Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
noldu canım niye tartısstın eşinle

telefon ac kızlara beklesinler seni canım onların haberi yokki senin gelebilme ihtimalinden

bana musade kızlar cmasır asıcam işim biterse gelirim
gelemezsem iyi geceler tatlı ruyalar yarın görüşürüz...

günaydın kızlar nasıl günlerdi anlatamam cumartesi öğleden sonradan beri nasıl bir koşturmaca vardı çok fenaydı ama allah beter koşturma vermesin pazar malum düğün vardı gelin arabasıda biz olunca tambir sağdıçlık yaptık akşamada yemek vardı herkez cebinden yedi buda yeni adet :) gelin damadı eve bırakana kadar eli mahkum eşlik ettik malum gelin arabası olunca :86:
sonraki günlerde iş malum yoğundu sınav notu falan verdim dün her günden alem bir gündü bankayla ayrı sigortacımla ayrı işlerimi hallettim derse gittim öğrencilerim doğum günü partisi düzenlemiş bana biri ametis bilezik almış meğer bin tane şeyi varmış uyum sağlamayabiliyormuş falan neyse ben bunları hiç bilmem ama bana iyi gelmediğini biliyorum takmamla 3 yıldır atölyede duran koca ayna ayağıma düştü çizmem çok kalın olduğu için birşey olmadı sonra atölyede herşeyi düşürmeye başladım ardından otoparka gittiğimde arabama çarpıp kaçtıklarını gördüm güvenlik kameralarından tespit ettirdim artık razı gelip gidecek tahammülüm kalmamıştı bu kaçıncı çünkü aracı bulduk sahibini bulduk ve zabıt tuttuk sabah servise gidip dosya açtırmam lazım vuran kadın bugün arabayı satacakmış sorun olurmu bilmiyorum arabayı haftaya vereceğim servise bugünde lazım bana pazar günüde sınava gideceğim eşimde bırakır ama 4 saat yazık erkenden kalkıp beni beklesin istemiyorum
neyse akşam söylenen üzere ametiz bileziğimi 20 dakika toprağa gömdüm bakalım bana iyi gelecekmi
birazdan duş alıp servise gideceğim bakalım arabayı bırakmadan hasar dosyası açtırabilecekmiyim

kaç gündür topiği kah ıphonedan tubaletteyken çat pat okuma fırsatım oldu dün biraz işe gitmeden okudum dün semram aradı bugün 3 te buluşuyoruz sermestim semram özlemiştim sizi veeee yaşasın sevimi göreceğime çok seviniyorum belki beklersek balda gelebilirmiş bekleriz bana uyarda ada masalımıza uyarmı önemli olan o :)
çekilişe zevkle katılırım bugün biz çekeceğiz galiba isimleri mavi yanlış okumadıysam sen katılamıyormuşsun tatlım vaşka katılmayan varsa telden bize ulaşsın :) yoksa biz katıveririz mazallah :)))))
bebingim ağrın olmuş dediğin gibi bugün geçer inşallah ama sen yinede bir doktora görün
tuanayım bende histeroskopi olmuştum geçen martta tam 3 ayı doluncada haziranda hamile kalmıştım bilmiiiim etkisi varmı benimkini hatırlarsan çok fena ağrılı olmuştum benimki ofishisteroskopi idi birde operatif histereskopi var ki buda anestezili oluyor ben kesinlikle anestezili tavsiye ediyorum benim rahim duvarımdan beceriksiz kadın geçememişti defalarca defalarca canımı yakmıştı bu yöntemle rahim içi yüzeyi inceleniyor polip varmı tüpler tıkalımı diye ben 2007 dede operatif histeroskopiye benzer bir operasyon olmuştum kuretaj yapılmıştı ama histereskopi eşliğindeydi 2006 da da rahim filmi çektirmiştim hiç birinden birşey çıkmamıştı benim sonuncuyu olma nedenimde başarısız tüp bebek tedavileriydi
balım yaa ben senin rumuzuna bayılıyordum neden değiştirdin yau
elanaz sende regl olmuşsun bu son olsun bir 9 ay kadar inşallah
özlemim mavicim siz ikiz gibi büyüteceksiniz ne güzel aranızda okadar çok benzerlik varki saymakla bitmiyor şanslısınız arkadaşlık edecek oğluşlarınız
denizim pıtpıtları duyacaksın doğuncada tötüden zart zartları duyacaksın bu ikiside sana dünyanın en güzel sesi gelecek
nursim az kaldı elaennurun gelmesine allah kolay doğum nasip etsin tüm hamilelerimize inşallah

haha zasacıma sermestime sevimime bişi yazmıyorum yüz yüze konuşuruz onlarla sizi kıskandırmak gibin olmasında

yauv ben şu önsezimi şom ağızımmı hangisi ise içine ediiiim cumartesi kocişi doktora götürürken ataşehirde honda servisi gördüm aaa bize en yakın buymuş buna getiririm birdahakinde dedim kocişte bakıma olur inşallah dedi bende yok be gene çarparlar alışverişmerkezinde orda burada dedim
bu sabahta yanı çizik araba gördüm içimden akşama bende böyle olacam dedim yok artık bukadar mallıkmı olur tuanayım diyorki evrene mesaj yolluyorsun oda sana geliyor galiba yaaa ozaman her yazlık kışlık kaldırmada gelecek çıkarışımda hamile olur zorlanırım nasıl çıkarırım diye düşünüyordum o mesajlar sansüremi takıldı

bu arada varikosel ameliyatı düşünüyoruz onu araştırıyoruz uff çok sıkıldım nasıl nefret ediyorum bir bilseniz tüp yaptıracakların varikosel yaptrırmasına gerek yok diyorlar falan off nebiliiiim yarın gitsem kociş tüp bebek tedavisi için can atıyor bense yaza bile hazır olabileceğimden şüpheliyim çok olumsuz bakıyorum hiç inancım kalmadı tedaviyede çocuğumun olacağınada ayrıca böyle iyiyim gibi bir durum vardı gene geldi kapladı içimi tüpe vereceğin parayla maldivlere git diye dürtüyor şeytan
gidiiim kahvaltı edeyim duş alayım arabayı servise götüreyim

günaydın kızlarrrr burpcum başıma gelmeyen kalmamışşşş. canım ya burpcum benim telim arıza yaptı eşime verdim bakıcak yani ulaşamayabilirsiniz bütün tel nolarınızda onda kayıtlı ya nasıl haber vericem size gelsem tel yok nasıl bulurum. beklemeyin dicektim size sizi trafiğe bırakmayayım

tamam gulimus canım senide görmeyi çok isterdik başka bir organizasyona inşallah eğer olurda gelirsen sana özelden tekrar cep numaramı yolluyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…