Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
zasacımmm çok sevindim tatlım kalbin çok temizmiş bak kabul etti rabbim dualarını adacın problemi kalmadı. teyzelerinin bitanesi oturuyormu ohhh maşallah

zazacım gözün aydın canım

semracım çook sevindim canım..anne yüreği işte dayanamıyrosun
inşallah tekrarlamaz bir daha
teşekkür ederiz canım teyzelerrrr.sizi çok seviyoruz biz.

kolay gelsin elanazcım evet yavaştan hazırlamam lazım herşey hazır sadece çantaya koyulması gerek...
ayyy allahımmm yaaa.inanamıyorum hala zaman nekadar hızlı geçiyor.sağlıkla alırsın inşallah yavrunu kucağına.benim gibi 2 bavulla gitme sakın doğuma haa:))bisürü süs,püs,..ama ben götürdüğüm herşeyi kullandım,yardıma ihtiyacın olursa sorarsın cnm.

nursimcim ahhhh bilsen senin yerine ne kadar heyecanlandım ya ne güzel bir duygudur kimbilr bebişinin çantası hazırlanıyorr. rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah tatlım

kızlar ben bu yeni sistemi hiç çözemedim ne bu ya ne saat yazmıyor ya kim hangi satte girmiş belli değil zaten hiç açamıyorum yazılarım gitmiyor kızlar valla kusura bakmayın sabah beri yazdıklarım hep siliniyor ya

bende kan verdim sabah tam 7 tüp genel baktırıyorum az kalsın bayılıcaktım . başım döndü gözlerim karardı ferritinim zati düşük şimdi gidip alıcam sonuç iyi çıkar inşallah

istanbul hatunlarıııııııııııııııı nezaman buluşuyoruzz??havalar fazla soğumadan buluşalım yawww.

herkesi yanıtlamıştım ama hepsi puuffff oldu uçtu gitti((

semram canım gözün aydın ,akıllı benim kızım ya hep söylüyorum ben ,maşallah ona....

denizim demek kocan tutturduğunu dile getirid hı :)

nursim gerçekten çok az kalmış canım ya hazırla herşeyini bakalım :)
gelsin minik meleğimiz....

ay bebingim annenede malum oluyor artık bak
hem o testler için çok erken benim 1000 küsürdü ama 2. çizgi silikti
sen geçerse kan testi yaptır canım
aman olsunda babasına benzesin ben isterim oğlum babasına benzesin
kızım bana benzesin ama :)))
cadı olsun...

benim kızım olursa babasına benzesin
açık kahve gözleri uzun kirpikleri ve kaşları çok güzeldir kocamın kız olursa sana benzesin diyorum hep:))

benim 2. çizgi nete yakın çıktığında 263 tü değerim
sonra bir daha yapmadım hiç idrar testi
para kazandırmıcam artık size dedim:))
ama testi saklıyorum üstüne de tarih attım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…