Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
saçmalama tatlım nesorunu istersen bi karta CANIMARKADAŞIMSENİ SEVİYORUM yaz gönder.nezaman gönderirsen gönder,önemi yok ne zamanne gönderdiğinin,amaç anı kalması.

saçmalama tatlım nesorunu istersen bi karta CANIMARKADAŞIMSENİ SEVİYORUM yaz gönder.nezaman gönderirsen gönder,önemi yok ne zamanne gönderdiğinin,amaç anı kalması.

canımsın saolasın
şimdi de yollayabilirim esasında ama özel ve güzel bir anı olmasını istiyorum ben
elbette manevi degeri daha önemli ama varacagı adrese de yakışsın diymi:=)

herkes tek tek dökülmeye basladı ne güzel ama ben kalamıycam canlarım
iyi hissetmiyorum yatayım erkenden iyisi mi
güzel bakın kendinizi aman ha hasta olmayın e mi
iyi geceler tatlı rüyalar hepinize

iyi akşamlar hatunlar...bebingim bence herkes bi hastane ismi söylerse kafan karışır tatlım.. hangisi senin içine siniyorsa ona git tatlım...
sermestim hastamı oluyor alabilisen al tabi rapor canım sonuçta yasal hak bu...
özlemcim dee başlamış hazırlıklara ne güzel sırada denizim var...
semram arayışlara girmiş ek besinlere başlayınca yiyecekleri taşıma telaşı başlamış...anlaşılan telaş artarak devam edecek...
sevimcim kız kendini çok yorma ayakta çok kalma belin ağrımıyormu ayakta kalınca...
burpum bir koşuşturmacanın içnde huzurluol ama yoğn ol tatlım hiç önemli değil...
gelelim meleğime tatlım yumurtaların çok güzel...bence 2 embriyo koydurma şansın varken değerlendir sonuçta şansın artacak ben şayet ikizlerim olsun çok isterdim ama çok şükür 1 tane de olsa verdi rabbim...inş sendende en kısa sürede güzel bir haber gelecek...
elanazcım inş tuanayımın rüyası çıkar tatlım dualarım sizlerle...
gülimuscum henüz gelmemişsin dra gittin mi?
tuanayımda çok yoğunmuş bu aralar ama benim çok hoşuma gidiyor birden fazla şeyi birlikte yürütüyorsunuz
mavicim bana en yakın sensin inş sen bu batma olayını yaşamazsın çok zor...

canımsın saolasın
şimdi de yollayabilirim esasında ama özel ve güzel bir anı olmasını istiyorum ben
elbette manevi degeri daha önemli ama varacagı adrese de yakışsın diymi:=)
tatlımsağol,düşündüğünü biliyorum ve buda bana yeter.çok sağol,sen kendinihiç yorma.şımartıyosun benii:78:

Denizcim sende hiç üzme tatlım kendini bir yerede oynama sen ne yoklukları tek başına atlattın artık deniz bebek varken herşeye katlanmak daha kolay olacak tatlım...

benim yerimde müsait değil malum annemdeyiz
2012 de kısmetse 1 yaşındayken gideceğiz o zaman alınır herşeyi
ama park yatak tan memnun olanda var olmayanda
gece park yatakta yatarsa gündüz nerde yatacak gibi düşüncelerim var
ben niye öyle anladım ki ayrı ayrı aldın sandım
ama okuduğuma göre arbadaki oto koltuğunu sökmeyin eve çıkarmayın diyorlar sabit kalması gerekiyormuş
kafam çok karıştı bu konuda ana kucağı ne o zaman nette bin tane şey var ama hangisinin ne işe yardığı konusunda da kafam karıştı
bebingin dediği doğru bu konuda galiba arabaya sağlam bir oto koltuğu sabit eve de ucuz bir ana kucağı
heh zaten karışıktım şimdi semranın anlattıklarıyla iyice karıştı(

inşallah nursimcim o günler gelse ama yaşayabileceğimiz en özel zamanlar o kadar da çabuk geçmesin
tek sağlıkla ilerlesin sağlıkla doğsunlar başka ne isteriz ki

