saçmalama tatlım nesorunu istersen bi karta CANIMARKADAŞIMSENİ SEVİYORUM yaz gönder.nezaman gönderirsen gönder,önemi yok ne zamanne gönderdiğinin,amaç anı kalması.çorba yaptım yemegimizi yedik duş aldık hepten yamuldum mayışınca
bogazımda gıcık yanma karısımı bir his var daha basındayız sonu gelmese keske diyecem ama gidişat belli
oyy nerden kaptım gene hastalıgı anlamadım gitti
nasıl uykum var erkenden yatmam lazım sabaha kadar güç toparlayayım
bebişim adresi verdim ama aceleye getirme kendini
ben anca yılbasına dogru yollarım zaten yılbası hediyesi değil miydi kuzular siz niye acele ettiniz bakiim hemen
semracım sana sorun olmaz diymi ben onbesinden sonra yollasam biraz bütçemizi kastırdık da bu ay:=)
saçmalama tatlım nesorunu istersen bi karta CANIMARKADAŞIMSENİ SEVİYORUM yaz gönder.nezaman gönderirsen gönder,önemi yok ne zamanne gönderdiğinin,amaç anı kalması.
tatlımsağol,düşündüğünü biliyorum ve buda bana yeter.çok sağol,sen kendinihiç yorma.şımartıyosun benii:78:canımsın saolasın
şimdi de yollayabilirim esasında ama özel ve güzel bir anı olmasını istiyorum ben
elbette manevi degeri daha önemli ama varacagı adrese de yakışsın diymi:=)
benim yerimde müsait değil malum annemdeyizdenizim canım bende odalara falan baktım ama şu an evim müsait değil o nedenle almadım, arkadaşım 2-3 yaşına kadar rahatlıkla kullandı bakalım biz ne yapacağız :)
hem oto koltuğu hemde anakucağı almadım 0-13kg arası bebişler için oto koltuğu varya onlardan aldım...
sağol teyzesi bak hemen alınıyormuş, sıra sizede gelecek çok kısa bir zaman sonra....
heh zaten karışıktım şimdi semranın anlattıklarıyla iyice karıştıcanım benim doktorum cemdemirel'di aşılamayı yapan,takibimi yapanda cem öncüloğlu.demdemirel şuan memorial ataşehirdeymiş,hastaları yine kuyruktaa.
canım bizimkide 0-13 kg dı.hatta ata'nınkide chicco'nun 0-13tü hemen hemen aynı aslında ada'NINKİYLE,SADECE ARABANIN İÇİNE OTURMUYOO DİYE BİDE PARÇA SATILMIYODİYE BEN ALDIM,ÇOKDA GEREKSİZMİŞ,ŞUAN OTO KOLTUĞU GİBİ kullanılmıyor.sen iyikide almamışsın budediğimden.park yatak çok kullanışlı,ata'nın var,biz gittiğimizde ada'da onda yatıyor,3 yaşına kadar rahat yatar.ata'nınsayesinde ben annemlere giderken hiçbişey götürmüyorumne yatak,ne raba:)
sağol teyzei,şuan için bi sorunyok,inşallah geceyide güzel geçiririz.
iyi akşamlar hatunlar...bebingim bence herkes bi hastane ismi söylerse kafan karışır tatlım.. hangisi senin içine siniyorsa ona git tatlım...
sermestim hastamı oluyor alabilisen al tabi rapor canım sonuçta yasal hak bu...
