Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bebingim 13 hafta doğum sonrası olacak
sonra da rapor izin ne buluyosam alıcam
temmuz 1 e kadar
zati sonrası da tatil
1 eylül e kadar evde olucam i,nşallah
eğer rapor falan alamazsam ki eşim alırız diyo
1 ay kadar ücretsiz izin
paşam 7 aylık olacak ben başlayınca inşallah

mavi iyi geceler canım sana
yarın görüşürüz...

sermest şimdi ögrenciler ders calısıyor yarın bi bakıcaklar sınav yok süpermiş yaaaa

sermestim sen izinde evdesin di mi dogumdan ne kadar sonra gidicen eşinin yanına

sende cok az calısııcan canım o zman bişey kalmamıs
şimdi siz ikinci dönemleri tatil edip
seneye mi okula geri döneceksinizz

kırkımız cıkana kadar burada oluruz sanırım sonra eşimin yanına gidecegim gelecek sene eylüle kadar eşimin yanında olacagız kısmetse bir bes ay kadar falan işte
az mı kız daha cok var be :)

sermest şimdi ögrenciler ders calısıyor yarın bi bakıcaklar sınav yok süpermiş yaaaa

kim ders calısıyor nerde be canım ben her gün ders calısıyorum ögrenci gibi onların umrunda değil nerde kalmıs yazılıya calıscaklar sıfır birden baska not mu var allasen

atama işi olsaydı annem bakıcaktı onalra yakına tasınacaktım
ama o iş yattı gibi bu durumda kardesim gelicek yanıma o bakıcak

hadi ya öğrencilerin durumu o kadar vahim demek tühhhhhhh
biz harıl harıl yazılı calısırdık beeee

sende eylüle kadar mavi gibi calısmıcan demekki canım seninde bebiş epey büyümüş olacak
yarım gun olursa yine okulun cok iyi olur

evet kısmetse ilk zamanlarında yanında olmus olacagım keske eş durumu süremi etkilemeyecek olsa da ücretsiz izin hakkımı da kullanabilsem bir sene uzun uzun ama ücretsiz de sigorta primleri sayılmıyor tayin için de belli gün gerekiyor mecburum işe dönmeye yani
okul yarım gün olmaz seneye canım sekiz bucuk üç mesaisine dönecegiz yine

böylesi hayırlı demek sermest iyi ki kardesin bakmaya gönüllü
hadi yat sen canım sabah erken kalkıcan
tatlı uykular canım
yarın görüşürüz

afiyet olsun tuanayım ben de düşündüm yapsam mı diye ama üşendim geçiştirdim öyle valla

he bakıcak saolsun teyzesinin içi gidiyor daha şimdiden güzel de bakar cocuklara sabırlıdır dikkatlidir o hususta gözüm arkada kalmıycak baska zorlukları olacak ama olsun kuzum tanımadık el elinde büyümesin de gerisi gecer gider napalım

ben kacayım o zaman izninizle hanımlar kocaman öpüyorum hepinizi hayırlı geceler tatlı rüyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…