagım benim:)

Bebingcim,bir hassasiyet var orada,ben yoğunlaşınca sana hissettim,okudum dualarımı,birsey olmaz,iyileşeceksin,yaşam enerjin zayıflamış,çok erken kalkınca :))

sermestcim valla benimde gidesim yok ama mecburen gidiyoruz canım özellikle sabah erkenden kalkması çok kötü çünkü gece sürekli uyanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…