Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kayınvalidem ameliyat oldu fıtıktan
cumartesi ziyarete gidiyoruz büyük ihtimalle
gitmişken evdeki boş odadaki fazlalıkları da götürüp bırakıcaz
odamız yılbaşından önce gelirmiş
ama bence gecikir gibi

melek ben de heyecan yaptım valla
kaç gün sonra hobareyi yapıyoruz
yeni yıla çıtır anne olarak gireceksin ,inşallah

zamanini bende bilmiyorum canim banada süpriz olacak orasi cuma günü randevum var yumos kontrolü ne zaman yumoslari alip ne zaman transfer olacagi belli olacak tatlim sadece sonucu bu sene alacagimi biliyorum ama yeni yila hamile olarak girecegim oleyyyyyyyyyyyyyyyy

alma zaten buhar makinası kaloriferli eve şart
zaten istanbulda da doğalgaz o kadar kurutmuyo bizim evleri bi görsen bize bile şart
her sabah boğazım yapışık uyanıyorum kalorifere suluk takmamıza rağmen hele sigara içerken daha beterdi
çok seviniyorum sigarayı bıraktığım için

kizlar ben hep olumlu düsünüyorum olumsuzu hic düsünmüyor eger olmaza cok aci cekecegim malesef ozaman yapacagim tek is amerikaya ucak bileti alip 2 haftaliga gidecegiz burdan uzaklasacagiz dün esimle böyle bir karar aldik amerikaya gitme sebibimizde benim hayelimi gerceklestiregiz insallah bebisim gelirde gitmeyizzz

melegim güzel düşünmenin karsılıgını alacaksın insallah amerikaya bebişinle birlikte gidersiniz tatlım

mavişim gecmiş olsun kaynvaldeniz icin

sen de sağol sermestim
şekerim 93 çıktı keyiflendim ama 5 dk geç ölçmüşüm:))))
en fazla 100 dür o da nasıl mutlu oldum
ama şimdi çıkıyorum görüşürüz yine öptüm sizi
bu arada
yarım kilo daha almışım
6 kilo oldu toplam
paşam da güzel büyümüştür inşallah

ben kacar yemek yapacagim, tüylerimi alacagim sonrada esim gelir yemek yer yatarim hepiniz cook seviyorum kendinize iyi bakin öpüldünüzzz

mavicim bana yarın hatırlat weewell in kini okuyup yazayım buraya özelliklerini
siz alın da tek işe yaramasın kızlar bebek atesliyken aglarken sizde telaşlı olacaksınız alından 1 sn de ölçmek var cocuguda huzursuz etmeden
civalılar yasaklandı biliyorsunuz hem saglıklı ama okuması cok zor hemde bebek aglarken daha zor

mavicim kayınvalidene gecmiş olsun canım ayrıca A llah sifa versin

benim dedigimin bi üst modeli herhalde mavi 130 olan
yarın onada listeden bakalım cok degil fiyatı ama kaloriferli evde sart bence ben kendime bile ihtiyac duyuyorum

melek ve ball katılıyormusunuz çekilişee.si yazın ona göre biz yapıcaz yarın çekiliş.haber verin yarına kadar!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…