Bu arada dün gece bir rüya gördüm,hayır olsun diyelim,ama aramızdan biri hamileymiş,bilin bakalım kim,telefonda konuşuyoruz,Ayşen hamileyim diyor,ben de diyorum ki,bu ay senden böyle bir haberin geleceğini bekliyordum diyorum,o kadar mutlu oluyoruz ki,ve açıklıyorum hamilemizi,ayın hamilesiiiiiiiiELANAZZZZZZZZZ
Kızlar,şimdilik çıkmak zorundayım,herkese tek tek yorum yazamıyorum,çünkü işe gitmek zorundayım,ama hepinizi çok seviyorum,görüşürüzzzz,Elanaz tebrikler cnm bu arada
gelelim bana hafta sonu girmedigim icin kusura bakmayin esim beni alp daglarina kacirdi kayak yapmaya herseyi ayarlamis bana süpriz yapti ve cokta iyi geldi dün gec vakitte geldik eve. sekerler tam 26 yumoslarim var hepside simdilik iyi kalitedeymis yarin tekrardan kontol edecek kan alacak persembe günü yumoslari alacak veeee pazar günüde transfer:)))))))))))))) persembe gününden ihtibaren raporluyum ayin 19na kadar 20sinde ise basliyorum 3 gün calisiyorum sonra isyeri yilbasi tatiline giriyor yuphiiiiiiiiiiiiii:))))))))))))))))
ay sermestim kafa kalmamıs bende
Allah kavustursun canım şimdiden görüşürüz sonra
melek beni korkutma amaaaaaa
cok tırsıyorum zatennnnn
denizim valla nasıl olursa olsun kabullenecem baska carem yokki
doktor agır iş ani hareket yok dedi
yorulmak yok dedi agrım cok cünki bi de büyük ya Allah korusun agzıma bile almak istemiyorum
ev kirliyken bana geliyorlar mecbur katlanıcam
hiç yoktan iyi olur
elanazcım valla sende amma cok bebiş görmeye gittin di mi
cok yakında senin bebişini görmeye gelsinler inş :)
ya asamaları biliyorum asılamadan aslında cok benzer simdi gitcem alttan muayene-smir-kan testi-iğneler sık sık usg takip
bunlar kolay
ama anesteziyle yumurta toplanması ve transfer korkutuyor işte
benim ilk aşılamam sıkıntılıydı ikincisi cok rahattı mesela
inş bu da rahat olur sonucta kendi evimde memleketimde olmayacagım
işten de sıkıntı olmaz da rahat geciciriz inş.
bence ne olur olmaz iki tane transfer yapsınlar imkan varken o kadar katlandın sıkıntılara
tek koydurursan dondurt kalitelilieri ama canım
balcım seni sona bıraktım kızlar yazmış zaten tekrarlamak istemiyorum
senin arkadaşlığın lazım bize burda kimsenin statüsüne ve parasına ihtiyacımız yok zaten
hepimizin aynı kafada olması yeter
biz onun için uzun zamandır bir aradayız
onun için takma kafana bebişine bak sen
bu arada bene şime kızıyordum hatta bu yüzden hafta sonu surat yaptım yatak çarşaflarını sök dedim o da unutmuş niye unuttun diye konuşmadım bir süre ,ama seninki daha betermiş bence bırak bazı şeyleri yapma
aksilikleri grödüğü zaman anlasın
ben bu konuda çok inatçıyım mesele böyle yola geliyorlar malesef..bizde de herşey bana bakıyordu pazar market evin işleri marifet sanki fena lıştı sonra ama şimdi herşeyi beraber yapıyoruz..
birde başınızdaki sorunlara üzüldüm inşallah en kısa zamanda atlatırsınız
keşke eşin pakistanda biraz daha kalsaydı en azından maddi olarak rahatlardınız
hayırlısı olsun herşey için
ben çok fena hapşuruyorum ya
bir başladı mı 4-5 defa
bebeğime birşey oacak diye korkuyorum valla
kizlar aslinda benim bu tüp tedavisi cok zor geciyor cok canim yaniyor igneler cok kötü yan etkisi göster yeri geldiginde dayanamiyorum hüngür hüngür agliyorum eger olmaz bidaha yaptirmayacagim daha dogrusu cocuk hevesimde bitti olursa olur olmazsa allahin taktir ilahisi buymus der bu sayfayi kapatirim yasadiklarim gercekten kapus gibi bidaha yasamak istemiyorum ilk tüp tedavisi cok rahat gecmisti ama bu canimdan bile bezdirdi beni sakin beni yanlis anlamayim herkesinkide böyle olacak diye bisey yok
tsk ederim elanazcigim esimle pek ikiz düsünmüyoruz zor olur diye ama dahada tam karar vermedik ikitanemi transfer yapsin bitanemi diye bakalim artik pazar günü belli olur
bal olurdu asagıda o yok
denizin sermestin sevimin işi var
elanaz gezmeye gidicek
semra adayı bekler ası oldu diye
burp zaten iptal tuanayda
eee bi melek bi ben mi varız bugun
bende evdeyim ve iş yapamıyorum vakit gecmiyor anlayacagınız
ah iş yapsam süper olurdu
aslında dün koymuştum kafama dip köşe giricem diye
bugun doktoru aradım agrım var diye ani oturup kalkmak bile yasak tembelleşitriyorlar beni yaaa
ev de olmak zormus 2 saatte anladım valla
tabi iş yapsam temizlik yemek pasta çörek anlamamda otur otur olmuyor bünyeye zararlı
kadın gitsede yatsam uyusam
ya asamaları biliyorum asılamadan aslında cok benzer simdi gitcem alttan muayene-smir-kan testi-iğneler sık sık usg takip
bunlar kolay
ama anesteziyle yumurta toplanması ve transfer korkutuyor işte
benim ilk aşılamam sıkıntılıydı ikincisi cok rahattı mesela
inş bu da rahat olur sonucta kendi evimde memleketimde olmayacagım
işten de sıkıntı olmaz da rahat geciciriz inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?