Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nursim yorulursun tabi canım ne kaldı şunun şurasında maşalllah ben daha şimdiden ofluyprum pofluyorum nefes nefeseyim bende çok yoruldum ne yaptın deyin ortalığı topladım temizlik b ile değil

memoda dün gece hastalandı bizim ev dökülüyor ne oluyor bunlara anlamadım ama bana satmasalar bari sabaha kadar soğuk ter döktü bacaklarım ağrıyor üşüyorum dedi durdu ilaç verdim ama fayda etmedi ona sabah gitmme dedim yok gidiyim dedi aradım cevap vermedi dr git demiştim ama ne yaptıi

selam kızlar
korkunc bi gece gecirdim feci bir böbrek ve bel agrısı sıcak havlu iyi geldi biraz
gecti sandım sabah ama yeniden basladı uffff

kızlar buluşmaya karar verilmedi heralde memo bende gelcem dedi bende olmaz biz kız kıza gidecez dedim olsun bende kestiririm dedi zatı bacı bacı yatıyoruz 8aydır dedi o kestirirse ben kurtulmuş olcama oleyyyyyy

denizcim inan imrendim sana ohhhh ne güzel valla deniz kız stres yok iş sıkıntısı yok
evet kız çok rahatım sıksamda gelmedimi gelmiyo bebiş napim kendime
yıpratıyorum sonra rabbim nasip ederse olucak inşallah gerçekten tanımışsın beni çok pozitif biriyim ben ay canım benim biraz denicez takibi yaş 33 dr. olmazsa aşılama 1 kez sonra tüp

ya haber verin bana buluşuyoruz mu buluşmuyoruz mu ona göre dayımın kızı çeyiz sermeye daha doğğrusu emir vermeye çağırıyor ben tarif edeceğim onlar serecekler harbiya kızlar ben ne giycem bu düğünde dayımın kızının düğünü var gitmesem olmaz hadi öncekilere gitmedim tehlikem var dedim ama bunu atlatamam çünkü hem bitişik komşum hem dayım hem amcamın kızının oğlu ne örcem bilenmedim ozamana kadar karnım dahada çıkar ayın 19 bana fikir verin hangi mağzalarda nerde bulabilirim şişko göbeğime elbise günlük giymeye lcw uygun emme düğün için nerden bulsakki gene bize ümraniye kadıköy pendik veya maltepe yolumu göründü ki acep

bebingim geçmiş olsun canım hemen bir dr git böbrek ihmale gelmez inş böbrek ağrısı değilde soğuktan yada gazdan dır

hiç kaynatılmamıs yaaaa
tuanayım ve burpum den ses cıkmamıs

sevim gecmiş olsun canım şeker ine dikkat et canım
tatlı yemekle ilgisi yok ki hamurişleri meyvede bile seker var diyetle gecer merak etme

ya doktora gitmek istemiyorum korkuyorum bennnnnn

sevim ümrnaiyede oluyor diye duymuştum ama yorma kendini

şimdi regl ken doktora gitmek istemiyorum ben
zaten damla damla geliyor sinir ediyor beni

acaba kabızlık ve basurdan dolayı benim midem ne yarsem hazmetmiyor orda kalıyor kanı verdiğinde 8saat açomak gerekliymiş ben 3gün boyunca wc gitmedimki ondan olabilirmiki
bebing bugünki sözün bayah üştek segidiyim dedimde

nursim yorma kendini canım artık kolay degil senin için dinlenmen lazım bol bol ayrılsaydın keske izne...

