Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
offf başım tuttu yaaaa servise gittim yok araba kalacakmış eksper 4 gün içinde bakacakmış dosya açılacakmış sonra aracımı tamire başlayacaklarmış yok artık 1 hafta arabasız ne yaparım ben işe gideceğim sınava gideceğim evin yakınında bir özel servis var üst segment arabaları yapan bir yer nasılsa çok önemli bir hasarı yok aracımın oraya bırakmayı düşünüyorum ama çarpan hatun ruhsatının arka yüzünü teslim etmemiş onda bir sorun var tekrar aradım fakslamasını istedim
benim diyeceğim araba istanbulda tam anlamıyla başa belaaaaa

Son düzenleme:
balcım kazene mesaj atıyorsun o da senden 3 seçenek istiyor
bu şekilde değişiyor bende yeni değiştirdim biliyorsun

bu saatte de kimse yok siz olduğunuzda da ben olmuyorum
kızlar çekilişe bende katılıyorum da kimin kime çıktığı belli olsun
sadece o kişiye adres verelim olmaz mı
kızlar buluştuğunda çekilişi yapacaklar zaten onlar biliyor olucak
ayrıca bebing demişti sanırım limit koyalım diye
ona da katılıyorum

merhaba kızlar pek giren olmamıs tabi hazırlık yaptınız diymi buuluşma için..
burpum gecmiş olsun canım
yahu sen bu evrene nasıl mesajlar gönderiyorsun hayret ya anlamıyorum ben seni

sermest sevim burp semra ve ada tabi öykü ve nazlı kızda var buluşmada nasıl kalabalıklar bugun diy mi
iyi sohbetler canlarım sabırsızlıkla bekliyorum gelmenizi.

şimdi bana gelelim sabah 8.30 da doktordaydım ama size haber vermedim çünki buluşma öncesi keyfiniz kacsın istemedim
karacigerimde hiç büyümeyen cocukluktan beri varolan bi kist vardı o büyümüş ama doktor sorun yok dedi.
amaaaaaaaaaaaaaaa kocaman bir kist büyütmüşüm içimde ve agrının sebebi buymuş 5.5 cm hemide
tabi 1 yıldır doktora gitmedim.bu ay öyle damla damla olmanın nedenide belli oldu
hemen kadın doguma gittik o da baktı neyseki üsttten sanırım dogum kontrol hapına baslıcam kan testi istedi onun sonucunu bekliyorum suan biraz korkuyorum inş temiz cıkar Allahım sen buyuksun yarabbim yardım et bana.
doktorum telini acsa ögrencem de acmadı o da bu bekleme işi insanı mahvediyor yaaaa
tuanayım baska bahara kaldı seninle hamile kalma ihtimali cünki bu ay ilaç içiersem bakalım önümüzdeki aya gidermi bu arkadas ama 1 tüp 1 dogal olduguna göre melek tüp pozitif sende doğal pozitif vereceksin canım bu ay.
bende tüp yapar sırayı devam ettirim artıkın.

suan kafam cok karısık
eşinle konusucam bugun aksam en gec sanırım artık beklemenin anlamsızlıgını bir kez daha gördük
bu ders olsun bi kere daha aynı sey olmuştu ders aldım tüp yapıcam demiştim ama hemen unutuverdim

2.5 yıldır olmuyor işte daha neyi bekliyorum ki
biliyorum tüp te tutmazsa korkum var ama suan cok agrım var ve cok korkuyorum
sanırım kendiliginden gelmesini beklemekten vazgecmeliyim
kendimi toparlayıp tüpe gecmeliyim belki de gelir kuzum di miiiii
su doktoru bi daha arayayım en iyisi

bak bebingcim dr a gittiğin iyi oldu ne olduğunu öğrendin en azından
şimdi önce kistini yok edip sonra rahat rahat hamile kalıcaksın inşallah
belki sende deniz gibi kistle birlikte bir dahaki ay hamile kalırsın kimbilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…