iyi günlerde kullan cnm takma tırnkla takma kirpiklerini.ben sana tırnaklarımı veriyim mi??benimkiler uzunnnmu uznunn,ama kesiyorum Ada rahatsız oluyor,pekde hijyen olmuyor,takma en mantıklısı.cnm protez tırnak yaptırsana,güzeloluyor,dayanıklıda,kirpik konuunda bişey diyemicem,hiç takmadımniye iştahsız olmayasınki sanki normalde kilolu iştahlı bir hatunsun döndün işte eski düzenine 45 kilona dönersin artık sütün kalitesinede takma adı tötüyü kurtardı ha bak aklıma geldi ablam o mama yapma makinesini almış havuç patatez ne istersen içine koyuyormuşsun buharda haşlayıp mama haline getiriyormuş ısıtmada yapıyormuş mikrodalgaya gerek kalmadangittim alışveriş merkezine takma kirpik ve takma tırnak aldım
tırnaklar hem frenchli hemde gümüş bir çizgi var şık hoşuma gitti törpüledimde pazar günü yapıştıracam hepücüünü
başka birşey almadım kozmetik aldım onlar sayılmaz lazım olan birkaç kozmetik aldım kıyafet almadım asıl önemli olan o :86: zati alıncak bişide yoktu
gelin arabası bizim araba olacak söförlüğünüde kociş yapacak acaba benmi yapsam yağğ hiç gelin arabası kullanmadım bizimkinide kociş kullandı hem o para isteyen çocukların kafasını patlatır biizim düğünümüzde bize çektirdiklerinin hıncını alırımcamı açar biber gazı sıkarım hepücüüüüne ne iğrenç bir adettir yaaa uyuz oluyorum
iyiyim canım bugün accık yorgunum...koşturmaca cok tu bugun ne biliym havada erken kararıyor anlamıyorum bitmiyor bazen işler özlemcim sen nasılsın kusum
evet ya çabuk geçiyor gibi geliyor size ama bana geçmiyor valla:)maşallah özlemcim 17 hafta oldu nasıl geciyor zaman dün gibi hamileyim dedigin gun
karnın belirginleşmeye başlar artık canım
kilo aldın mı hiç
ay koca istanbulda seni mi bulmuşlarçok canım sıkıldı ya
atamadan umudumu kestim derken
bir ögrendim ki acık gösterilen yerler de değişmiş
işin kötüsü benim calıstıgım yerden iki kadro acmıslar
üniden eskiden samimi olup sonradan bozustugum muhterem arkadaşlar da (!) onca okul içinde bizimkine göz dikmiş öfff ya ben istemiyorum tanıdık birileri olsun eskide bıraktıklarımdan etrafımda kendime ait bir düzen cevre olusturmusum böyle eski samimeytimiz de yok kırgınlıklar gırdı araya falan ama yüzyüze bakmak da farklı olucak sonucta aynı ortam yaa lütfen bizim okul dısında bir yer kazansınlar cekemiycem bu saatten sonra coluk cocuk kaprisi pöfff
ohhh ne güzel az kaldı desene :)8 ay ara vericem İnşallah tatlım,1 ayı gitti
bende duymuştum hatta ağrı kesici özelliğide varmış...Balcım,en iyi antibiyotik seksmiş,bağışıklık sistemi çökenlere bol miktarda öneriyorlar,çok ciddiyim
illa kanama olmuyor bende her ikisindede olmadı...Gelmedi kanama falan bebingim,gelirse yabancılık çekmeyeyim,tanıyayım diye sorduydum
benim heryerim sivilce doldu ama erkekim geliyorSivilce çıktıysa kesin kız bebingimmm,kız olacak bu o zaman:84:
inşallah canımmmmhamile olmak istiyorum gercekten
hep içimde şüphelerim vardı artık yok
gelmesinie hazırım
ayyy hiç sevmiyorum karı hele muşta boyum kadar kardan sonra ığğğğğcoooook mutluyuuuum cooook kar yagiyor heryer bembeyaz harika bir manzara var:)))))))))))))))))
maşllah prensesime benim....kızlarrr ada masal'ımın dişi çıkmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?