bitanem sen okadar bıkmışsınki artık olcağına bile inanmıyorsun ama memo bu yazıyı okumuş bak yeşim hamile gel diye seslendi bktım hani dedim ya test yapmışya kopkoyu kırmızı çizgi çıkmış 2tane dedi bende inş o gebeliktede çıkar dedim bak gör o hamile kalcakdedi inşşşşşşşşşşşşşşbugün haftaiçi olsa kesin doktora giderdim dün akşam ve bugün öğlene kadar oturamadım bile yumoşlar çokmu büyüdü çatladımı kistmi merak ettim dün ikinci çizgi kıpkırmızı çıktı hatta diğerinden daha koyuydu ama ben şu rezerv azlığını araştırdım kızlar en beter duurum bu yani çocuk sahibi olmam neredeyse imkansız siz istediğiniz kadar kızın okadar tedavide dumur yumurtaların gelişmemesindende anlaşılıyor ve bu rezerv azlığında hamilelik gerçekleşse dahi düşükle sonuçlanıyor
kızmayın boşuna ortada olan durum bu görmezden nereye kadar geleceğim
herkese iyi geceler tatlı uykular sabaha görüşürüz
özlemcim güle güle kullansın batu cicilerini
iyiyim meleğim kızlarla buluşmamız güzeldi zaman çok çabuk geçti ben daha açılmadan saat doldu ayrıldık yeşimide semramıda sermestide çok sevdim hele adamıza bayıldımallah nazarlardan saklasınçok uslu bende ondan istiyorum ama benimki kesin şimdi usluya çıkınca cadı olcak aynı anası gibi
terziye gide ceğim ordan kuyumcuya ordanda pazara ordan nereye bilmem ama anam bu gün beni çok yoracak eminim
bebim gözün aydınkimseler yok ben yazayım gelince görün artıkın
şimdi gittik oturduk eşim gircek giremiyor konusmaya bi türlü
gülcem gülemiyom sinirim bozuldu nasıl
neyse ısrarlarımla girdi konuya özet geceyim
şooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkk geçirdiler
inanmadılar
tabi bildikleri bişeyde degil
acayip üzüldüler agladılar hiç beklemezdim kayınvalidemin tansiyonu cıktı kayınpeder fenalastı bi de onlarla ugrastık
ben cok uzuldum aglamamak için şekilden şekle girdim
niye sölemediniz dediler üzülmeyin diye dedik
eşim laf soktu siz bizim cocuk istemedigimizi sandınız ama biz nelerle ugrastık diye
mahvoldular acıkcası
kimseye sölemek istemedi kayınpeder kızına bile cok sasırdım
eee tedavi için 15-20 gun olmıcaz dedik
yurtdısına gittiler derim dedi kime ne dedi
sonra baska hastalık için gittiler deriz dedi ben kabul etmem dedim
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nasıl rahataladım anlatamam size ya
nasıl bir yükmüş bu üstümde
haftasonları da kimseler yazmıyor yaaaaa
melek burpun dogum günün kutlamıs ama buraya ugramamıs cadı
bi haber verse ya noldu doktor işleri.
bu konuyu konusmak bana iyi geldi belki onlarla olan gerginliklerimizde azalır kimbilir
cok heyecanlıyım inş kistim gecer bu ay hemen baslarlar tedaviye
2011 in ilk hamilelerinden olurum
başladık yine ya tam sopalıksın arada olumsuz nöbetin tutuyorbugün haftaiçi olsa kesin doktora giderdim dün akşam ve bugün öğlene kadar oturamadım bile yumoşlar çokmu büyüdü çatladımı kistmi merak ettim dün ikinci çizgi kıpkırmızı çıktı hatta diğerinden daha koyuydu ama ben şu rezerv azlığını araştırdım kızlar en beter duurum bu yani çocuk sahibi olmam neredeyse imkansız siz istediğiniz kadar kızın okadar tedavide dumur yumurtaların gelişmemesindende anlaşılıyor ve bu rezerv azlığında hamilelik gerçekleşse dahi düşükle sonuçlanıyor
kızmayın boşuna ortada olan durum bu görmezden nereye kadar geleceğim
ben geldimmmmm :))) bir anda karar verdik ve ankaraya gittik... oğluşumuza ciciler aldık... çok yorgunum yarın okurum :)
allahım batu beye ciciler alınmış güle güle giysin kullansın beyfendizasa teyzesi, sermest teyzesi ve mavi teyzesi oğluşum size çooooooooooooooooooook teşekkür ediyor
park yatak,ana kucağı oto koltuğu, 2 tane battaniye, 3lü çıtçıtlı body :)))
battaniye alacağım sözde penye alacaktım yaza geliyor diye ama ne yaptım 1 tane polar, 1 tane kadife aldım ama penye almadım :)))
pike şeklinde olanlar vardı modelini sevmedim bakacağım artık nette falan...
ay daha kendi gelmeden eşyaları yer kapladı ya :)
hadi kolay gelsin ayşencim şimdiden başarılar sanaHaftasonu Homeopaty kursuna başladım,16 saatlik ilkyardım kursumu tamamladım ve sertifikamı aldım,ama Allah izin verirse önümde beni bekleyen 3 yıllık bir eğitim dönemi var ve sonunda homeopat olabileceğim....İnsanlara yardım edebileceğim,tedavi edebileceğim,bu şimdiden bile beni heyecanlandırıyor
gelelim bana hafta sonu girmedigim icin kusura bakmayin esim beni alp daglarina kacirdi kayak yapmaya herseyi ayarlamis bana süpriz yapti ve cokta iyi geldi dün gec vakitte geldik eve. sekerler tam 26 yumoslarim var hepside simdilik iyi kalitedeymis yarin tekrardan kontol edecek kan alacak persembe günü yumoslari alacak veeee pazar günüde transfer:)))))))))))))) persembe gününden ihtibaren raporluyum ayin 19na kadar 20sinde ise basliyorum 3 gün calisiyorum sonra isyeri yilbasi tatiline giriyor yuphiiiiiiiiiiiiii:))))))))))))))))
benim hediyem bebiş olsun lütfen:))denizcigim özelime adresini yazarmisin tatlim?
ben çıkıyorum herkezi öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gelelim bana hafta sonu girmedigim icin kusura bakmayin esim beni alp daglarina kacirdi kayak yapmaya herseyi ayarlamis bana süpriz yapti ve cokta iyi geldi dün gec vakitte geldik eve. sekerler tam 26 yumoslarim var hepside simdilik iyi kalitedeymis yarin tekrardan kontol edecek kan alacak persembe günü yumoslari alacak veeee pazar günüde transfer:)))))))))))))) persembe gününden ihtibaren raporluyum ayin 19na kadar 20sinde ise basliyorum 3 gün calisiyorum sonra isyeri yilbasi tatiline giriyor yuphiiiiiiiiiiiiii:))))))))))))))))
meleğim fotolar semrada ben ve yeşimin hafıza kartı yoktu biz çekemedik semra atar heh göbek var ama kızlar yok kilolu değilsin diyor ama ben kendimi duba gibi görüyorum nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?