şimdi siz yarın buluşun bi dahaki buluşmayı da planlayın onu haftasoun yapın bal da gelsin tamam mı kızlar
yoksa hiç görüşemiceksiniz siz
memoda dün gece hastalandı bizim ev dökülüyor ne oluyor bunlara anlamadım ama bana satmasalar bari sabaha kadar soğuk ter döktü bacaklarım ağrıyor üşüyorum dedi durdu ilaç verdim ama fayda etmedi ona sabah gitmme dedim yok gidiyim dedi aradım cevap vermedi dr git demiştim ama ne yaptıi
tamam cnm.uymuş valla tabi gelicek bebek ona cok yakında
buluştugunuzda onun psikolojini biraz düzeltin canım olumlu olsun adayı sevince eminim duyguları degisicektir
cok gecmiş olsun canıma yaaaa
hemen foto cekilip ekleyin lütfen face kızlar
akşama konuşup kararlaştıralım cafenin ismini.tamama 3de optimum da cafenin adıne
zannedersem kötü 161mg çıkmış arkadaşım hastanede çalışıyor ben geldim o sonucu almış getirdi akşam sonuç bu yarın memo dr göstercek bakalım ne diyecek ben tatlı sevmem yemem ne den böyle çıkar anlamam
sermestim özlemcim kızlar kusura bakmayın tabiki her mesleğin kendine özgü zorlukları vardır. büyük insanlardan ziyade laftan anlamayan çocuklarla uğraşmak daha zordur. genel olarak bakınca sizlerin daha çok kendinize zaman ayırabileceğinizi dinlenebileceğinizi düşünerekten yazdım.
kızlar bende dün akşam kadın doğum uzmanına gittim. belim ve kasıklarım fena ağrıyordu dünde bahsetmiştim arkadaşımın tavsiyesi üzerine üsküdarda hospital türk hastanesine kadın çok ilgilendi saolsun. bu güne kadar olan tüm tetkitlerimi inceledi. eşimin spermiyogram sonuçlarının normal olduğunu söyledi. ultrasona aldı beni yumurtalıkların gayet güzel maşallah çok iyi dedi. yanlız çatlamamış henüz yada çatlamıcak kiste dönüşücek geç yumurtlamış olabilirsin diyo evde ovulasyon testinde hep tek çizgi çıktığınıda söyledim. her ay yumurtlama olucak diye bişey yok dedi. bu hafta içinde 3 defa ilişki önerdi sonra regliye kadar kendi haline bırakıcakmışız. 6 yada 8 aralıkta progestoron testi istedi. sonucu alıp gidicekmişim ona regli olursamda 2. yada 3 günü gel takibe başlıcakmışız gebe kalamazsan tüpe geçersin fazlada zaman kaybetmemek lazım dedi. hayırlısı artık kızlar
günaydın ..
akşam gelirim dedim sızmışım resmen
uzanayım derken kendimi uykuda buldum yatağa zor gittim valla
evimdeyim oh kahvaltımı yaptım sütümü içiyorum şimdi
akşam ne kaynattınız bakalım
selam kızlar
korkunc bi gece gecirdim feci bir böbrek ve bel agrısı sıcak havlu iyi geldi biraz
gecti sandım sabah ama yeniden basladı uffff
kızlar buluşmaya karar verilmedi heralde memo bende gelcem dedi bende olmaz biz kız kıza gidecez dedim olsun bende kestiririm dedi zatı bacı bacı yatıyoruz 8aydır dedio kestirirse ben kurtulmuş olcama oleyyyyyy
valla ben onu bunu bilmem ögretmenlik daha iyi bi meslek bayan için.şimdi bana kızacaksınızda anşlıyorum cok zor kolay degil cocuklarla ugrasmak ama yinede bazı imkanları iyi bunu da atlamayın yani.sonucta her meslek cok zor para kazanmaya calıstıgın.ücretsiz izne ayrılmak rapor almak bile büyük olay bence.
sizler belki işinize cok titizleniyorsunuz ama sizin gibi olmayan binlerce ögretmen var salla basını al maasını diye.
özel sektörde calısanların hali harap zaten bankacılar gibi bi arkadasım var eve 9 da geliyor 3 aydrı ctesi de calısıyor dogursam diyo 2 ay sonra işe dönmezsem yol verirler diyor.simdi bana sende rahatsın diceksinizde o dısardan öyle görünüyor.girdigin riskler cok ciddi mesela işin basında olmadıgın an hersey bozulur oyle kafamı yastıga koyup rahat uyudugum bi gece yok sürekli ödemeleri düşünüyorsun yada sattıgında kurtulmuyorsun ki müşteriden aradan 2 yıl gecer istemiyorum ben bunu der kırmadan ikna etmek zorundasın mesela onu.tek rahat oldugum bayramın ilk iki gunu ya ondanda dükkan kapalı ama sabit giderler devam ettigi i çin sıkıntılı oluyorsun mesela
sermest ne zaman geliceksin canımmmmmmmmmm
eşin geliyor demek yarın gözün aydın şimdiden bana zaman cok hızlı geciyor sana öyle olmuyordur tabi
aklıma geldi yüksek lisansı bırakmak istememiştim eşimle evlenirken sonra buralarda işime yarar diye haftanın 3 günü gidip gelemyi düşünmüştüm öyle bi işe kalkışsam cok zor olacakmıs simdi seitanıyınca anladım canım
ama kızınız size uguru getirecek bişeyler degisecek ben inanıyorum
yeşimle konuştumm,yarın oda müsait,3 gibi falan uygunuz sanırım.buluşuyoruzz dimii???yeşimin ayağına koca bir ayna düşmüş,neyse ki bişeyi yok benim canım arkadaşımın.nazar değiyor benim kuşumaaaa..gözüolanın gözü çıksınnnnnnnnnnn.bu ayna kırılması iyi gelicekama ona inşallah.aynanın peşi bebektirr.bunuda ben uydurdum ama uydu dimi??:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?