valla ben onu bunu bilmem ögretmenlik daha iyi bi meslek bayan için.şimdi bana kızacaksınızda anşlıyorum cok zor kolay degil cocuklarla ugrasmak ama yinede bazı imkanları iyi bunu da atlamayın yani.sonucta her meslek cok zor para kazanmaya calıstıgın.ücretsiz izne ayrılmak rapor almak bile büyük olay bence.
sizler belki işinize cok titizleniyorsunuz ama sizin gibi olmayan binlerce ögretmen var salla basını al maasını diye.
özel sektörde calısanların hali harap zaten bankacılar gibi bi arkadasım var eve 9 da geliyor 3 aydrı ctesi de calısıyor dogursam diyo 2 ay sonra işe dönmezsem yol verirler diyor.simdi bana sende rahatsın diceksinizde o dısardan öyle görünüyor.girdigin riskler cok ciddi mesela işin basında olmadıgın an hersey bozulur oyle kafamı yastıga koyup rahat uyudugum bi gece yok sürekli ödemeleri düşünüyorsun yada sattıgında kurtulmuyorsun ki müşteriden aradan 2 yıl gecer istemiyorum ben bunu der kırmadan ikna etmek zorundasın mesela onu.tek rahat oldugum bayramın ilk iki gunu ya ondanda dükkan kapalı ama sabit giderler devam ettigi i çin sıkıntılı oluyorsun mesela

canım saçmalama reğliyken dr gitmek istemiyormuş biz ne yaptık her ay adetin 3günü koca koca aletler hem böbreğine bakacaklar başka yerine değil zopalatma kendini ben böbrekten çok çektim hatta hala çekiyorum taşın bitanesi duruyor bazen ağrı yapıyor benim ziili otarafa yattığında onunetkisi kötü hem kısırlığada yol açıyor kızdırma beni ulennnnnnn gelir ben götürürüm seni

esnaf olmayı allah düşmanıma versin diyordu babam ve haklıydı bizimde dükkanlarımız vardı ya akşama kadar müşterinin ay ben bunu istemem bu olsun ay bu iyi olurmuki sözlerini yiyorduk bide hep bi naz bi eda sabaha kadar yok çek vardı yok ödeme yok fatura yok banka haklısın bebingim seni çok iyi anlıyorum hele ay sonları giderler gelirden fazlaysa ayırtla pirincin taşını senin işinin tek iyi yanı mal bozulmuyor çürümüyor elinde kalınca bizde o yoktu 2gün kalsın 3.gün çöp yiyecek olunca bide et yandı gülüm keten helvam

sermest ne zaman geliceksin canımmmmmmmmmm

eşin geliyor demek yarın gözün aydın şimdiden bana zaman cok hızlı geciyor sana öyle olmuyordur tabi
aklıma geldi yüksek lisansı bırakmak istememiştim eşimle evlenirken sonra buralarda işime yarar diye haftanın 3 günü gidip gelemyi düşünmüştüm öyle bi işe kalkışsam cok zor olacakmıs simdi seitanıyınca anladım canım
ama kızınız size uguru getirecek bişeyler degisecek ben inanıyorum

kızlar buluşmaya karar verilmedi heralde memo bende gelcem dedi bende olmaz biz kız kıza gidecez dedim olsun bende kestiririm dedi zatı bacı bacı yatıyoruz 8aydır dedi o kestirirse ben kurtulmuş olcama oleyyyyyy

dur ben biburpuarıyimm oda okeylerse yarın buluşalım,artıl bal.lada bidahakinee..

ay kafamı toparlayamadım sevim ne deemek bu tembelim bugun filan mı
evet canım tek iyi sey mal bozulmuyor ama biraz durdu mu da ay saatamıyorsunuz herhalde diyorlar yada modası gecit bunun filan hiç bitmez müşterinin istegi
kızlar alınmayın sakın ama işi gücü olmayıp böyle ugrasan düzinelerce insan var yazsam kitap olur.

şimdi siz yarın buluşun bi dahaki buluşmayı da planlayın onu haftasoun yapın bal da gelsin tamam mı kızlar
yoksa hiç görüşemiceksiniz siz

yeşimle konuştumm,yarın oda müsait,3 gibi falan uygunuz sanırım.buluşuyoruzz dimii???yeşimin ayağına koca bir ayna düşmüş,neyse ki bişeyi yok benim canım arkadaşımın.nazar değiyor benim kuşumaaaa..gözüolanın gözü çıksınnnnnnnnnnn.bu ayna kırılması iyi gelicekama ona inşallah.aynanın peşi bebektirr.bunuda ben uydurdum ama uydu dimi??:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…