Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gözünaydın sermest şekerin de kızın da iyiymiş:)))
ben göbeğini görmedim buraya da koysan ya:)))))

benim şekerim de 120 çıktı akşam:))

canım buraya nasıl konuyor ki ugrasması zor zaten evde degilim simdi resimler kendi bilgisayarımda
bir de buradan herkese acık koymak istemem resim face niye yok sende ya girsene bak oradan:))
benim seker 125 cıktı birinci saatte sınır 140mış iyi dedi doktor nasıl rahatladım anlatamam
en büyük korkumdu geçti gitti çok şükür

özlemim dua et işte veli toplantısı haftasonu değil birçok okul haftasonu yapıyor
burada okulun isteğine göre yapılmıyor biz ne zaman istersek o zaman yapılıyor
bugün sadece benim toplantım vardı mesela:)
benim regl tarihim geldi stresim ondan burpum istemiyorum gelmesini çünki bebeğimi istiyorum

sermestten ses yok halaaaaa
inşallah bebişin gelir canım benim
geçmiş olsun cüniytttt enişteme ...
:103::103:
bunu çok sevdim
ben hiç görmemiştim bende çok sevdim bak :)
valla ya herşey seni bulmuş
ama sonu iyi olmuş bak şekerin çıkmamış ne güzel
demek kızın uyuyormuş ha bak sen yaramaza ya
vurdumduymaz desene inşallah doğduktan sonrada uyurda seni üzmez...
sen hç göbeğini dert etme bugüm bir velim geldi
7 aylık hamileyim dedi valla inanamadım daha hiçbir belirginlik yoktu :)
3 tane doğum yapmasına rağmen maşallah pek fit geldi gözüme:81:
gözünaydın sermest şekerin de kızın da iyiymiş:)))
ben göbeğini görmedim buraya da koysan ya:)))))

benim şekerim de 120 çıktı akşam:))

sen face e artık girsen ya :)

öyle mi özlemcim teselli eden edene beni ama yüreğime gel anlat bir de özeniyor insan işte bir umut bekliyorum cıkacak diye demek kadın yedinci ayda cıkmamıs dogru düzgün o da iyiymiş valla:))
benim hayatım böyle elimi attıgım yerde aksilik cıkmasa şaşıyorum artık ondan herkesin bugün doguracagı tuttu sanırım
bebişim uyusun ama beni üzmemek için değil annesi gibi gercek uykunun tadına hasret yasamasın kuzum
uyusun da saglıkla büyüsün insallah ama ara ara burdayım ben demeyi unutmasın tabii cadı:))

özlemim senin göbüşte bir ilerleme var mı kuzum
en cok merak ettigim göbekle mide arasındaki vadi sende kapanacak mı bakalım
hep hayalimdi gebelikte göbek büyüdükce o derin yol ayrımı da kapanacak diye
nerdeee(( benim göbek alttan kendince büyümeye yer arıyor kaplumbaga hızıyla o da
midede de ayrı bir bebek mi var acaba

slm kızlar ben bugün giremedim çünkü çok ağır bir misafirim vardı kankamın kızı annesigilin cenazesi olduğu için bana bıraktılar bende alıştırma yapıyıım dedim ama of ne alıştırma kız tam bir cadı durdan hayırdan anlamıyor ne isterse o olsun diyor yoksa başlıyor zırlamaya şimdi gittiler ama benim midem çok ağrıyor size bakıyım çıkayım dedim öpüldünüz

demek staj yaptın bugün gözün korkmuş bakıyorum alış alış bizimkiler daha beter olacak kesin:)
nen kaç saattir bekliyom biri bişey yazacak diye tam seni bulduguma sevinirken sen de cee demiş kacmısın iyi mi
ben de cıkıp yatayım bari yorgnum zati beklemeyeyim bosuna baksana gelen de durmuyor

burdayım ya kuzum görünmüyom mu gene
iyiyim cok şükür hastanedeydim ben de koşturmaca
şeker testi yaptırdım cıkmadı cok sükür yorulduk bugün biz de
kuzumu da gördüm fosur fosur uyuyordu içerde sallamadı bile anasını cadı

sermestim ben hiç böyle kötü mide ağrısı görmedim bişey de yiyemedim bebeğimde aç kalcak midem öyle kötüki gavisconda fayda etmiyor sadece haşlanmış patates yedim korkuma ama o bile yaktı midemi

bizim cadılar hep uykucu anam bu ne ya olsunlar tek sağlıklı olsunlarda inş doğuncada böyle mazlum mazlum uyusunlar inş

birden mi böyle oldu canım bende de ara ara yanma oluyor
şu an feci mesela balık yemiştim zorlama mahvetti beni
devam ederse danıs doktora niye öyle arttı acaba

öyle valla canım
bugün bizzat gördüm yani neden sessiz oldugunu ispatladı cadı kızım
gayet umrusamazca uyuyor ense modunda hanfendi
milletinkiler ucan tekme savuruyormus dısardan görünüyormus tekmeleri artık
bizimkiler uyusunlar anca analarını deli etsinler meraktan napalım yeter ki büyüsünler saglıkla nazlı kuzular

yanmam ve asit ve gaz oluyorduda bu acayip bişey resmen sanki içimi koparıyorlar bakalım geçer inş
kızlar nazlı analarına naz yapıyorlar yapsınlar şunun şurasında marta ne kaldı

gaz bende de cok var sevim özellikle gece gaz bombası yutmus gibi oluyorum valla berbat bişey
insallah gecer ne diyeyim
az mı kaldı diyosun bana günler gecmek bilmiyor gibi:))

tamam tatlım iyi geceler sana da nazlı kuzuna da
ben cıkıp dinleneyim artık öldük yorgunluktan iyice
gelen olursa bekledim de gelmedin şarkısı benden hediye
herkese iyi geceler tatlı rüyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…