Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ya korkmayın o kadar biz doğuda yayınlarda söylemiyorlar ama -45 i bile gördük gece:)) orada herkesin göreceği yerde termometreler var kocaman kocaman gözüne gözüne sokuyorlar zaten... gündüzleri -28 -30 oluyordu burun kılların bile donuyor valla:)) hatta bir arkadaşın kirpiklerinde rimel varmış buz tutunca yapışmış:)) okula gelince çok gülmüştük... orada 0 olunca güneş açardı ve biz yaşasın bahar geldi diye deli gibi sevinirdik...

özlemcim mavinin orda kar var sende bişey yok ne ilginç memleket bide yakınsınız birbirinize...

ayol ben sıcakkanlıyım ya buraları da ısıttım valla:))

kızılırmak geçiyor buradan belki onun etkisi vardır koca nehir sonuçta....

selaaam kızlllarrrr
öldüm son iki gündürrr
nihayet bu sabah dişçi aradık harıl harıl
özlleeeem devlet hastanesinde hafta sonu bile nöbetçi dişçi oluyomuş gittik sabah
neyse ben üstte bi dişim ağrıyo sanıyodum
adam alt 20 lik dişin ağrıyo ağrı oraya vuruyo çekmek lazım dedi(((((
antibiyotik verdi biter bitmez çekilecek dedi istanbul da çektiricem

ööööyyylllleeeeeeeeeeeeee işte

meraklı arkadaşlarım benim geliym de hepiniz burdayken avatarıma resmimi yapıym olur mu herkes görür değiştiririm sonra
ya da hamile kalıp face imi açıym
ya da özlemle buluşalım:))))o anlatsın

denizcim özlemle aramızda 50 km falan var onlar sahil kesminde:))))))))
2 gün çok güzel yağdı kar bugün eriyo ama çok soğuk Allahtan evler sıcak

suratım ağrıyo kızlar ağrı kesici bile dindirmiyo azalttı ama geçmedi

akşam 8 de binicem otobüse eşim gitmiyo burda
valla dişim ağrırsa yandım ağlıyorum acısından(((
görüşemezsek o zamana kadar hoşçakalın
güzel haberler alın verin
beni unutmayın
deniiiz gelmeye çalışıcam
inşallah fırsatım olur

öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
akşama yine uğrarım belki

hayatımda hiç o kadar soğuk görmedim ben..bursada yasadıgım en soğuk karlı yerdi oda senin dediğinin yanında hiç kalır heralde.
çok komikmiş kirpiklerin yapışması.valla bu soğuk yaramadı bize in cin top atıyo sokakta..benneyaptımki

mavicim geçmiş olsun arkadasım.bizim sözümüzü dinlenmedin zamanında gitseydin iltihaplanmaz dı hem.artık idare edicen agrıyla.simdiden iyi yolculuklar seni özlicez.fırsat bulursan gel tamam mı....
20 lik feci bişey ben cektirmiştim.sonra rahatlıyor kurtuluyorsun...
eşiminde agrıyo son gunlerde..esinin ajan olmamasına sevindim. olsada zaten söylemezdin sekerim.kalın giyin ist da donuyorlarmıs bakkk

amin canım zorda olan herkese yardım etsin allahım..

deniz nerdesin canım ya bugünü saymazsak kaldı 5 günnnnnnnnn

geldim canım ama geç oldu çok kötü bir gece geçirdim 12 gibi burdan çıkınca yattım dön dön uymuadım birden yatağın içinde ağlamaya başladım neden mi kendimi o güne hazırladım sonucu aldığım zaman negatif olmasına saçma ama elimde değil sonra saat 1.30 olmuş farkında değilim eşim aradı içine doğmuş herhalde canım ya belli etmedim tabi uyuyamamış bende tabi..sonra gene dön dön sabaha kadar kalktım ilaçlarımı içtim yüzüm şişmiş nasıl gene yattım ama doğru düzgün uyumadım birde o arada rüyamda haşlanmış yumurta gördüm:)))

geçmiş olsun canım ya sağ salim git gel kendine dikkat et gzüel bir tatil geçir
diş işinide hallet gel bebiş gelince zor olur ona göre kalmasın bu işler

canım hayırlı işler sanada soğuk ya millet ekmeğini bile 5 -10 tane alıyormuş sokağa çıkmasın diye..hava soğuk olunca hiç sevmiyorum ben de çok kar soğuk gördüm ama sevmiyorum allahtan izmirdeyiz de klima yetiyor yoksa yandıydık...

ben geç kalmışım kimsecikler yok
kızlar bugünkü hissiyatımla ben umudumu yitirmeye başladım ne bileyim ya öyle bir his işte
olmadığına mı yanarsın dünyanın parasını verip borca girdiğine mi bir dahaki tedavi için aylarca bekleyecek olmamamı hangisine bilmiyorum...off bugün çok karamsarım nedense..

neyse canım ya geçmiş olsun:)) eee memnun kaldın mı peki? ya benim 20likler çıkmadı daha bebekken de dişlerim 11 aylıkken çıkmış:))

meraklı arkadaşlarım benim geliym de hepiniz burdayken avatarıma resmimi yapıym olur mu herkes görür değiştiririm sonra
ya da hamile kalıp face imi açıym
ya da özlemle buluşalım:))))o anlatsın

ay evet ya artık buluşsak iyi olacak :)) ama ben seni gördüm çok tatlısın sen ya:)))opuyorumnanaktan

denizcim özlemle aramızda 50 km falan var onlar sahil kesminde:))))))))
2 gün çok güzel yağdı kar bugün eriyo ama çok soğuk Allahtan evler sıcak

tabi ya ben bikinimi giydim güneşleniyorum... ama gerçekten bugün çok güzeldi hava bakalım çarşamba çok kötü olacakmış etkilenecek miyiz? ayy ben zaten sevmiyoru karı ya hadi neyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…