yaptırdık geldik,biraz ağladıama olur o kadar teyzesi..Zasacım,cnm Adacığımla size de kocaman bir günaydın,canı çok yanmadan aşılarını yaptırır gelirsiniz inşallah...Afiyet olsun ayrıca...
ooo herşey süperrr!!özledim seni.selam söyleercan enişteme.gelelim bana hafta sonu girmedigim icin kusura bakmayin esim beni alp daglarina kacirdi kayak yapmaya herseyi ayarlamis bana süpriz yapti ve cokta iyi geldi dün gec vakitte geldik eve. sekerler tam 26 yumoslarim var hepside simdilik iyi kalitedeymis yarin tekrardan kontol edecek kan alacak persembe günü yumoslari alacak veeee pazar günüde transfer:)))))))))))))) persembe gününden ihtibaren raporluyum ayin 19na kadar 20sinde ise basliyorum 3 gün calisiyorum sonra isyeri yilbasi tatiline giriyor yuphiiiiiiiiiiiiii:))))))))))))))))
gel canım yeee:)senin için diyet yok cnm,daha erken.semra adanın o yediklerinden bendemi yesemmki hem şu diyet listende neler var anlat bakalım
karma aşı tatlım,1 yaşına kadar rahatızartık.semracigim adaya ne asi vuruluyor tatlim?
bende makinam tamirde gelsin yüklücemm.meleğim fotolar semrada ben ve yeşimin hafıza kartı yoktu biz çekemedik semra atar heh göbek var ama kızlar yok kilolu değilsin diyor ama ben kendimi duba gibi görüyorum nedense
geçmiş olsundenizcim,biişey olmaz,ama dikkat et.ben çok fena hapşuruyorum ya
bir başladı mı 4-5 defa
bebeğime birşey oacak diye korkuyorum valla
maşallah yumoşlara
ama alp dağlarında dondurma yapmadın değil mi yumoşları:))
izninin olmasına da çok sevindim melekcim ne güzel evde dinlenerek geçrieceksin
asıl yılbaşı hediyesini sen vereceksin hepimize tek tek
benim hediyem bebiş olsun lütfen:))
hadi hayırlısı canım minik kelebeğinin gelmesine az kaldı. bekliyoruz güzel haberini tatlım
ay evet ya ni fotolar meraktayız yükleyin bir an önceeede görelim
ben çok fena hapşuruyorum ya
bir başladı mı 4-5 defa
bebeğime birşey oacak diye korkuyorum valla
selam fıstıklar...her zamanki gibi yine işteyim ama hiççalışasım yok...geceleri artık uyuyamıyorum nefesim daralıyor...daha çok var doğumada...artık bira na önce gelsin kızım hem o hem ben rahatlayayım..haftasonu zorda olsa aldığım son eşyaları yıkadım ütüleyip yerleştirmesi kaldı...ama uzun süre oturamıyorum...parça parça ütüleyip kaldırmam lazım...
tuanayım ayın hamilesi demek elanaz cok sevindim canım
ama sende hamile kalacaksın bu ayaaaaaa
melekcim cok az kaldı demek ayy nasıl heyecanlıyım simdi kendimide düşününce karnım agrıyor ilkokulda sınav a gircegim zamanlardada böyle agrırdı benim
Haftasonu Homeopaty kursuna başladım,16 saatlik ilkyardım kursumu tamamladım ve sertifikamı aldım,ama Allah izin verirse önümde beni bekleyen 3 yıllık bir eğitim dönemi var ve sonunda homeopat olabileceğim....İnsanlara yardım edebileceğim,tedavi edebileceğim,bu şimdiden bile beni heyecanlandırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?