Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
şimdi siz yarın buluşun bi dahaki buluşmayı da planlayın onu haftasoun yapın bal da gelsin tamam mı kızlar
yoksa hiç görüşemiceksiniz siz

öyle yapıcaz artıkkk,balcım sakın alınma tatlım tamammı??bugidişle kimseye uymuyor,ben şahsen uydurrum ama çalışanların vakitleri uymuyor,bidahakinede sana göre uydurupbuluşuruz olurmu tatlım??hem ben evede beklerim seni,hepinizii..çokda mutlu olurum evimde misafir etmekden.

uymuş valla tabi gelicek bebek ona cok yakında
buluştugunuzda onun psikolojini biraz düzeltin canım olumlu olsun adayı sevince eminim duyguları degisicektir
cok gecmiş olsun canıma yaaaa
hemen foto cekilip ekleyin lütfen face kızlar

geçmiş olsun sevimcm eşin için kış gelince hastalıklar peşimizi bırakmıyor

sevim kusura bakma unutmuşum bende eşin için gecmiş olsun o da kendine hiç bakmıyor herhalde aman ha seni de hasta etmesin:94:

tamam cnm.
tamama 3de optimum da cafenin adıne
akşama konuşup kararlaştıralım cafenin ismini.

amanın çıkmış mı kızın tatlıgındandır o şeker kafana cok takıyon sen herşeyi stres de cıkarıyor sevim dısarı belli etmiyon ama içine atıyorsun bence ondan fırlamıstır o aldırma sen dikkat ederisn birazcık bişey olmaz

yok be canım ne kusuru her meslegın ayrı zorlugu var insanla ugrasılan meslekler en zoru

hadi bakalım hayırlı bı baslangıc olsun senın ıcın bu doktor balım

ohh safan olsun tatlım yarasın:)

selam kızlar
korkunc bi gece gecirdim feci bir böbrek ve bel agrısı sıcak havlu iyi geldi biraz
gecti sandım sabah ama yeniden basladı uffff

kız gitsene bir doktora ihmale gelmez bak lütfen acı cektirme kendine boş yere

kızlar buluşmaya karar verilmedi heralde memo bende gelcem dedi bende olmaz biz kız kıza gidecez dedim olsun bende kestiririm dedi zatı bacı bacı yatıyoruz 8aydır dedi o kestirirse ben kurtulmuş olcama oleyyyyyy

alem senin memo da haa:)

canım senin işin de cok zor insanla ugrasılan her iş cok zor ama ögretmenligin rahatlıgı dedigin gibi rahat olana gamsız olana beni üzen kısmı emegin karsılıgı yok ve gercekten yeni nesil o kadar zavallı acınacak halde ki bak bugün gene cıldırttılar beni görmen lazımdı yani taş olsa çatlar yerimde insan yerine koysan da anlamıyorlar bagrsan cagırsan da o kadar boşlar ki içler acısı ve mıcını da yırtsan elinden bişey gelmiyor bu da insanı kahredıyor sürekli bir kısır döngüdesin ne kendin için işe yarıyon ne baskaları icin hiçbir hazzı yok kafa bozuklugu ruh yarası cabası valla bana göre degil isterse günde bes saat olsun ortaya cıkan bir şey olmadıktan sonra cekilecek cile degil benim için

geldim canım geldim
yarın gece gelecek nasipse
aman iyi ki girişmemişsin canım zor ayrılıklar git geller hele evlenince daha zor

kıyamam ben ona bekar olsa evde kalacak derdim ayna kırılması yedi yıl evde kalma derler gerci ben iki kere kırdım 14 yıl eder ama erkenden de evlendik o baska:)

dimek bulusuyoruz sonunda yuppii
ancak benim bir sorunum var:)))
aşırı ümtisizlik nedeniyle atama işine basvurmayı unutmusum ben cuma sonmuş
yarın okul cıkısında hemen miili egitme gidip basvurumu vermem lazım oradan gelirim artık
tam üçte olmasa da üçü biraz geçerken orada olurum insallah tamam mı fıstıklar

aaa hatta seviim ben kartala inicem milli eğitim için ya
sen de o istikametten gideceksen buluşup gidelim olur mu

gerci ben şimdi seni dikmiş olurum benim işim biter bitmez belli olmaz bekletmeyeyim seni boş yere
sen nasıl uygunsa sana öyle git tatlım benim işim aksar falan zorluk olmasın sana şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…