Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
melek beni korkutma amaaaaaa
cok tırsıyorum zatennnnn

denizim valla nasıl olursa olsun kabullenecem baska carem yokki
doktor agır iş ani hareket yok dedi
yorulmak yok dedi agrım cok cünki bi de büyük ya Allah korusun agzıma bile almak istemiyorum
ev kirliyken bana geliyorlar mecbur katlanıcam
hiç yoktan iyi olur

canım dogru görmüşün de bugün evdeyim ya ben
eşim gidece gönderince onu gelicem kısmetse
şimdilik kacıyorum yine ben

hadi inşallah Ayşencim bu ay bende çok istiyorum çok olumlama yapıyorum kendime ve eşime
ama daha bu hafta yumurtlama günlerim başlayacak daha habere çok var ama yine de rüyana çok mutlu oldum

Kızlar,şimdilik çıkmak zorundayım,herkese tek tek yorum yazamıyorum,çünkü işe gitmek zorundayım,ama hepinizi çok seviyorum,görüşürüzzzz,Elanaz tebrikler cnm bu arada

melekcim çok sevindim canım 26 yumoştan gelsin ikiz bebişler

ay sermestim kafa kalmamıs bende
Allah kavustursun canım şimdiden görüşürüz sonra

Allah kavuştursun sermestcim

elanazcım valla sende amma cok bebiş görmeye gittin di mi
cok yakında senin bebişini görmeye gelsinler inş :)

canim ben korkasin diye anlatmadim kuzum herkesde ayni olacak diye biseyler yok tatlim benim ilk tüp tedavim cok rahatti hicbiseycikler hissetmedim bide ortaki ilaclarla burdaki ilaclar ayni degil tatlim sen sakin korkma tamammi

bal olurdu asagıda o yok
denizin sermestin sevimin işi var
elanaz gezmeye gidicek
semra adayı bekler ası oldu diye
burp zaten iptal tuanayda
eee bi melek bi ben mi varız bugun
bende evdeyim ve iş yapamıyorum vakit gecmiyor anlayacagınız
ah iş yapsam süper olurdu
aslında dün koymuştum kafama dip köşe giricem diye
bugun doktoru aradım agrım var diye ani oturup kalkmak bile yasak tembelleşitriyorlar beni yaaa
ev de olmak zormus 2 saatte anladım valla
tabi iş yapsam temizlik yemek pasta çörek anlamamda otur otur olmuyor bünyeye zararlı
kadın gitsede yatsam uyusam

tsk ederim elanazcigim esimle pek ikiz düsünmüyoruz zor olur diye ama dahada tam karar vermedik ikitanemi transfer yapsin bitanemi diye bakalim artik pazar günü belli olur

ya asamaları biliyorum asılamadan aslında cok benzer simdi gitcem alttan muayene-smir-kan testi-iğneler sık sık usg takip
bunlar kolay
ama anesteziyle yumurta toplanması ve transfer korkutuyor işte
benim ilk aşılamam sıkıntılıydı ikincisi cok rahattı mesela
inş bu da rahat olur sonucta kendi evimde memleketimde olmayacagım
işten de sıkıntı olmaz da rahat geciciriz inş.

bence ne olur olmaz iki tane transfer yapsınlar imkan varken o kadar katlandın sıkıntılara
tek koydurursan dondurt kalitelilieri ama canım

yumos toplanmasindan hic korkmam canim onda hic agrin oluyor uyandiginda hissetmiyorsun bile ama transferde anestesi olmadigi icin agri oluyor bende olmustu ama diger kizlarda olmamis canim

bence ne olur olmaz iki tane transfer yapsınlar imkan varken o kadar katlandın sıkıntılara
tek koydurursan dondurt kalitelilieri ama canım

burda otomatikmen bir sene donduruyorlar canim bakalim ya artik hayirlisi neyse o olsun zaman yaklastikca heycanlaniyorum

melekcimm inşallah olucak canımm budefa.bencede 2 tane koydur imkanın varsa,hatta 3:))hepsi tutsun 3üzün olsun inşallahhhhhhhhhh!!!!!!!!!!zor olur ama çok güzel olur.

bebingcim ben ada için dışarıya falan götürdüğümde yemeğini koyabileceğim sağlı bir saklama kabı aryorum,içi bölüm bölüm olsun,meyvesini,yoğurdunu,çorbasını koyayım,sıcak tutsun,varmı böyle bişey senin bildiğin canım??

saol denizcim sizin gibi dostlarım olduğu için çok mutluyum canım. ben senin gibi inatçı olamıyorum işte onun için oda bildiği için sanırım öyle yapıyor. oda pakistanda kalmadığı için pişmanmış.

ben çok fena hapşuruyorum ya
bir başladı mı 4-5 defa
bebeğime birşey oacak diye korkuyorum valla

korma canım bişiycik olmıcak bebeğine rahat ol. allerjik olabilir tatlım

ah canım benim ya bu çekindiğin sıkıntıların mükafatını alıcan hayırlısıyla canım

tsk ederim elanazcigim esimle pek ikiz düsünmüyoruz zor olur diye ama dahada tam karar vermedik ikitanemi transfer yapsin bitanemi diye bakalim artik pazar günü belli olur

sen yinede 2 tane yaptır olmazsa dondurursunuz şansın daha çok oluyor sanırım

canım ben gulimus bal değil canım ya unuttun mu burdayım ben eve kadın almakta zor dimi ya başında bekle iyice sıkıntıya giriyon

inşaşşh canım sen ne zaman başlıyon kız tüp için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…