Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tamam veririm yaaa ama ben seni çok özledim bebingim yaaa,daha dün gibiydi buluşmamız

ebrucum benimkisi düşmeyen kendi kendine kaybolan dikişlerdendi eridi gitti...ameliyattan sonra 1hafta kanamam oldu memlekete kaynımın düğününe gittim döndüğümde ggl oldum yaklaşık 1 ay dı sanırım...reglden sonra normal yaşantıma döndüm ben memlkete gitmsek belki daha erkende olabilirdi....

Daha karar vermedim nursimim,önaraştırma yapıyorum,ama herkese yapıyorlar mı bu histerskopiyi anlamadım,ayrıca niye laporoskopi olmuştun tatlım???

tuanayım bende seni cok özledim canımcım
bebişimin ultrasonuna gelicen ya yine görüşürüz ozaman:76::76:

canım genelde yapıyorlar histeroskopiyi...laporoskopi yi ise karın boşluğumdaki sıvı normalden fazlaymış onu incelemek içindi... birde kistim vardı onu aldılar neyseki temiz çıkmıştı canım...

Ya bana da öyle geliyor,özlem olmamıştı sanki,hem tedavi amaçlı değil ki o,ne oluyor yapınca,yapmasınlar yaaa,Allahım lütfen bize bebeklerimizi sen doğal yoldan gönderrrrrr,lütfennnnnnnnnn.......

fıstıklar ben bunları burdaki tıp fakültesinde olmuştum..tüp bebek merkezinden bunlar olduğu için sanırım istemediler hiç bir şey...rahim filmi çekinmedim laporoskopide sağolsunlar bakmışlar tüplere açık çıkmıştı.

subata kadar beklerim valla ben tuanay sonra ya Allah ya bismillah der tüpü taktırırım

histereskopi ne demek ti

nursimcim sende az cekmemişsin neyseki hepsi geride kaldı

her zaman dualarımdasınız gerçekten ve yavrunuza kavuşmanıza çok az kaldı kızlar siz yeterki hep böyle olumlu olun..

nursimcim sen hep umutluydun bende artık içten bi şekilde öyleyim
zamanı geldi sanırım
bugun ne agrı cektim amaaa
bi 9-10 aydır böyle olmamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…