Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam sekerlerim güzel bir hafta olsun hepimiz için canlarım
pek iyi uyuyamadım gece sersem gibiyim
yeni kadın basladı onun basında nöbetteyim bugun evde
dükkanda yıgınla işim var aslında ama temizlikçi alıştırmam sart oldu artık

benim ilacıcı içmeme lüksüm malesef yok içiicem ve bi aksilik olmazsa hemen baslıcam tüp e inş hayırlısı olur hakkımızda.
sürekli dua ediyorum gecsin diye korkuyorum çünki agrı yapıyor da

Zasacım,cnm Adacığımla size de kocaman bir günaydın,canı çok yanmadan aşılarını yaptırır gelirsiniz inşallah...Afiyet olsun ayrıca...
yaptırdık geldik,biraz ağladıama olur o kadar teyzesi..

ooo herşey süperrr!!özledim seni.selam söyleercan enişteme.

semra adanın o yediklerinden bendemi yesemmki hem şu diyet listende neler var anlat bakalım
gel canım yeee:)senin için diyet yok cnm,daha erken.
semracigim adaya ne asi vuruluyor tatlim?
karma aşı tatlım,1 yaşına kadar rahatızartık.
meleğim fotolar semrada ben ve yeşimin hafıza kartı yoktu biz çekemedik semra atar heh göbek var ama kızlar yok kilolu değilsin diyor ama ben kendimi duba gibi görüyorum nedense
bende makinam tamirde gelsin yüklücemm.

ben çok fena hapşuruyorum ya
bir başladı mı 4-5 defa
bebeğime birşey oacak diye korkuyorum valla
geçmiş olsundenizcim,biişey olmaz,ama dikkat et.

günaydın kızlarrrrr.

dün giremedim hanımlar malum ev temizliği yaptım çok yoruldum. hepsini yetiştiremedim haftaya kaldı yarısı işlerimin akşamada dr randevum var sabah kan verdim progestoron sonucumu göstericem. reglim olmak üzere rahatsızım karnım ağrıyor kasıklarım göğüslerim çok ağrıyor. yani hiç keyfim yok.

sevimcim adresini özelden atarmısın tatlım

burpcum kuzum neden bu kadar karamsar oldun canım rabbimin mucizelerine inan canım gelicek bebişin en kısa zamanda yada bir an çnce tüp yaptır canım ya hayırlısı olsun hakkında

özlemcim bebişinin cicileri hayırlı olsun daha dün gibi ya güzel haberini verdiğin gün batu beyimize eminim çok yakışıcak canım cicileri

tuanaycım hadi inşallah bu ay hamiş haberi verir elanazımız bize yılın son ayı mütiş olucak eminim:98:

tuanayım ayın hamilesi demek elanaz cok sevindim canım
ama sende hamile kalacaksın bu ayaaaaaa

melekcim cok az kaldı demek ayy nasıl heyecanlıyım simdi kendimide düşününce karnım agrıyor ilkokulda sınav a gircegim zamanlardada böyle agrırdı benim

tuanayım yeni meslegin hayırlı olsun cnaım
senin cok basarılı olucagını biliyorum cok iyi gelicesin baskalarınada
bizde senin basını daha cok agrıtıcaz demekkki
bebeklerimizi büyütürken kendimiz yaslanırken

nursimcim vuslata geri sayım devam ediyor sana zaman gecmek bilmez tabi
çok şükür az kaldı ufak tefek sıkıntıların var ama annelik şimdiden basladı işte
Allah dayanma gücü versin canım

denizcim gecmiş olsun canım benim
alerjik bişey mi ki üstüste hapsırmak
bişey olmaz kuzuna meraklanma sen

zasacım asınız oldu demek gecmiş olsun 6 ay rahatsınız o zaman

nursimcim son zamanlar zor değil mi ben şimdiden böyleyim ne olacak halim bilmiyorum valla
az sabır daha annesi kuağına aldığında hepsi geçecek inşallah

hasta falan değilim ama arada tutuyor işte
ya da hasta olacağım inşallah olmam da bakalım artık

özlem hem ana kucağı hem oto koltuğu mu aldın
bir ara profiline resimlerini atsana bakalım
park yatak nasıl geldi gözüne rahat edecek mi sence park yatakta
kumaştan birde hareket etmeye başlayınca yatağı yerinden oynatmaz mı benim grödüklerim çok basit geldi gözüme de ondan sordum sentecrübe et bana anlat :))

sana da kolay gelsin bebingim
inşallah bu sefer ki işi düzgün biridir uğraştırmaz seni

yok canim dondurmadim insallah canim hepinize o güzel haberleri veririm tatlim insallah

hadi hayırlısı canım minik kelebeğinin gelmesine az kaldı. bekliyoruz güzel haberini tatlım

ay evet ya ni fotolar meraktayız yükleyin bir an önceeede görelim

daha var tatlim beklemek cok zor gercekten((

ben çok fena hapşuruyorum ya
bir başladı mı 4-5 defa
bebeğime birşey oacak diye korkuyorum valla

gecmis olsun hayatim korkma hic biseycikler olmayacak denizcige..

allah san kolaylik versin canim biran önce sag salim bebisini kucagina alirsin insallah kuzum

ama beklemek cok zorrrr((((((((

bak özlemcigim bende merak ettim simdi fotolari cekte bakalim kendinide cek olurmu bakalim göbüs cikmismi bartucuk belli oluyormu artik:))))

bebing senin adina cok sevindim tatlim sonunda söyleyip kurtulmusun canim benim insallah en kisa zamandada bebisin gelir

hava çok soğudu ya geç bile kaldı ama sevmiyorum soğuk havayı
duşa girmek bile istemiyor canım
ama girmem lazım sonra da dışarda biraz işim var
görüşürüz kızlar sizelere kolay gelsin

çok sevindim canım hadi hayırlısı olsun

kızlar bende arkadaşlarla bebek görmeye gidicem
kalkıp hazırlanayım gelince okurum görüşürüz

kizlar aslinda benim bu tüp tedavisi cok zor geciyor cok canim yaniyor igneler cok kötü yan etkisi göster yeri geldiginde dayanamiyorum hüngür hüngür agliyorum eger olmaz bidaha yaptirmayacagim daha dogrusu cocuk hevesimde bitti olursa olur olmazsa allahin taktir ilahisi buymus der bu sayfayi kapatirim yasadiklarim gercekten kapus gibi bidaha yasamak istemiyorum ilk tüp tedavisi cok rahat gecmisti ama bu canimdan bile bezdirdi beni sakin beni yanlis anlamayim herkesinkide böyle olacak diye bisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…