Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
akşama kayınpederim geliyor,yemekleri hazırladım,karnımı doyurdum,kızımın karnını doyurdum,uyuttum,tam bi ev hanımıoldum beaaa:))menümüz:

karnabahar
malatya tarhanası,
bulgur pilavı,salata,sarımsaklı yoğurt.
bugün malatya usulü çalıştım:)

kızlar nası iştahsızım anlatamam,valla normalzamanda olsa hiç yemem,çünkü hiç ama hiç ihtiyacım yok.ama bebek süt meselesi oluncaa..

1 kase çornayı 45dkda yedim(hastamıolucamnee??şu yan taraftakileri öldürcemm yaaa,aptallat,çatttt diye kapı çarpılırmı,bu kadar öküz olunmaz yaniiiiiiii,valla çok doldum,bebekleri olsun hiç yapmadığım kadar terbiyesizlik yapıcam AYILARRRR.

semracım aman dikkat et hasta olma direk c vitaminli portakala mandalina ye canım bi de uyu ki hasta olma
süt için tabi yemelisin yoksa adaya nasıl enerjik olucan
insanlar yasamayı bilmiyorlar apartmanda hayret ya
en iyisi aynısını yasatmak

balcım geçmiş olsun canım dikkat et kendine

ediyorum ama işe yaramıyoooo

balllll canım sana artık geçmiş olsun bile diyemiyorum geçmedi ,geçmiyor ya ne bu böyle...:2:

bende bıktım kendimden inanki

demek sen de hamilesin ne güzel mavicim yaaa,herkes hamile kalsın,sonra doğuralım,sonra 2.lere başlayalım,sonra bir daha doğuralım,sonra 3.yü düşünelim

ooo birinciyi bulalımda anaaa

Bence bugün sevişin burpum yaaa,rafadan mafadan boşver,yumurtlama öncesi sevişme yumurtlama gününden daha etkili,Allahın işine karışılmaz,sen çalış bence

aynenn takıldıkda ne olduu yumurtlama gününe keyfine bak burpcum

son gittiğimizde bize zorla kayınvalide kayınpeder altın çileği yediiriyordu sevmedim yemem diyorum onlar çok faydalı ye ye diye ısrar ediyorlardı :)

nedir o yaa banada anlatın merakkkk ediyom

ohhh semracım bu saatte yemekleride hazırlamışsın ne güzel valla
ben son dakikada yapmayı seviyorum

ohhh hamarat semra halletmiş yemekleri valla
canım bebiştende önce sen zaten böyleydin hep guzel yemekler yapıyorsun valla canım cok sanslı koçiş
burpunde sanslı onun biraz karısık oluyor sadece menüleri

elanaz kolay gelsin canım kadınların bas belası ütü yapmak zaten

altın çileği yegenim cok sevdi ben hiç bakmadım tadına bile yeni lezzetler le aram pek yoktur

vallaaa yaaa,akşama zafer gelsin konuşsun olmuyo böyle.
ohhh semracım bu saatte yemekleride hazırlamışsın ne güzel valla
ben son dakikada yapmayı seviyorum
taze taze daha iyi.

bal canim sen nasil oldun? iylestinmi tatlim???

yok canım nerde hamişlikde çarçabuk gelse

ne güzel stres atılır. kartopu aynamayalı baya oldu yaa

valla bal eczacı bir bok bilmez yaşayan bilir sen çizgiyi mizgiyi es geç 10-12-14-16 hatta ben geçen ay 18-20 ye kadar gitmiştim tabi elde ne var boooook :)))))

bu gün 14 burpcum bişeyler var heralde kasıklarım ağrıyor yımırta olişii heralde

selam kızlar...sabah bi uyandım burnum tıkalı sanırım şifayı kaptım...şimdide brnum akıyor hep...

