yok kızım olursa bana benzesin :)))benim kızım olursa babasına benzesin
açık kahve gözleri uzun kirpikleri ve kaşları çok güzeldir kocamın kız olursa sana benzesin diyorum hep:))
kesin savaş vermiştir eeee ne de olsa umutlu savaşçı :)tutturmuş özlem bu sefer nasıl oldu anlamadım ama baya savaşmıştır kesin:))
bende salıyorum ama tarihini bilemiyorum 26 ağustostan sonraydı ama :)benim 2. çizgi nete yakın çıktığında 263 tü değerim
sonra bir daha yapmadım hiç idrar testi
para kazandırmıcam artık size dedim:))
ama testi saklıyorum üstüne de tarih attım
yüz görünlüğü istiyor cadı desene inatçı keçi :)annemi dr götürdüm bende tekrardan renkli doplere girdim benim inatçı kızım gene göstermedi yüzünü tam bi kare yakaldık dr dedi daha iyisini çekip sana veriyim diye ama bizim hasba arkasını döndü bi daha göstermedi yüzünü üzüldüm ama ne yapalım ana inatçı baba inatçı çoçuk normal yani biraz baba ya benzettim ben
yok ya bizimkler allah razı olsun her konuda yardımcı olurlaryaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa herkeze cevap yazmışttım ama yok oldu ben şimdi kime ne yazmıştım
semram gözümüz aydın canım maşallah adamıza
nursim maşallah çantalar hazırlanmaya başlanmışaz da kaldı hadi hayırlısı inşağrısız bir doğum olur
bebingim annen belki hissetti senin hamile kalacağını inş öyledir
sermest çok güzel bir süpriz olmuş eşine ben haberi ilk eşime değil tuanaya söyledim ben tunaya söylerken memo duydu gerçekmi diye sordu ama şok oldu adam o akşam eve bile geç geldi seviçten ne yapacağını şaşırmış vaziyete
özlem dünür görümcem yok benim ne yapalım kaynanada da zaten pek umursamaz yapmaz öyle şeyler doğunca belki ucuzundan şu hediyelik 5 10 tl lik geceliklerden alır işte o kadar sen şanslısın yani güle güle kullansın oğluşumuz
başkada kime ne yazcaktım bilmiyorum
geçmiş olsun canım ya inşallah herşey yolunda gider...annemin akciğer rontgeni tiroit usg ostorejen ve açlıkkan şekeri bakıldı yarın sonuçlarını alcağız kadın sinirden delirdi neden özele gelmişizde dünyanın parasını vermişizde ben dolanıyormuşumda ya bişey olursaymışda amann buna hiç yaramadı kadın sinir hastası oluyor hastane kapısından girince sanki içine şeytan giriyor akşama kadar of pof etti bakalım yarın ne yapacak ama bana kalırsa gene guatır üremiş usg sinde 15mm nodül gözüktü oda ameliyattan korktu bence o yüzden sinirli davrandı daha önce ameliyat olmuştu bakalım yarın ne diycekler
gelecek gelecekkkkkkkkk hobareyyyyyyyyyyyyyyyyyye az kaldı az :)inş sevimcim inş dualarımız kabul olsun artık di miiii
iyiyim ama genel olarak can sıkıntısı olurdu o yoo en azından ya alısıyorum kabulleniyorum yada gercekten gelicek cok yakında bilemiyorum
Dün gece ağrıdan kıvrandım resmen,bütün vücudumu sanki kırmışlar,kırıklarıda küçücük parçalara ayırıyorlardı sanki,sabah huysuz bir şekilde uyandım(
teyzeleri bugün çok mutluyum,ada'nın şu yapışıklıkişi vardıyaa,kendiliğinden açılmış,dün gördüm,doktorumuzla konuştuk sevindi,gidicez en kısasürede.dualarım kabul oldu.Rabbim sana çoookkk şükürr.
özlemcim hiç muhabbet etmiş gibi gelmemişti oysa bana
gözlerini mi pörtlettik senin
bugun cok ilginç bişey oldu annem hissediyorum kocana benzeyen bi oğlun olacak dedi
hiç huyu degildir böyle seyler ama haberide yok sizle konuştuklarımdan o da erdi sanırım
bi gülme geldi bana herkes moda girdi regl olursam cok feci olacak herkes diye
sunu erkenden ögrenmemnin bir yolu olsaydı keske
ama test yaptım kızmayın dayanamadım
tabi tek çizgi cıktı.
moralım bozuk degil ama bu ay olmadı öteki aya
cok uzun degil bikaç ay kaldı
akşam kaynatılmış ama gelemedim
kocamla hasret giderdik birşey yapamıyoruz ama olsun:))
nursimcim beşiğiniz hayırlı olsun cicilerinizi güle güle kullanın:))
sermestim mavicim sizde öyle
özlemcim sevimcim başlamamış daha alışverişe:))
ohho benim daha çok var
sermestim fındık göbek demişsin ya
beni görseniz şok olursunuz zaten göbek vardı birde şişkinlik var
eşim akşam bu ne ya dedi
aşırı göbeğim var ya(
ben eşime telefonda ağlaya ağlaya söyledim
seyirdeydi tel çekmiyor beni anlamıyor inanmıyor
komikti sonra eve elinde çiçekle geldi sonunda tutturdum mu dedi :))
annemi dr götürdüm bende tekrardan renkli doplere girdim benim inatçı kızım gene göstermedi yüzünü tam bi kare yakaldık dr dedi daha iyisini çekip sana veriyim diye ama bizim hasba arkasını döndü bi daha göstermedi yüzünü üzüldüm ama ne yapalım ana inatçı baba inatçı çoçuk normal yani biraz baba ya benzettim ben
ya ben şidi çok üzüldüm ya kızm fotusunu göstermedi ya ben yüzünün resmini istiyordum cadı kızım hep uyuyor arkasını dönüyor bide ya
buluşmayıda ayarlayın bu hafta sonu soğuklar başlıycakmış ama ben yarın hastaneye gene annemi götürcem perşembe şeker yüklemesimi ne onun için çağırdılar gene hastanedeyim cumayada aşımız var tetenozdu galiba ama cuma akşam üstüde olur cmtside olur hadi kızlar bakalım
ben en yakın subatta fuar a gelicem kızlar herhalde
sermest gelmemiş mi daha merak ettim bak şimdi bir yere mi gidicek ti
Dün gece ağrıdan kıvrandım resmen,bütün vücudumu sanki kırmışlar,kırıklarıda küçücük parçalara ayırıyorlardı sanki,sabah huysuz bir şekilde uyandım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?