sağol teyzesii.herkesi yanıtlamıştım ama hepsi puuffff oldu uçtu gitti((
semram canım gözün aydın ,akıllı benim kızım ya hep söylüyorum ben ,maşallah ona....
denizim demek kocan tutturduğunu dile getirid hı :)
benim kızım olursa babasına benzesin
açık kahve gözleri uzun kirpikleri ve kaşları çok güzeldir kocamın kız olursa sana benzesin diyorum hep:))
siz istesenizde istemesenizde babaya benziyorlar sıpalar.benim çevremde ada'nın akranı olan bebekler tıkı babaay bebingim annenede malum oluyor artık bak
hem o testler için çok erken benim 1000 küsürdü ama 2. çizgi silikti
sen geçerse kan testi yaptır canım
aman olsunda babasına benzesin ben isterim oğlum babasına benzesin
kızım bana benzesin ama :)))
cadı olsun...
bende saklıyorum hala canım,hamileyken tuttuğum günlük vardı onuda saklıyorum,göbeğinide saklıyorum,anıları saklamayı severim,çok güzel bişey.benim 2. çizgi nete yakın çıktığında 263 tü değerim
sonra bir daha yapmadım hiç idrar testi
para kazandırmıcam artık size dedim:))
ama testi saklıyorum üstüne de tarih attım
hoşşgeldiniizzzzzzzzzzz.nereleydiniz bugün bakalım.slm kızlar biz geldik
annemin akciğer rontgeni tiroit usg ostorejen ve açlıkkan şekeri bakıldı yarın sonuçlarını alcağız kadın sinirden delirdi neden özele gelmişizde dünyanın parasını vermişizde ben dolanıyormuşumda ya bişey olursaymışda amann buna hiç yaramadı kadın sinir hastası oluyor hastane kapısından girince sanki içine şeytan giriyor akşama kadar of pof etti bakalım yarın ne yapacak ama bana kalırsa gene guatır üremiş usg sinde 15mm nodül gözüktü oda ameliyattan korktu bence o yüzden sinirli davrandı daha önce ameliyat olmuştu bakalım yarın ne diycekler
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa herkeze cevap yazmışttım ama yok oldu ben şimdi kime ne yazmıştım
semram gözümüz aydın canım maşallah adamıza
nursim maşallah çantalar hazırlanmaya başlanmışaz da kaldı hadi hayırlısı inşağrısız bir doğum olur
bebingim annen belki hissetti senin hamile kalacağını inş öyledir
sermest çok güzel bir süpriz olmuş eşine ben haberi ilk eşime değil tuanaya söyledim ben tunaya söylerken memo duydu gerçekmi diye sordu ama şok oldu adam o akşam eve bile geç geldi seviçten ne yapacağını şaşırmış vaziyete
özlem dünür görümcem yok benim ne yapalım kaynanada da zaten pek umursamaz yapmaz öyle şeyler doğunca belki ucuzundan şu hediyelik 5 10 tl lik geceliklerden alır işte o kadar sen şanslısın yani güle güle kullansın oğluşumuz
başkada kime ne yazcaktım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?