canım benim kıyamam ya yatarım diyeceğim senin yerine de ayıp oılacak be kuzum
tabi ya kalk bence de kuzuna da kendine de bir çorba yap bari
atama da olmamış hayırlısı olsun canım benim
yarın dediğin gibi sınvaı yap rapour yapıştır git annene
sana yemekler yapsın dinlen kendine gel inşallah
sermestcim sen de aç kalma yap kendine güzel güzel yemekler
kendin için yapmasan bile bebişin için yap ye
sermestim gönderdin demek kocişi allah kavuştursun canım...
tuanayımı görüyüm asagıda
nbr tatlı kuşum
canım benim doktorum cemdemirel'di aşılamayı yapan,takibimi yapanda cem öncüloğlu.demdemirel şuan memorial ataşehirdeymiş,hastaları yine kuyruktaa.semracım tuupperın bi termosu var mesela bende ama gözgöz degil işte ama işe yarar gibi
bu arada caNIM senin doktor cem bey in soyadı neydi ki
canım bizimkide 0-13 kg dı.hatta ata'nınkide chicco'nun 0-13tü hemen hemen aynı aslında ada'NINKİYLE,SADECE ARABANIN İÇİNE OTURMUYOO DİYE BİDE PARÇA SATILMIYODİYE BEN ALDIM,ÇOKDA GEREKSİZMİŞ,ŞUAN OTO KOLTUĞU GİBİ kullanılmıyor.sen iyikide almamışsın budediğimden.park yatak çok kullanışlı,ata'nın var,biz gittiğimizde ada'da onda yatıyor,3 yaşına kadar rahat yatar.ata'nınsayesinde ben annemlere giderken hiçbişey götürmüyorumne yatak,ne raba:)denizim canım bende odalara falan baktım ama şu an evim müsait değil o nedenle almadım, arkadaşım 2-3 yaşına kadar rahatlıkla kullandı bakalım biz ne yapacağız :)
hem oto koltuğu hemde anakucağı almadım 0-13kg arası bebişler için oto koltuğu varya onlardan aldım...
sağol teyzesi bak hemen alınıyormuş, sıra sizede gelecek çok kısa bir zaman sonra....
sağol teyzei,şuan için bi sorunyok,inşallah geceyide güzel geçiririz.oy benim ADAcığım aşı mı olmuş yerim onu ben....
demek saorun çıkmadı ohhh ohhh ne güzel akıllı benim kızım ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?