özlemcim dee başlamış hazırlıklara ne güzel sırada denizim var...
semram arayışlara girmiş ek besinlere başlayınca yiyecekleri taşıma telaşı başlamış...anlaşılan telaş artarak devam edecek...
sevimcim kız kendini çok yorma ayakta çok kalma belin ağrımıyormu ayakta kalınca...
burpum bir koşuşturmacanın içnde huzurluol ama yoğn ol tatlım hiç önemli değil...
gelelim meleğime tatlım yumurtaların çok güzel...bence 2 embriyo koydurma şansın varken değerlendir sonuçta şansın artacak ben şayet ikizlerim olsun çok isterdim ama çok şükür 1 tane de olsa verdi rabbim...inş sendende en kısa sürede güzel bir haber gelecek...
elanazcım inş tuanayımın rüyası çıkar tatlım dualarım sizlerle...
gülimuscum henüz gelmemişsin dra gittin mi?
tuanayımda çok yoğunmuş bu aralar ama benim çok hoşuma gidiyor birden fazla şeyi birlikte yürütüyorsunuz
mavicim bana en yakın sensin inş sen bu batma olayını yaşamazsın çok zor...
ne demekkkkkkbeni deayrı öp amaaaaa
nerden kapacaksın canım ya okuldan tabiki :9çorba yaptım yemegimizi yedik duş aldık hepten yamuldum mayışınca
bogazımda gıcık yanma karısımı bir his var daha basındayız sonu gelmese keske diyecem ama gidişat belli
oyy nerden kaptım gene hastalıgı anlamadım gitti
nasıl uykum var erkenden yatmam lazım sabaha kadar güç toparlayayım
bebişim adresi verdim ama aceleye getirme kendini
ben anca yılbasına dogru yollarım zaten yılbası hediyesi değil miydi kuzular siz niye acele ettiniz bakiim hemen
semracım sana sorun olmaz diymi ben onbesinden sonra yollasam biraz bütçemizi kastırdık da bu ay:=)
canım onuda bir arkadaşım bayağı bir kullandı elinde sepet gibiydi desem yeridir heryere kullandı bende ondan aklımda kaldı , hem çocuk ona alışınca normal oto koltuğunda oturmayada itiraz etmiyor aksi takdirde ise kesinlikle oturtamıyorsun veledi:))canım benim doktorum cemdemirel'di aşılamayı yapan,takibimi yapanda cem öncüloğlu.demdemirel şuan memorial ataşehirdeymiş,hastaları yine kuyruktaa.
canım bizimkide 0-13 kg dı.hatta ata'nınkide chicco'nun 0-13tü hemen hemen aynı aslında ada'NINKİYLE,SADECE ARABANIN İÇİNE OTURMUYOO DİYE BİDE PARÇA SATILMIYODİYE BEN ALDIM,ÇOKDA GEREKSİZMİŞ,ŞUAN OTO KOLTUĞU GİBİ kullanılmıyor.sen iyikide almamışsın budediğimden.park yatak çok kullanışlı,ata'nın var,biz gittiğimizde ada'da onda yatıyor,3 yaşına kadar rahat yatar.ata'nınsayesinde ben annemlere giderken hiçbişey götürmüyorumne yatak,ne raba:)
sağol teyzei,şuan için bi sorunyok,inşallah geceyide güzel geçiririz.
park yatağına bağlı bence birazda çünkü ölçüleri bile aynı değil...benim yerimde müsait değil malum annemdeyiz
2012 de kısmetse 1 yaşındayken gideceğiz o zaman alınır herşeyi
ama park yatak tan memnun olanda var olmayanda
gece park yatakta yatarsa gündüz nerde yatacak gibi düşüncelerim var
ben niye öyle anladım ki ayrı ayrı aldın sandım
ama okuduğuma göre arbadaki oto koltuğunu sökmeyin eve çıkarmayın diyorlar sabit kalması gerekiyormuş
kafam çok karıştı bu konuda ana kucağı ne o zaman nette bin tane şey var ama hangisinin ne işe yardığı konusunda da kafam karıştı
bebingin dediği doğru bu konuda galiba arabaya sağlam bir oto koltuğu sabit eve de ucuz bir ana kucağı
heh zaten karışıktım şimdi semranın anlattıklarıyla iyice karıştı(
inşallah nursimcim o günler gelse ama yaşayabileceğimiz en özel zamanlar o kadar da çabuk geçmesin
tek sağlıkla ilerlesin sağlıkla doğsunlar başka ne isteriz ki
denk gelememişim kimselere :)
iyi geceler o zaman kuzular
yarın görüşürüz mucks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?