Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım arkadasım sen içini ferah tut hersey yoluna girecek
bana bu aksam süper lotodan 18 milyon cıkacak mesela ben seni direk kocana yollıyacagım hatta okul bile acarım sana

bebing,sen hamilesin kesin,unutkanlık ta başlamış,hayırlısı olsun,balık hafızalı bebing,balık hafızalı bebinggg

saol canım yarın yapıcam test bakalım hayırlısı artık çok teşekkürler allaah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş

istersen biraz daha bekle reglin üzerinden gecsin birkac gün öyle yap testi hakkında hayırlısı olsun canım saolasın güzel duaların icin RAbbim isteyen herkese nasip eder insallah

akıllı hatun bu sermest nasıl çözmüş hemen

he sorma akıl fıskırıyor baksana halime
hayatımda iki defa içimde fısıldıyan sese güvenerek emin oldum bişeylerden önceden
biri eşimi hiç tanımadan hayatımda mutlaka yeri olacagına dair kuvvetli bir histi
ikincisi de hamile olduguma dair hissettigim sezgilerdi
daha da denk gelmedim o altıncı his denilen şeye :))

ne bileyim tuanayım artık baska yolları deniycez en olmadı hayat süprizler gösterir belki baska kapılar acar kimbilir

bebişim gönlü zenginim bana okul da acarmıs o kadar para cıkarsa bi sube ac senin tükkandan ben basında dururum seve seve daha zevk alırım hatta bosver okulu kalsın:)

ne güzel tatlı tatlı atışıyorsunuz öyle siz bayıldım bu aksam size
insallah sizin müjdeleriniz peşpeşe olacak ben inanıyorum

Balcım,günüm falan geçmedi,latife ediyoruz hayatım,şakacıktan hamilecilik oynuyoruz,önalıştırmalar

bebim yazın kız bana haberim yok ne zaman egli günlerinizzz bu gün elanazı aradım merak ettim. regli oldumu diye pembe akıntı olmuş

ne güzel tatlı tatlı atışıyorsunuz öyle siz bayıldım bu aksam size
insallah sizin müjdeleriniz peşpeşe olacak ben inanıyorum
bencede bu cadılar aynı ay hamiş kalacak kesin
Balcım,günüm falan geçmedi,latife ediyoruz hayatım,şakacıktan hamilecilik oynuyoruz,önalıştırmalar[/QUOTE

ayy bir günde gerçekten yazarsınız

cadılar sizi bütün karamsarlıgımı aldınız valla gülüyorum ekranın karsısında
pozitif enerjinizle aydınlattınız beni saolun varolun emi:))

ben artık ufaktan kacsam kızmazsınız diymi
kendime yatacak yer bulmam lazım
dede de bizde benim yatagı o kapmış:)
sabah erken kalkarım doktor randevum onbire dogru
yükleme falan eve gelmem geç olur
girer haberdar ederim muhakkak

tuanayım benim 13. günüm reglinin 10. günü değerlendirdik .12. gün olmadı ben hastalandım grip durumu bu günde test aldım yaptım tek çizgi eeeeee benim ne zaman acaba ovulasyon günüm bilmeyommm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…