Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
deniz şincik iş bittmi ee yan gel yat bakalım ama gerçi sende benim gibi ananla uğraşcan ya benim şekerimi b u kadın çıkarıyor bence

iyi geceler fıstıklar..bugün işte inanılmaz yoruldum eve geldim karnımı doyurdum ve uzandım uyuya kalmışım sonra diziye baktım...yatacaktım bi bakayım dedim ama fazla kaynamamış burası...

sevimcim azcık diyetle halledersin sen bu şeker işini neyi atlatmadın ki...

denizcim hayırlı olsun işi bırakmışsın...bende iple çekiyorum biran evvel evde olmak istiyorum...

bebingim hasta geçmiş olsun tatlım ayaklarını sıcak tut...

sermestim bugün erken yatmış inş doya doya uykunu alırsın canım...

kızlar çalışmamı vardı face de kaynatmışsınız
bende arkadaşımla dışardaydım pek giremedim
yarın telafi ederim
şimdilik iyi geceler

sermestim özlemcim kızlar kusura bakmayın tabiki her mesleğin kendine özgü zorlukları vardır. büyük insanlardan ziyade laftan anlamayan çocuklarla uğraşmak daha zordur. genel olarak bakınca sizlerin daha çok kendinize zaman ayırabileceğinizi dinlenebileceğinizi düşünerekten yazdım.

sevim demek şekerin yüksek çıktı,korkma hiçbişey olmaz,dikkat et ama öyle diyet falan yapmana bile gerek yok bence.bebeğin her besinden alsın,beslensin,bazıhamilelerde gebelik şekeri çıkabiliyor.ben fazla kilo alınca doktorum 2. defa yaptırmıştı şeker yüklemesini ama yookk anam ne şekeriiii.şekeri sadece tatlı değil,herşey tetilker.geçmiş olsun!

zasacım canım günaydın benim bu üç gün çok sıkı denetimim var. ben size engel olmak istemem benden başka herkes için uygunsa siz buluşun canım ne diyim benimde şansım yani sizlerle tanışmayı çok isterdim.

sevimcim geçmiş olsun canım annen için kıyamam ya sen bir taraf dr. bir taraf kadın ı delirticeksiniz. canım şekerin çok yüksek değilse sorun olmaz ki

nasıl yapsakk ki yaaa????sermestin kocası akşam gelmeseydi,akşam buluşurduk,banada gelebilirdinizz.off nasıl yapsak ki
??

kızlar bende dün akşam kadın doğum uzmanına gittim. belim ve kasıklarım fena ağrıyordu dünde bahsetmiştim arkadaşımın tavsiyesi üzerine üsküdarda hospital türk hastanesine kadın çok ilgilendi saolsun. bu güne kadar olan tüm tetkitlerimi inceledi. eşimin spermiyogram sonuçlarının normal olduğunu söyledi. ultrasona aldı beni yumurtalıkların gayet güzel maşallah çok iyi dedi. yanlız çatlamamış henüz yada çatlamıcak kiste dönüşücek geç yumurtlamış olabilirsin diyo evde ovulasyon testinde hep tek çizgi çıktığınıda söyledim. her ay yumurtlama olucak diye bişey yok dedi. bu hafta içinde 3 defa ilişki önerdi sonra regliye kadar kendi haline bırakıcakmışız. 6 yada 8 aralıkta progestoron testi istedi. sonucu alıp gidicekmişim ona regli olursamda 2. yada 3 günü gel takibe başlıcakmışız gebe kalamazsan tüpe geçersin fazlada zaman kaybetmemek lazım dedi. hayırlısı artık kızlar

zasacım yarın akşmmı geliyo sermestin kocası zati heralde herkes akşam buluşmayı kabul etmeyebilir geç kalınır diye benim için anca hep cumartesi yada pazar olur yada resmi tatiller işte illet bir yer burası hep sorun çıkarıyorlar izinlerde vermemek için ellerinden geleni yapıyorlar canım ya

kızlar ben bu bal 20 yi akşama değiştiricem haberiniz ola dün akşamda biraz uğraştım değiştirmeye aktifleştiremedim uykum gelmişti. neden dolayı derseniz dün arkadaşlardan birisi tesadüfen ben topinge yazarken gördü. ne yazıyon neresi burası nasıl nerden girdin bende gireyim filan sorular işte bende geçiştirdim. sonra göteririm filan ben tanıdığım birinin benim özelimi aynı yerde paylamak istemiyorum. rahatsızlık duyarım bundan o yüzden de değiştiricem ne me lazım bal20 mi filan mı diye soruyordu.

ay allah yardımcınız olsun hamişler

geçmiş olsun canım ya dikkat et kız kendine bağırsaklardan değildir o üşüttün heralde sen

sevimcim yüksek değilse biraz dikkat et yeter bişey olmaz canım ondan hamişlerde çıkar genelde

cok karnım agrıyorrrrrrr

kız hala geçmedimi bu regli ağrıların aaaa

nursimcim canım artık sen daha çok yorulduğun hissedersin . kızkardeşim son zamanlarında telde bile konuşamazdı sanki koşmuş gibi nefes nefese konuşurdu. valla sende çıksan bir an önce doğum iznine rahat etsen

günaydın ..
akşam gelirim dedim sızmışım resmen
uzanayım derken kendimi uykuda buldum yatağa zor gittim valla
evimdeyim oh kahvaltımı yaptım sütümü içiyorum şimdi
akşam ne kaynattınız bakalım

balcım hadi hayırlısı gelecek bebiş yakında sen bırakma bu doktoru takibini yaptır belki direk tüp için acele etme ama önce için rahat olsun..
sen çokmu rahttın desene ama insanın elinde değil işte içinden geliyor bu
sen çok hayat dolu pozitif birisin böyle hissettim ben.yakındır bebişin gelmesi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…