Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bitanem sen okadar bıkmışsınki artık olcağına bile inanmıyorsun ama memo bu yazıyı okumuş bak yeşim hamile gel diye seslendi bktım hani dedim ya test yapmışya kopkoyu kırmızı çizgi çıkmış 2tane dedi bende inş o gebeliktede çıkar dedim bak gör o hamile kalcakdedi inşşşşşşşşşşşşşş
herkese iyi geceler tatlı uykular sabaha görüşürüz
özlemcim güle güle kullansın batu cicilerini

bebingim görüşelim canım bol kazançlı müşteriler dükkanın dolsun taşsın inş bereketli günler

iyiyim meleğim kızlarla buluşmamız güzeldi zaman çok çabuk geçti ben daha açılmadan saat doldu ayrıldık yeşimide semramıda sermestide çok sevdim hele adamıza bayıldımallah nazarlardan saklasın çok uslu bende ondan istiyorum ama benimki kesin şimdi usluya çıkınca cadı olcak aynı anası gibi

brup canim bence sen tüp yaptir olacak ben senin adina cok umutluyum tatlim allahin izniyle olacak bitanem olacak

eee cadinin hakkindan cadi gelir demisler tatlim:))))))))))

terziye gide ceğim ordan kuyumcuya ordanda pazara ordan nereye bilmem ama anam bu gün beni çok yoracak eminim

kolay gelsin canim kendine dikkat et kuzum buarda ben senin fotolarini görmek istiyorum göbüs cikttimi diye merak ediyorum canim benim

meleğim fotolar semrada ben ve yeşimin hafıza kartı yoktu biz çekemedik semra atar heh göbek var ama kızlar yok kilolu değilsin diyor ama ben kendimi duba gibi görüyorum nedense

fatmagülün suçu ne deki mustafa var ya mavi gözlü
o senin kocanmış
senin doğum gününmüş küçük küçük bir sürü pasta var ama sen konuşmuyorsun kapıyı kapatıp benim doğum günümü unuttun diyorsun inatcı ekçi bzide sana sürpriz yapacağını anlatmaya çalışıyoruz
çook gerçekçiydi
sonra büyük bir evde bütün kızlar buluşmuşuz yemek yemeğe çalışıyoruz sonrasını hatırlamıyorum

bebim gözün aydın
iyi yapmışsın önce arkadaşın şimdi kayınvalidenler yüklerini bir bir atmaya başladın sırtından
sonra başka yük binecek bu rahatlamanın ardından sırtına dünyanın en tatlı yükü
çok sevindim senin adına destek vermelerine
canları sıkılmış evlatlarısınız çünkü
inşallah ilaçtan sonra kendiliğinden gelir bebeğimiz
hatırlıyor musun arabada seni aramıştım ağlamıştım sende ve annemde dahil bir çok kişi ilaca başla kist için demiştiniz ama ben inatla içmedim bebeğim gelecekmiş meğersem
seninde bu ilaçtan sonra gelecek inşallah

inşallah
benim yoğun geçti dünde bayıldım yorgunluktan eşimden de fırsat kalmadı zaten hep uzandım ondan gelemedim hafta sonu
başladık yine ya tam sopalıksın arada olumsuz nöbetin tutuyor
sen doğru düzgün bir doktor da rutin bir kontrole gir bakalım önce o karar versin yumurta rezervin az diye
yaza kadar zaman verdin zaten kendine sonra moral topla ne yaparsan yap ama tam takım başla tedaviye

ben geldimmmmm :))) bir anda karar verdik ve ankaraya gittik... oğluşumuza ciciler aldık... çok yorgunum yarın okurum :)

allahım batu beye ciciler alınmış güle güle giysin kullansın beyfendi
hadi kolay gelsin ayşencim şimdiden başarılar sana

maşallah yumoşlara
ama alp dağlarında dondurma yapmadın değil mi yumoşları:))
izninin olmasına da çok sevindim melekcim ne güzel evde dinlenerek geçrieceksin
asıl yılbaşı hediyesini sen vereceksin hepimize tek tek

denizcigim özelime adresini yazarmisin tatlim?
benim hediyem bebiş olsun lütfen:))
ben çıkıyorum herkezi öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hadi kolay gelsin sevüüm cadısı çok yorma kendini

hadi hayırlısı canım minik kelebeğinin gelmesine az kaldı. bekliyoruz güzel haberini tatlım

meleğim fotolar semrada ben ve yeşimin hafıza kartı yoktu biz çekemedik semra atar heh göbek var ama kızlar yok kilolu değilsin diyor ama ben kendimi duba gibi görüyorum nedense

ay evet ya ni fotolar meraktayız yükleyin bir an önceeede görelim

balcım seni sona bıraktım kızlar yazmış zaten tekrarlamak istemiyorum
senin arkadaşlığın lazım bize burda kimsenin statüsüne ve parasına ihtiyacımız yok zaten
hepimizin aynı kafada olması yeter
biz onun için uzun zamandır bir aradayız
onun için takma kafana bebişine bak sen

bu arada bene şime kızıyordum hatta bu yüzden hafta sonu surat yaptım yatak çarşaflarını sök dedim o da unutmuş niye unuttun diye konuşmadım bir süre ,ama seninki daha betermiş bence bırak bazı şeyleri yapma
aksilikleri grödüğü zaman anlasın
ben bu konuda çok inatçıyım mesele böyle yola geliyorlar malesef..bizde de herşey bana bakıyordu pazar market evin işleri marifet sanki fena lıştı sonra ama şimdi herşeyi beraber yapıyoruz..
birde başınızdaki sorunlara üzüldüm inşallah en kısa zamanda atlatırsınız
keşke eşin pakistanda biraz daha kalsaydı en azından maddi olarak rahatlardınız
hayırlısı olsun herşey için

ben çok fena hapşuruyorum ya
bir başladı mı 4-5 defa
bebeğime birşey oacak diye korkuyorum valla

selam fıstıklar...her zamanki gibi yine işteyim ama hiççalışasım yok...geceleri artık uyuyamıyorum nefesim daralıyor...daha çok var doğumada...artık bira na önce gelsin kızım hem o hem ben rahatlayayım..haftasonu zorda olsa aldığım son eşyaları yıkadım ütüleyip yerleştirmesi kaldı...ama uzun süre oturamıyorum...parça parça ütüleyip kaldırmam lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…