balcım geçmiş olsun canım dikkat et kendine
balllll canım sana artık geçmiş olsun bile diyemiyorum geçmedi ,geçmiyor ya ne bu böyle...:2:
demek sen de hamilesin ne güzel mavicim yaaa,herkes hamile kalsın,sonra doğuralım,sonra 2.lere başlayalım,sonra bir daha doğuralım,sonra 3.yü düşünelim
Bence bugün sevişin burpum yaaa,rafadan mafadan boşver,yumurtlama öncesi sevişme yumurtlama gününden daha etkili,Allahın işine karışılmaz,sen çalış bence
son gittiğimizde bize zorla kayınvalide kayınpeder altın çileği yediiriyordu sevmedim yemem diyorum onlar çok faydalı ye ye diye ısrar ediyorlardı :)
ben gideyim,soda falan içeyim yaaa,kötü oldu midemm[/QUOTE
tuanayyy süprizmi yapıcan yoksam cadı
ah mavim bebiş gelsinde sorunum motor olsun satarım anında ne varki bebiş diye diye 5 yıldır kocişle neleri erteledik bisiklet bile almadık kendimize halbuki birer bisiklet alıp dağ taş binmeyi hayal ediyorduk ofroad yapmayı hayal ediyorduk hepsi hoplamalı zıplamalı diye 5 yıldır yapmadık halbuki 5 yıldırda avcumuzu yaladık malak gibi götüümüzün üzerinde oturuyoruz hayata devam etmeli daha fazla kısıtlamamalıyız
koyverelim gitsin dünyaya bikerem geliyoz demi kız
anam siz yumurtlarla spermleri bence trafikte buluşturun olduğunuz yerde çekin arabanın perdelerini
haaaaa o sinirle o psikolojikle gelen çocukta piskopat oluverrir canaeyyy:84:
benim regl günüm yok cünki bu ay gelmicek
niyemi hamileyim de ondan
elanaz da hamile
tuanay da
sen iyileşte sende katıl aramıza
vallaaa yaaa,akşama zafer gelsin konuşsun olmuyo böyle.semracım aman dikkat et hasta olma direk c vitaminli portakala mandalina ye canım bi de uyu ki hasta olma
süt için tabi yemelisin yoksa adaya nasıl enerjik olucan
insanlar yasamayı bilmiyorlar apartmanda hayret ya
en iyisi aynısını yasatmak
taze taze daha iyi.ohhh semracım bu saatte yemekleride hazırlamışsın ne güzel valla
ben son dakikada yapmayı seviyorum
bal canim sen nasil oldun? iylestinmi tatlim???
hanaaağ melek kara bende bayılırım her kar yağdığında kocişle kartopu oynamaya çıkarız eski evin orada fethipaşa korusuna giderdik boğaz karda harika olur kahvaltımızı eder sonra korunun en tepesine kadar yuvarlana yuvarlana oynaya oynaya çıkardık birkeresinde boyum kadar kardanadamın kucağına atmıştım kendimiyıkmıştım kardan adamı zaten her gördüğüm kardan adamı yıkarım ben adinin önde gideniyimdir geçen kışta kar yağınca bahçeye kardan tors yapmıştık :) hehe bahçemiz telpanelli olduğu için giripte yıkanımızda olmamıştı :))
valla bal eczacı bir bok bilmez yaşayan bilir sen çizgiyi mizgiyi es geç 10-12-14-16 hatta ben geçen ay 18-20 ye kadar gitmiştim tabi elde ne var boooook :)))))
selam kızlar...sabah bi uyandım burnum tıkalı sanırım şifayı kaptım...şimdide brnum akıyor hep...
oyyyyyy kurban olsun teyzeleri onaaa inci tanem benim hayırlı uğrulu olsun tatlım.kızlarrr ada masal'ımın dişi çıkmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
saol canım bu gidişle bu hatunlar buluşma ayarlamayacak bu hafta olmamasıda iyi oldu bende gribim yoksa sevemem adacımıııııbalcım herzaman beklerim,buyur gel tatlım:))
yuphiiiiiiiiiiiiiiiii özlemcigim igne bana yan etki yapmadi kirmizilarim geldiiii:))))))))))))))))))
ben geldim birazcık gec oldu ama ancaaa
hoş geldin ananende ilgi bekliyor canım bence hasta olunca herkes ziyeret eder ilgilenilir diye bekliyo kıyamam
elenazcım ütü benimde varrrrr 1 haftadır erteliyorummmm. alıştık dimi ya her ay kırmızıları görmeye bir sonraki aya artık hep öyle diyoruz hayırlısı elanazcım
aslında cok sanslı agrıları olması cok normal cunki artık genc degil hoş benim bu yasta heryerim agrıyor
ben adet oldum bebingcim umarım güzel haberi tuanayla sen vereceksin
coooook mutluyuuuum cooook kar yagiyor heryer bembeyaz harika bir manzara var:)))))))))))))))))
selam kızlar...sabah bi uyandım burnum tıkalı sanırım şifayı kaptım...şimdide brnum akıyor hep...
elanaz noldu regl devam ediyormu??test yaptınmı?günün geçtimi?
insallah tatlim ama seninde insallah bu son kirmizilarin olur canim
elanaz kolay gelsin canım kadınların bas belası ütü yapmak zaten
evet canım bu hafta hergün ütü yaptım ama bir yandan da yıkadım durmadan
haftaya gezicem artık inşallah
burpum işte içimden seni zopalamak geldi napıyımmmmmm
hamile olsam canım çekti der işin içinden cıkardım
ısırıyordu zaten,çekip bırakıyordu,bakalır artık napıcaz,ama ısırsın canısağolsun 2 yaşına kadar emziricem,annesütü çok iyi çünkü.
kızlar nası iştahsızım anlatamam,valla normalzamanda olsa hiç yemem,çünkü hiç ama hiç ihtiyacım yok.ama bebek süt meselesi oluncaa..
1 kase çornayı 45dkda yedim(hastamıolucamnee??şu yan taraftakileri öldürcemm yaaa,aptallat,çatttt diye kapı çarpılırmı,bu kadar öküz olunmaz yaniiiiiiii,valla çok doldum,bebekleri olsun hiç yapmadığım kadar terbiyesizlik yapıcam AYILARRRR.
ben adet oldum bebingcim umarım güzel haberi tuanayla sen vereceksin
ohhh hamarat semra halletmiş yemekleri valla
canım bebiştende önce sen zaten böyleydin hep guzel yemekler yapıyorsun valla canım cok sanslı koçiş
burpunde sanslı onun biraz karısık oluyor sadece menüleri
kimseler var mıııııııııııııııııııı huuuuuuuuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?