zasacımmm çok sevindim tatlım kalbin çok temizmiş bak kabul etti rabbim dualarını adacın problemi kalmadı. teyzelerinin bitanesi oturuyormu ohhh maşallah
semracım bende cok ama cok sevindim canım
cok şükür gecmiş bitmiş uzak olsun butun sıkıntılar ada dan.
kızlar sistem hatası verdiginde bikaç kez üstüste denemeyi ihmal etmeyin ben oyle yapıyorum bazısında oluyor tabi bazen olmuyor
zazacım gözün aydın canım
teşekkür ederiz canım teyzelerrrr.sizi çok seviyoruz biz.semracım çook sevindim canım..anne yüreği işte dayanamıyrosun
inşallah tekrarlamaz bir daha
ayyy allahımmm yaaa.inanamıyorum hala zaman nekadar hızlı geçiyor.sağlıkla alırsın inşallah yavrunu kucağına.benim gibi 2 bavulla gitme sakın doğuma haa:))bisürü süs,püs,..ama ben götürdüğüm herşeyi kullandım,yardıma ihtiyacın olursa sorarsın cnm.kolay gelsin elanazcım evet yavaştan hazırlamam lazım herşey hazır sadece çantaya koyulması gerek...
Elanazcım nasılsın,bak bu nick gerçekten sana çok uğurlu gelecek,her değişimde bir hayır vardır....
bende kan verdim sabah tam 7 tüp genel baktırıyorum az kalsın bayılıcaktım . başım döndü gözlerim karardı ferritinim zati düşük şimdi gidip alıcam sonuç iyi çıkar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?