Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sık biber gaını atlamasınlar onlarda arabanın önünne
bide bana doktor bulacan canım unutma haftaya hallet artıkın

tamam canım herüfü bir evlendirelim şimdi koşturuyor eleman bu evlenen arkadaşın doktoru :)

sağlık sigortamızın yenilenme süresi geldi öyle uyuz oluyorumki 4 yıldır boşuna ödüyorum vallaha ben sigortaya ödediğim parayla oooo nerelerde doğururdum ya pis herifler kazanıyor birde kıllanmışlar hazirandaki düşükten sonra 500 tl zam yapmışlar

aynen öyle bebingim ederiz himen rahatsız :86:
ya bizim herşeyimiz takma tırnak takma kirpik takma bebişide takma yaptırdık ama tutmadı :95:

abooo ne çok konuşmuşsunuz siz ya insan beni de düşünür bugün veli toplantım vardı çok yoruldum çooooooook...

acayip sinirliyim yaaaaaaa cok pis kavga edesim filan var ama üstüne kesin aglarım öyle de bi çeşit durumdayım anlatabildim sanırım:95::95:

ablamda guzel ödemişti öyle canım aslında bana sacma geliyor sigortacı arkadas cok ısrar etmişti kabul etmemiştim iyiki etmememişim 2.5 yıldır bosuna ödemiş olurdum bizim buralarda cok pahalı degil ailelerden biri öder
ama ist da cooook abartı pahalı canım normal doktotra gitmek bile cok pahalı mecbur sigorta yaptırıyorsun canım

iyi günlerde kullan cnm takma tırnkla takma kirpiklerini.ben sana tırnaklarımı veriyim mi??benimkiler uzunnnmu uznunn,ama kesiyorum Ada rahatsız oluyor,pekde hijyen olmuyor,takma en mantıklısı.cnm protez tırnak yaptırsana,güzeloluyor,dayanıklıda,kirpik konuunda bişey diyemicem,hiç takmadımniye iştahsız olmayasınki sanki normalde kilolu iştahlı bir hatunsun döndün işte eski düzenine 45 kilona dönersin artık sütün kalitesinede takma adı tötüyü kurtardı ha bak aklıma geldi ablam o mama yapma makinesini almış havuç patatez ne istersen içine koyuyormuşsun buharda haşlayıp mama haline getiriyormuş ısıtmada yapıyormuş mikrodalgaya gerek kalmadan
bak zafere üniv. listesi verecektim oda geldi aklımdan çıkmış tamamen birde iki hafta sonra adamızın fotolarını çekmek için ayarlanalım aklımda canım bunlar şu iki hafta geçsin düğündü sınavdı :)

tmm cnm ayarlayınca banada heber verirsin çeker cüneyt enişteis fot.larını,çok sevinizriz:))yaa makina markası neymiş?nekdara nerdenalmış,ben evde mikrodalga kullanmıyorum,pek sevmiyorum,pratik ama sevmiyorum almıştım,kantine götürdüm 2 yıl önce,beni,m işime yarar bu makina.uraz yemek yemeye başladımı??dişi çıktımı?yabenim öyle hoşuma gittiiki habire ağzına porselen kaşıkla dişine vuruyorum,annem dediki salakmısın,çocuğun dişine vurma:))ama sesi çokgüzel.ciciiikkk yapıo.))

ben hiç özel sigorta ödemeden özelsigortalıyım acıbadem'deablam sağolsun,personel yakını indirimiyle özel sigortalıyız:)bidahaki doğumumu fulya acıbademde yapıcam:))

koşturmaca cok tu bugun ne biliym havada erken kararıyor anlamıyorum bitmiyor bazen işler özlemcim sen nasılsın kusum
iyiyim canım bugün accık yorgunum...
maşallah özlemcim 17 hafta oldu nasıl geciyor zaman dün gibi hamileyim dedigin gun
karnın belirginleşmeye başlar artık canım
kilo aldın mı hiç
evet ya çabuk geçiyor gibi geliyor size ama bana geçmiyor valla:)
biraz çıktı gibi
ay koca istanbulda seni mi bulmuşlar
8 ay ara vericem İnşallah tatlım,1 ayı gitti
ohhh ne güzel az kaldı desene :)
Balcım,en iyi antibiyotik seksmiş,bağışıklık sistemi çökenlere bol miktarda öneriyorlar,çok ciddiyim
bende duymuştum hatta ağrı kesici özelliğide varmış...
Gelmedi kanama falan bebingim,gelirse yabancılık çekmeyeyim,tanıyayım diye sorduydum
illa kanama olmuyor bende her ikisindede olmadı...
Sivilce çıktıysa kesin kız bebingimmm,kız olacak bu o zaman:84:
benim heryerim sivilce doldu ama erkekim geliyor
ilkinde aksine cildim çok güzelleşmişti...
hamile olmak istiyorum gercekten
hep içimde şüphelerim vardı artık yok
gelmesinie hazırım
inşallah canımmmm
coooook mutluyuuuum cooook kar yagiyor heryer bembeyaz harika bir manzara var:)))))))))))))))))
ayyy hiç sevmiyorum karı hele muşta boyum kadar kardan sonra ığğğğğ
maşllah prensesime benim....

vallaha ödemeyin kızlar benim 12 binim çöpe gitti hala daha gitmeye devam ediyor bukadar ödemişkende iptal edemiyorum bir boka yaramıyor
ya aslında markasını sormuştum sana söylemek için unuttum zasacım wedeli medeli bişiydi dur netten buldum weewell marka mama yapma makinesi
ben mikrodalgayı çok kullanıyorum uff ne yapayım vazgeçilmezim benim
kızımın kikilerini rahat bırak yaa çıkmadan minesini çatlatacaksın korkutayım senide yapma :) sonra o dişler gerçek dişlerine bırakacak yerlerini paşabahçeden sütdişi kutusu alınacak her biri ayrı seronomiyle kuutuya koyulacak

özlemim dua et işte veli toplantısı haftasonu değil birçok okul haftasonu yapıyor

benim tırnaklarım küçük ve incedir çok kırılır ve meslek gereği aralarında boyalar olur mütemadiyen ve törpüye tikim var tüm bunlara rağmen bir müddet uzatmışlığım var ama hemen krılıyor :))) özel günlerde takma tırnak iiyi oluyor amerikanın %80 ni günlük hayatta bile takma tırnak kullanıyor
ama benim nişanımda çok feci japonla yapıştırmışdı gerizekalı kuaför huylanmıştım hemen akşamı çıkaracam diye kocişin canı çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…