kaç gündür topiği kah ıphonedan tubaletteyken
çat pat okuma fırsatım oldu dün biraz işe gitmeden okudum dün semram aradı bugün 3 te buluşuyoruz sermestim semram özlemiştim sizi veeee yaşasın sevimi göreceğime çok seviniyorum belki beklersek balda gelebilirmiş bekleriz bana uyarda ada masalımıza uyarmı önemli olan o :)
çekilişe zevkle katılırım bugün biz çekeceğiz galiba isimleri mavi yanlış okumadıysam sen katılamıyormuşsun tatlım vaşka katılmayan varsa telden bize ulaşsın :) yoksa biz katıveririz mazallah :)))))
bebingim ağrın olmuş dediğin gibi bugün geçer inşallah ama sen yinede bir doktora görün
tuanayım bende histeroskopi olmuştum geçen martta tam 3 ayı doluncada haziranda hamile kalmıştım bilmiiiim etkisi varmı benimkini hatırlarsan çok fena ağrılı olmuştum benimki ofishisteroskopi idi birde operatif histereskopi var ki buda anestezili oluyor ben kesinlikle anestezili tavsiye ediyorum benim rahim duvarımdan beceriksiz kadın geçememişti defalarca defalarca canımı yakmıştı bu yöntemle rahim içi yüzeyi inceleniyor polip varmı tüpler tıkalımı diye ben 2007 dede operatif histeroskopiye benzer bir operasyon olmuştum kuretaj yapılmıştı ama histereskopi eşliğindeydi 2006 da da rahim filmi çektirmiştim hiç birinden birşey çıkmamıştı benim sonuncuyu olma nedenimde başarısız
tüp bebek tedavileriydi
balım yaa ben senin rumuzuna bayılıyordum neden değiştirdin yau
elanaz sende regl olmuşsun bu son olsun bir 9 ay kadar inşallah
özlemim mavicim siz ikiz gibi büyüteceksiniz ne güzel aranızda okadar çok benzerlik varki saymakla bitmiyor şanslısınız
arkadaşlık edecek oğluşlarınız
denizim pıtpıtları duyacaksın
doğuncada tötüden zart zartları duyacaksın
bu ikiside sana dünyanın en güzel sesi gelecek
nursim az kaldı elaennurun gelmesine allah kolay doğum nasip etsin tüm hamilelerimize inşallah
haha zasacıma sermestime sevimime bişi yazmıyorum yüz yüze konuşuruz onlarla sizi kıskandırmak gibin olmasında