Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
dedim ya bebingim çok çektim olana kadar belki birazda bu yüzden ısrar etmedim normal doğumu deneyelim diye...

Son düzenleme:
nursimcim hiç bildigim normal doumlu tüp bebek yok zaten
ck haklısın kolay seyler yasamamıssın
hem madem özel bi durum da olmuş gecmişte hiç bir travmaya yer vermeye gerek yok

sağolun fıstıklar...amin rabbim acısını göstermesin hiçbir aileye....inş mutlu günler hepimizin ailesinde hiç bitmez....

Biz de sezeryan olalım bebingim,bizim gibi korkak tavuklara başka birsey olamaz zatennn

nursim cok tatlı bi anne olacak hiç yakınmıyor cok sakin anlayıslı bi anne olacak ben öyle hayal ediyorum onu hep
saglıkla al kucagına kızını canım
fırsat buldukcada buraya ugra

hiçde korkak değil benim arkadaşlarım herkes yaşıyor bu korkuları ama başlayıncada aslanlar gibi üstesinden geliyoruz...

belli mi olur tuanayım catır catır doguruz belkide simdi biz aynı zmanda hamile kalacaz dogumlar cakısmasın o yuzden birimiz normal dogurmalıki digerinin yanına gelebilsin

Evet başlayınca geliniyor üstesinden,Allahım hakkımızda nasıl hayırlısısıysa öyle versin......

sağol tatlım yanımda biri olduğu müddetçe buraya girerim bırakamam zaten ben sizleri...ben sizler kadar çok konuşkan değilim ama gönlüm ve aklım hep burda ve sizlerde...

Herşey hayal etmeyle başlar,Bilinçaltının Gücü Joseph Murphy yarın o kitabı al bebingim,ben başladım bugün,aynı anda okumamız gerek....

biz seni biliyoruz nursimcim bizim cenemizden sana fırsat kalmıyor sanki
ama sende hep bizim aklımızdasın
sen nezaman işe döneceksin bebişe kim bakacak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…