bu aksam niye hiç kimse yok
sermest seker yuklemende hiç bişey cıkmıcak inş canım
burpppppppppppppppppp seni zopalamak istiyorummmmmmmmm
yaw bal sana bi care bulmak lazım yaaaaaa
rapor alsana
maviiii en seker gebesin ha aferin sana kendi durumunla saka bile yapyorsun hem bu diyet sayesinde cok kiloda almıcan
ben geldim ama çabuk kaçıcam
eşim daha yeni geliyo eve
antep fıstığı istedim azcık ondan yicem
şekersiz hamursuz az yersem bişi olmaz sanırım
çıkmak zorundayım bebingim daha duş almadım yaa ne tembeli ben
herkese iyi geceler yarın görüşürüz
çok canım sıkıldı ya
atamadan umudumu kestim derken
bir ögrendim ki acık gösterilen yerler de değişmiş
işin kötüsü benim calıstıgım yerden iki kadro acmıslar
üniden eskiden samimi olup sonradan bozustugum muhterem arkadaşlar da (!) onca okul içinde bizimkine göz dikmiş öfff ya ben istemiyorum tanıdık birileri olsun eskide bıraktıklarımdan etrafımda kendime ait bir düzen cevre olusturmusum böyle eski samimeytimiz de yok kırgınlıklar gırdı araya falan ama yüzyüze bakmak da farklı olucak sonucta aynı ortam yaa lütfen bizim okul dısında bir yer kazansınlar cekemiycem bu saatten sonra coluk cocuk kaprisi pöfff
dahası her ne kadar umudum olmasa da anama yakın ümidiyle yazacagım bütün okulları cıkarmıslar listeden zalaklar
napmaya calısıyorlar anlamadım sınav degıstı puan degıstı anladık da okulları ne degısıyosun
off ya kendi dönemimden benle yakın puanlı herkes kadroya gectı ben 0,0050 gibi komik küsürata takıldım yetmedi sınavda kopya furyası cıktı işler karıstı olan bize oldu millet düşürdüm derken bizim bransta birden puanlar hortladı benim o gayet yüksek puanım sıralamada geriye düşmüş oldu bu son şansımdı sınava giremem ki bu saatten sonra bebeyle nereye hazırlancam offf ya acayip bozugum şu an
son treni kacıracagıma mı yanayım istemedgim kişilerle aynı ortamda olma ihtimaline mi bilemedim valla
eşşek şansı deil eşşoglu şansı bendeki de haa
tuanayım benim 13. günüm reglinin 10. günü değerlendirdik .12. gün olmadı ben hastalandım grip durumu bu günde test aldım yaptım tek çizgi eeeeee benim ne zaman acaba ovulasyon günüm bilmeyommm.
günaydın zopyı yemişim akşam:))
gerçekten yorucu bir gündü
akşam da dizüstüne eşim izin vermiyor çekyatta uzanıp bayılınca masa üstüne gidecek halim olmadı sırtım belim çok ağrıdı eşim masaj yaptı biraz duş alıp uyumuşum
az kaldı kızlar evde olunca daha rahat olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?