Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
okumaya çalıştım ama bitmedi
ne yazacağım uçtu bir ksımı allahım yaşlanıyor muyum neyim(

hah bir tanesi aklıma geldi
mavicim 30. haftan hayırlı olsun

Son düzenleme:
coooook mutluyuuuum cooook kar yagiyor heryer bembeyaz harika bir manzara var:)))))))))))))))))

ayyyyyy bende geliyimmmmm melekkkkk bayılırım kara

günyadınnnnn..melek ne güzell yaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

günaydın zasa canım ayarlayın hadi ya şu buluşmayı yoksa ben dayanamayıp adacımı masalımı görmeye gelicem bak

okumaya çalıştım ama bitmedi
ne yazacağım uçtu bir ksımı allahım yaşlanıyor muyum neyim(

aynen ben de yazıyorum gönderiyorum kayboluyor

canım benimmm burpcum bende aştım sınırı hoşuma giden kıyafeti es geçemiyorum alıyorum ya bu ovulasyon testini eczaneye sordum. yumurtlama daha olmamıştır diyor canım geç yumurtlayabilirmişim çift çizgi çıksın ilşki öyle olsun diyor. ben onu dinlemicem senin dediğin gibi yapıcam bu ay preseed de var biraz hayırlısı bakalım:98::98::98:

hanaaağ melek kara bende bayılırım her kar yağdığında kocişle kartopu oynamaya çıkarız eski evin orada fethipaşa korusuna giderdik boğaz karda harika olur kahvaltımızı eder sonra korunun en tepesine kadar yuvarlana yuvarlana oynaya oynaya çıkardık birkeresinde boyum kadar kardanadamın kucağına atmıştım kendimi yıkmıştım kardan adamı zaten her gördüğüm kardan adamı yıkarım ben adinin önde gideniyimdir geçen kışta kar yağınca bahçeye kardan tors yapmıştık :) hehe bahçemiz telpanelli olduğu için giripte yıkanımızda olmamıştı :))

valla bal eczacı bir bok bilmez yaşayan bilir sen çizgiyi mizgiyi es geç 10-12-14-16 hatta ben geçen ay 18-20 ye kadar gitmiştim tabi elde ne var boooook :)))))

busefer yapacağım alışveriş olmamalı balım meleğim sadece takma tırnak alıp gelmeliyim sapıtıyorum heleki indirimlere hiç dayanamıyorum bunu başarabilirim kendime inanıyorum güveniyorum başaracağım en azından alışverişin mokunu çıkardığım bu ay başarabilmeliyim

yok canım neden kusura bakayım...burdan takip ediyorsun zaten...canım aslında pzt giecektim ama doktorum transfer tarihini baz alınca bir hafta geriye kaydı birde bayram tatili girdi araya öyle oldu ama içim rahat hareketleriyle ben burdayım anne merak etme diyor kızım...ama görmeyi çok özledim onu...birde zaman akmıyormuş gibi gelmeye başladı artık...

kızlarrr ada masal'ımın dişi çıkmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…