geçmiş olsun canım yaa aman ya olma sen hasta hamişsin ilaçda alamazsın

kız senin telin mavimin teli yok bende özelden atıverin kızlar lazım olur doğuruvericenizzzz ararım aaaaa

oyyyyyy kurban olsun teyzeleri onaaa inci tanem benim hayırlı uğrulu olsun tatlım.
balcım herzaman beklerim,buyur gel tatlım:))
saol canım bu gidişle bu hatunlar buluşma ayarlamayacak bu hafta olmamasıda iyi oldu bende gribim yoksa sevemem adacımııııı

yuphiiiiiiiiiiiiiiiii özlemcigim igne bana yan etki yapmadi kirmizilarim geldiiii:))))))))))))))))))

gözün aydınn canım dicem sevindirik oldun yan etki olmamış ne güzel yaaa

ben adet oldum bebingcim umarım güzel haberi tuanayla sen vereceksin

inşallah bua yyyyyy bekliyoz

coooook mutluyuuuum cooook kar yagiyor heryer bembeyaz harika bir manzara var:)))))))))))))))))

ay ne güzel canım ya bende bekliyorum burayada yağsa da kar topu oynasak
selam kızlar...sabah bi uyandım burnum tıkalı sanırım şifayı kaptım...şimdide brnum akıyor hep...

aman dikkat et canım hasta olma
elanaz noldu regl devam ediyormu??test yaptınmı?günün geçtimi?

canım adet oldum ben test yapmaya gerek kalmadı yani

insallah tatlim ama seninde insallah bu son kirmizilarin olur canim

inşallah canım bende aralıkta ümitliyim bakalım

elanaz kolay gelsin canım kadınların bas belası ütü yapmak zaten

evet canım bu hafta hergün ütü yaptım ama bir yandan da yıkadım durmadan
haftaya gezicem artık inşallah

burpum işte içimden seni zopalamak geldi napıyımmmmmm
hamile olsam canım çekti der işin içinden cıkardım

zopalayan sen ol bebingim eli maşalım merak etme ben gerçekten zopalanmayı gerektirecek bir vukuat yaparım :)))

ısırıyordu zaten,çekip bırakıyordu,bakalır artık napıcaz,ama ısırsın canısağolsun 2 yaşına kadar emziricem,annesütü çok iyi çünkü.

ben onun kikilerini yerim birde öndekileri ikiledimi yemede yanında yat

niye iştahsız olmayasınki sanki normalde kilolu iştahlı bir hatunsun döndün işte eski düzenine 45 kilona dönersin artık sütün kalitesinede takma adı tötüyü kurtardı ha bak aklıma geldi ablam o mama yapma makinesini almış havuç patatez ne istersen içine koyuyormuşsun buharda haşlayıp mama haline getiriyormuş ısıtmada yapıyormuş mikrodalgaya gerek kalmadan
bak zafere üniv. listesi verecektim oda geldi aklımdan çıkmış tamamen birde iki hafta sonra adamızın fotolarını çekmek için ayarlanalım aklımda canım bunlar şu iki hafta geçsin düğündü sınavdı :)

ben adet oldum bebingcim umarım güzel haberi tuanayla sen vereceksin

niye yağğğ niyeee oldun yağğğğ offf ya olma artık bebiş gelsin

ohhh hamarat semra halletmiş yemekleri valla
canım bebiştende önce sen zaten böyleydin hep guzel yemekler yapıyorsun valla canım cok sanslı koçiş
burpunde sanslı onun biraz karısık oluyor sadece menüleri

ya karışık olma nedeni annemden ve ablamdan takviiye gelmesi

kimseler var mıııııııııııııııııııı huuuuuuuuuuuuuuuuu

beğğğn varııım

gittim alışveriş merkezine takma kirpik ve takma tırnak aldım
tırnaklar hem frenchli hemde gümüş bir çizgi var şık hoşuma gitti törpüledimde pazar günü yapıştıracam hepücüünü
başka birşey almadım kozmetik aldım onlar sayılmaz lazım olan birkaç kozmetik aldım kıyafet almadım asıl önemli olan o :86: zati alıncak bişide yoktu
gelin arabası bizim araba olacak söförlüğünüde kociş yapacak acaba benmi yapsam yağğ hiç gelin arabası kullanmadım bizimkinide kociş kullandı hem o para isteyen çocukların kafasını patlatır biizim düğünümüzde bize çektirdiklerinin hıncını alırım camı açar biber gazı sıkarım hepücüüüüne ne iğrenç bir adettir yaaa uyuz oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…