sermest eşim diyo ki kızlar akıllı uslu olur ondan cok tekmelemez
sermestcim valla benim kızım çok hareketli ama hiç de tekmeliyor diye uyuyamadığım olmadı hiç bi zaman beni uykudan edecek kadar tekme atmadı...sen takılma tatlım bunlara...
günaydın kızlarrrr denizcim nursimcim nasılsınızzzzz benim için zor bir gün olucak hem hastayım hem çok yoğunuzzz allah yardımcım olsun benim bugün
Günaydınnn!!!
Valla kızlar 35. Haftasan sonra geceleri sizi uyandırıcak bebekleriniz.heleki son zamanlar bol bol dinlenin deniyor yaaa,ne dinlenmesi anacım,daha fazla yoruluyorsunuz,üstüne bide gece hiç uyuyamıyorsunuz,neyse nursimsenin soğuklara geliyor belki uyursun,ben hem sıcakdan hemde bebeğin tekmelerinden uyuyamazdım.
Sermest bende senin tam tesine,karnımın büyüklüğünden şikayetçiydim,senin haftalarındayken koooocamandııııı karnım.fac.de var siyah elbiseli,orda ben 28 falandım iştee.ama bence sorun etme ne güzel iişte.
kolay gelsin balcım üzülüyorum sana ya iyileşemedin kaç zamandır terzi kendi söküğünü dikemez hesabı
dikkat et dedilçe hasta oluyorsun[/QUOT
aynen öyle canım dikkat ettikçe hastalanıyorum
malesef yumırtam la spermimiz yine birleşemedi ve kırmızılar geldi
önümüzdeki maclara bakıcaz artık
sabahtan beri cok feci sancım vardı yeni kendime geldim koltukları ve duvarları tırmaladıktan sonra
hemen haber vereyim dedim ki ümitlenmeyin
biz tuanayımla aynı zamanda hamile olacaz biliyorum
hayırlısı rabbimden canım
kızlar merhaba
ben dışarı çıkıyorum arkadaşımla gezicez biraz
gelince temizlik yapıcam ama uğrarım
oh oh iyi gezmeler canım malesef temizlik için öyle diyemicem hiç sevmiyorum temizlik yapmayı ığğğğğ
size birini şikayet etmeye geldim
aradım ki ağrıdan kıvarnıyor bugün adetin 3. günü tam muayene olmak için uygun ama elinin altında bin tane doktor olan tuanay hanım gitmemde gitmem
kızdım bende söyledim şikayet edeceğim size diye
gitse ne olurmuş kist çıkarmış kötü olurmuş
ölelim o zaman töbe töbe
hiç gitmeyelim doktora bende gittim kontrole kist çıktı naptım en gücü oturdum ağladım hüngür hüngür
belki benim yaşadılarımı yaşıyor kullandığı ilaçlar tepki veriyor ve vucut temizleniyor inşallah öyledir
ardından da bebiş haberi gelsin inşallah
sermestim de göndersin pressedi gelsin bir pressed ferdi daha
ben bilsem iş yerindeki arkadaşa verdim 3 kullanımlık çıkmış idare ederdi gelene kadar ama vermiş bulundum arkadaşa..
malesef yumırtam la spermimiz yine birleşemedi ve kırmızılar geldi
önümüzdeki maclara bakıcaz artık
sabahtan beri cok feci sancım vardı yeni kendime geldim koltukları ve duvarları tırmaladıktan sonra
hemen haber vereyim dedim ki ümitlenmeyin
biz tuanayımla aynı zamanda hamile olacaz biliyorum
saçma salak bir toplantı ardından geldik eve karnımı doyururken bakayım dedim
sonra oturup ders hazırlamam lazım yogun bişekilde
boşuna yediler ögleden öncemi hep aynı şeyler ne kadar şekilci bir milletiz boş şeylerle kafa yorarken neler kacıyor elden yok cocuklar kravat takmıyormus erkeklerın sacı uzunmus kızların corabı acık renkmiş miş miş miş senelerdir aynı şeyler önce bi bu cocuklar neden bu kadar ahlak yoksunu neden bu kadar asi neden bu kadar umrusamaz amacsız ve zekadan geri bunları düşünün çözün diymi yok ama nerde
nefret ettim bir kere daha meslegimden ögretmensin mecbursun senin görevin ders degıl sadece su bu vesaire cümlelerinden coban bekci güvenlilk gövevlisi tuvaletci berber pskolog kac tane rolümüz var mecbur tutuldugumuz off hiç bana göre degil verim yok ilerleme yok kattıgı bişey yok sıg bir zihniyet kısır döngü içinde debelen dur
sen şipşak hazırlarsın canımın içi bende muhasebeciye gidip gelecem zaten
kolay gelsin canım
bal artık hastayım deme
boşver gitsin
bütün kotayı doldurdun zaten
bende preseed denicem bu ay tuanayımla cok yakında haber vericez size
ilk defa uzgun kızgım kırgın isyankar degilim sanki regl olmamış gibi umutluyum delirmiyorum di mi kızlar hersey normal di miiii
kendime inanamıyorum çünki noldu bana böyle
inşallah rabbim ümitlerini boşa çıkarmasın canım normal normal
aferin denizim kız tuanaya akıllansın o da bence onun da son regliydi bu seninde cok agrılı bi dönemin olmuştu ya
mutlu sona az kaldı biliyorum çünki artık gercekten istiyorum
ben gidiyom dersimin basına uykum da var nasıl olacak bilmem
oturdugum yerde kaldım öyle saat üçe gelmiş bile hoff(
dua edin cabucak bitireyim de geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?