Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sen hazırsan bil ki bebişin de hazır annesi
kimbilir belki yola cıkmıstır bile
insallah RAbbim nasip etsin hayırla hayırlısıyla hepinize tez zamanda

elanazım o pembe leke yerlesmedir insallah hadi bir müjde senden gelsin bismillah diyelim

haydı bana müsade
hepinizi öptüm en kocamanından
dualarınızda unutmayın bizi iyi geceler

biz aysenle iyi geliriz tabi alırız bütün sıkıntıları
bide denizim olsa ege voltranı oluysacak inş o zmana daha bi süper olacak
bencede bu cadıyla birlikte verecez haberi biz

sermestim inşallah iyi geçer yüklemen bizleri haberdar et tatlım

kız tuanay bebim bana bi cevap yazın kaçıyım yarın iş var sabah6 da ayaktayım

benim regl günüm yok cünki bu ay gelmicek
niyemi hamileyim de ondan
elanaz da hamile
tuanay da
sen iyileşte sende katıl aramıza

bende denizi düşünüyordum işten cıksın ozaman gelmezse zopalarız tuanaycım
bugun yorucuydu tabi onun için

tuanayım banada musade sen yazmıyosun
iyi geceelerr tatlı ruyalar kuzucum
yarın görüşürüz...
mucks

iyi hadi biz de yatalım o zaman kuzum,seni çok seviyorum,çok öpüldünnnnn,çokkkk canımsın

günaydın zopyı yemişim akşam:))
gerçekten yorucu bir gündü
akşam da dizüstüne eşim izin vermiyor çekyatta uzanıp bayılınca masa üstüne gidecek halim olmadı sırtım belim çok ağrıdı eşim masaj yaptı biraz duş alıp uyumuşum
az kaldı kızlar evde olunca daha rahat olacağım

kız noooldu durup dururken canın zopalamak istiyor beni :))))

reklamlarda gördün canın çekti dimi mavi :))))))

yuh yaa gerçekten insanın sevmediiği ot burnunda bitermiş

ah ah çenemi bir açacağım ama sayfa kapanacak en iyisi susayım ben

tuanayım benim 13. günüm reglinin 10. günü değerlendirdik .12. gün olmadı ben hastalandım grip durumu bu günde test aldım yaptım tek çizgi eeeeee benim ne zaman acaba ovulasyon günüm bilmeyommm.

balım boşver çizgiyi mizgiyi o 36 saat önce çifttir çatlamıştır sen 10-12-14-16. günleri her halikarda boş geçme çift çizgi çıkıyor çatlama oluyor sen 36 saat sonra onun rahme düştüğünü düşün en uygun zaman işte

keşke daha rahat bir iş bulabilseydin denizim

günaydın dememişim bugün kesin çalışacağım ama bir ara gidip takma tırnak almam gerekiyor istediğim gibi takma tırnağıda anca alışveriş merkezinde bulurum e ben oraya gidersemde gün biter oraya gir buraya gir derken hele bu ay cici alma sınıırımıda aşmışken
ya asıl contamporary var lütfü kırdarda oraya gitmem lazım kocişle gitmek istiyorum ama şu evlenecek arkadaşın evine gitmemiz lazım yarın öğleden sonra contamporaryde pazar günü bitiyor pazar günüde düğün of yaa ders günüme denk gelseydi öğrencileri götürürdüm böyle gitmesi zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…