doğru söylüyorsun nursimcim yaşanılan ayrılıklardan sonra bu yaptığım nankörlük olur ama insan rahata çauk alışıyor
buna da şükür tabiki

iyi geceler o zaman herkeslere bizde çıkalım madem
yarın erkenciyiz eşimi almaya gideceğim izinli yarın evdeyiz ütü eşya hazırla derken anca akşama onu gönderdikten sonra gelirim öptüm herkesi

beni deayrı öp amaaaaa
ne demekkkkkk
nerden kapacaksın canım ya okuldan tabiki :9
çoooook geçmiş olsun... :94::94::94::94::94::94:
canım onuda bir arkadaşım bayağı bir kullandı elinde sepet gibiydi desem yeridir heryere kullandı bende ondan aklımda kaldı , hem çocuk ona alışınca normal oto koltuğunda oturmayada itiraz etmiyor aksi takdirde ise kesinlikle oturtamıyorsun veledi:))
bende kısa süreli kullanıma o kadar para vermek istemedim ...
park yatağı onun için aldık zaten memleketler ayrı ve uzak heryere taşıyalım istedik
şu ev değiştirebilirsek oda alacağım inşallah...
park yatağına bağlı bence birazda çünkü ölçüleri bile aynı değil...
odası olursa zaten onu kullanmam ama olmazsa mecbur kullanırım..
o senin dediğin koltuklar büyükler için olanlar bu chicconunkiler hariç sabitlenmiyor zaten...
dedim ya elinde sepet gibi gezdir:)
sen bu ana kucağı ve oto koltuğunu niye birleştiremedin anlamadım
0-13 kg arasına bak ne demek istediğimi anlarsın canım....
başına gelince daha iyi anlarsın...
denk gelememişim kimselere :)
iyi geceler o zaman kuzular
yarın görüşürüz mucks

benden de iyi gecelerrrrrr

sermestim geçmiş olsun canım ya rapor al dinlen evde benim öksürüğüm kesildi geçdi . ayva elma ıhlamur çok iyi geliyor canım kaynat 5 dak. iç tarçında ekle çok iyi geliyor 2 gün devam ettim. çok iyi geldi.

sevimcim fazla yorma kendini ceyizdir düğündür öykümüze dikkat et canım

elanazcım iyi çalış dersine bak bekliyoruz senden bu ay güzel haber

dün akşam dr gittim progestoron sonucum 6.22 yumurtlama olmamış olabilirmiş. gebelik için daha üstü olması gerekliymiş regli olunca 3. günü çağırdı. yumurta takibiyapıcakmış. klomene başlıcaz diyor. iğneyle başlamızı önerdim önce hapla denicekmişiz zaman kaybı olmasın dedim ama anlatamadım. hiç sevmedim ben bu kadını elektrik alamadım.
ilgisiz gibi geldi bana beni ilaçla uğraştırmasını istemiyorum bir an önce iğne tedavisiyle başlayıp ovitrella çatlatma iğnesiyle sonucuna ulaşmak istiyorum.
eşime tüp yaptıralım diyorum oda bi kaç ay olmaz diyor mahkeme olayı sonuçlanması beklicekmişiz. akşam baya ağlattı beni çok üzdü. küstürdü beni saçma sapan takiplerle uğraşmak istemiyorum ben 20 li yaşlarda değilimki anlamıyor. oda çok istiyormuş ama avukat masrafı için kredi çekicekmiş mahkemenin 4 yıldır sonuçlanndığı yok şimdimi sonuçlanıcak ya artık bastonla bekleriz heralde mahkemenin sonuçlanmasını tüpe başlamak için zamane bebişleri nazlı gelmiyor işte doğal yolla yapıcak bişiy yok 40 yaşımımı beklicem olsun diye çok moralim bozuk dr da moral bozmaya birebir zaten

kızlar bugün kimse gelmemiş sadece balım uğramış
hayırdır hiç böyle olmazdı ama herkesin bugün işi var demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…